Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet o son anlarda tam bebiş hali ya ondan dedim, öle varsa sorun yok o zaman :) bu arada tez hocan azad etmiş galiba seni, gözün aydın, gider ayakta son an iş kilitlemiş ne var ne yok yaz düzenlerim diye ya neyse :)
Son hallerinden var 1-2 tane, bakalım belki haftaya da gösterir :)
Son anda iş kitlemek diyemiyorum artık ben ona canım, cunku normalde onun kaç katını isteyecekti kimbilir Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi benim hocanın yaptığı

ben en iyisi duble bir kahve yapıp geleyim enerji verir belki
Bugun ben de cok enerjisizim ya, gece sürekli uyandım. Sol yanıma yatamıyorum artık ağrıdan Sağa dönünce de başlıyor Umut bey vurmaya, ayakları falan sağa dönük cünkü rahat etmiyor beyefendi Sırt üstü desen zaten yatılmıyor, tek çarem sola yatmak ama orası da çürüdü. Bi kahve de ben içeyim bari

halinden çok iyi anlıyorum canım ay ne zordur yüzdün yüzdün sonuna geldin ALLAH sabır versin az kaldı
inanki dualarım seninle bazen aklıma geliyon içimden bir nefeste doğurur inşALLAH diyorum

halinden çok iyi anlıyorum canım ay ne zordur yüzdün yüzdün sonuna geldin ALLAH sabır versin az kaldı
inanki dualarım seninle bazen aklıma geliyon içimden bir nefeste doğurur inşALLAH diyorum
İnsallah canım valla cok sagol, dogum esnasında dualarınıza ihtiyacım olacak

hangi gün ben varım

bilmem sen belirle nilgünüm :) sana burdanb günaydın kargo ile yollim mi :) eşinin arkadaşının tükandan alırsın bol soğanlı :)

gidersin bol bol sebze yemeği salata türü alırsın

yemeğe ben gitmicem kuzum, ben akşam yoğurt yerim heralde

haklısın neyse insaflı yine son 2 hata kala azad etti seni.

ayy hamileliliğin tek sevmediğim yönü o ay işte doğsunda kurtulayım diye napıcağımı şaşırdıydım yanlarım ağrıyodu artık. doğunca da gögüslerden yatamıyosun yüzüstü yaaa sütler saolsun. inşallah sütün olsun bol bol.

bende hazırlanıp ufaktan çıkayım önce dünkü tahlil sonuçlarımı alıcam sonra doktora
bebişinde bugün kalça çıkıklığı testi ve sünnetten sonraki haftalık kontrolü varhayırlısıyla her şey yolunda olur inşallah
forum istanbula da uğramam lazım vakit bulabilirsem, e bebekte alacağım şeyler var minikimizin rutin ihtiyaçları
kaçtım kızlar kocaman öpüldünüz

Napysn canım

Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur

kolay gelsin moni ablacım, en zevkli alışveriş :)

afiyet olsun kuzucumm, harika görünüyor :) başka meyve yok sana bugün :)

iyiyim canımm, sen nasılsın?? elacım nasıl :)

Amin canım insallah sütüm olur.
Son zamanlar yatılmıyor diyorlardı, yatılmıyormuş cidden. Gerçi doğduktan sonra da bebişin kendisinden dolayı gene pek yatılmıyordur

ya o ilk günler hafif bi şarhoşluğum oluyodu hala aklımda :) saaate bakıodum yeni mi yattım uyudum mu acaba diye :) 1 saat geçmiş oluyodu anlamıodum bile. anneler yetişiyo işte orda, allah razı olsun ilk 20 gün annemsiz yapamazdım, sonraki 20 gün de saolsun kv'dem yardım etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…