- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.921
gidersin bol bol sebze yemeği salata türü alırsınafiyet olsun ebruş, canan hoca arada yiyin diyo zaten, bende bugün mü yesem :) akşam eşimin iş yemeği varmış
Son hallerinden var 1-2 tane, bakalım belki haftaya da gösterir :)evet o son anlarda tam bebiş hali ya ondan dedim, öle varsa sorun yok o zaman :) bu arada tez hocan azad etmiş galiba seni, gözün aydın, gider ayakta son an iş kilitlemiş ne var ne yok yaz düzenlerim diye ya neyse :)
Bugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdanben en iyisi duble bir kahve yapıp geleyim enerji verir belki
halinden çok iyi anlıyorum canım ay ne zordur yüzdün yüzdün sonuna geldin ALLAH sabır versin az kaldıBugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdanSağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari
İnsallah canım valla cok sagol, dogum esnasında dualarınıza ihtiyacım olacakhalinden çok iyi anlıyorum canım ay ne zordur yüzdün yüzdün sonuna geldin ALLAH sabır versin az kaldı
inanki dualarım seninle bazen aklıma geliyon içimden bir nefeste doğurur inşALLAH diyorum
günaydın ortim ay şu senin enerjinden banada yolla bugun
hangi gün ben varım
günaydın
Yok ortim bugun enerji bendede yok..bugun enerji istiyorum yok mu gaz veren
hangi gün ben varım
gidersin bol bol sebze yemeği salata türü alırsın
Son hallerinden var 1-2 tane, bakalım belki haftaya da gösterir :)
Son anda iş kitlemek diyemiyorum artık ben ona canım, cunku normalde onun kaç katını isteyecekti kimbilirÖlümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi benim hocanın yaptığı
Bugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdanSağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari
Ben de halsızım bugun nılguncumbugun enerji istiyorum yok mu gaz veren
Test yaptın mı hamıle degılsın dımıya kızlar burda yazanlarda oluyo regli gelmeyince ne fena oluyormuş insan hiç düzensiz olmamıştım hak veriyorum şimdi
Napysn canımbilmem sen belirle nilgünüm :) sana burdanb günaydın kargo ile yollim mi :) eşinin arkadaşının tükandan alırsın bol soğanlı :)
yemeğe ben gitmicem kuzum, ben akşam yoğurt yerim heralde
haklısın neyse insaflı yine son 2 hata kala azad etti seni.
ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay iştedoğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.
Tabaktakı nedır anlayamadımEki Görüntüle 1980695
Attım balkona kendimi misss
Amin canım insallah sütüm olur.ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay iştedoğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.
bende hazırlanıp ufaktan çıkayım önce dünkü tahlil sonuçlarımı alıcamsonra doktora
bebişinde bugün kalça çıkıklığı testi ve sünnetten sonraki haftalık kontrolü varhayırlısıyla her şey yolunda olur inşallah
forum istanbula da uğramam lazım vakit bulabilirsem, e bebekte alacağım şeyler var minikimizin rutin ihtiyaçları
kaçtım kızlar kocaman öpüldünüz
Eki Görüntüle 1980695
Attım balkona kendimi misss
Napysn canım
Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?