Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bendde dukan yaptim uc ay ama artik o tarz yapmiyorum dun yemegi 16:30 da bitirdim -1.8 ve bendede insulin direnci var arada bi gunluk deneyebilirsin bende ise yaradi en azindan

canımm özledik seni nasıl gidiyo çalışmalar, gelen giden bitti mi azıcık :) ya ben koptum valla sahalardan dönemem heralde :)

bak ya, öyle demeseydin iyiydi be ebruşum
Misafir yeni gidiyo bugun bende sinava iyice agirlik verecegim pazar kardesim geliyo geceleri sabahlayacagim o bakacak cocuklara saol cnm bende sizleri ozledim arada okuyorum ama yazmaya firsat olmuyordu

Zaten 53 ile mezun olmamışmıydın?? İnşallah hayatının sonuna kadar korursun kilonu.. Sana çok imreniyorum ya.. Bence takımda ki herkes örnek almalı.
Saol cnm 52 ile ama misafir varken biraz almistim ama kardesim gelince full spor hedefim 50 ins darisi yum isteyenlere

canımm özledik seni nasıl gidiyo çalışmalar, gelen giden bitti mi azıcık :) ya ben koptum valla sahalardan dönemem heralde :)

bak ya, öyle demeseydin iyiydi be ebruşum
Dönemem ne demek ya 59 ne olacak. Hayallerin..????
Deme böyle şeyler lütfen.
Az bile dedim ben sana, vaz geçmişe benziyorsun. Buna asla izin veremem. Hani mezun edecektik seni. Hani bebiş yapacaktık. Yeniden tontiş mi olmak istiyorsun.

Öyle mi diyorsun canım ama her gün tartılıyorum. 1 günlük değil bu ödem olayı.
Normalde çok hareketsizim sporun yapması mümkün tabi.
Umarım öyledir de kendime gelirim.
Ödem kendi kendine gider herhalde değil mi?

Zaten feci kabızlık sorunum var demiştin sen nasıl dukan yapabildin??

Tabi Dukan iyice kabız yaptı ama ona rağmen çok güzel kilo vermiştim.
1 ay içerisinde 10 kg vermiştim ilk yaptığımda.
Aradan 2 yıl geçtikten sonra falan tekrar denediğimde baş dönmelerim başkadı.

ay hayır tontiş montiş olmak istemiyorum ya benim genel anlamda bi bıkkınlık durumum var kuzum üstümde, kızım çok yoruyo artık, bezdim sanırım bişi yapmak istemiyorum. onu ikna etmekle geçiyo vaktim.

Bendde dukan yaptim uc ay ama artik o tarz yapmiyorum dun yemegi 16:30 da bitirdim -1.8 ve bendede insulin direnci var arada bi gunluk deneyebilirsin bende ise yaradi en azindan

Bende de hem insülin direnci(çok fazla değilmiş ondan ilaçlarını pek kullanmadım.) hem de daha önemlisi tiroid sorunu var.
Onların etkilemesinden korkum en çok.

Olmazsa haftaya deneyeyim 1 gün.
Zaten protein ağırlıklı besleniyorum tam anlamı ile sp yapmış olurum.

ödemse salatalık/yeşil çay ve bol su ile çözülür kuzucum, kendiliğinden zor gidiyo maalesef.

Yeşil çay içebiliyor muydun?? Eğer içiyorsan günde 2 fincan iç. Ödem atar. Bunun yanında 5i bir yerde çayları var. Metoyu hızlandırıyor, ödem atıyor, iştahı azaltıyor vs vs.. Dene bence
Üstelik haftada 400 gram da küçümsenecek bir rakam değil sakın moral bozma.. En azından artıya doğru gitmiyorsun.Unutma bu kiloyu bir günde almadın.Tabiki yavaş yavaş gidecek.

Tabi Dukan iyice kabız yaptı ama ona rağmen çok güzel kilo vermiştim.
1 ay içerisinde 10 kg vermiştim ilk yaptığımda.
Aradan 2 yıl geçtikten sonra falan tekrar denediğimde baş dönmelerim başkadı.
Muhteşem gitmiş ya :))
Keşke tekrar deneyebilsen. Tam dukan yapamasanda en azından dukanımsı yap. :)
Mesela akşamları dukana uy veya protein ağırlıklı takıl..

ay hayır tontiş montiş olmak istemiyorum ya benim genel anlamda bi bıkkınlık durumum var kuzum üstümde, kızım çok yoruyo artık, bezdim sanırım bişi yapmak istemiyorum. onu ikna etmekle geçiyo vaktim.
Aslında havalarda sabrını azaltmış olabilir. Bu bahar havası herkeste bir olumsuzluk yaratıyor. ama geçecek biliyorsun. Kızında gün geçtikçe büyüyecek sıkıntıları, şımarıklıkları azalacak. Seni az gördüğü için olabilir huysuzlukları..

Kac oldun cnm hadi silkelen ve kendine gel

64 civarı dolanıyom amaaaaan aman.

aynen öyle canım, bıkkınlık durumunu atamıyorum ki üstümden geçicek inşallah bakalım.

ödemse salatalık/yeşil çay ve bol su ile çözülür kuzucum, kendiliğinden zor gidiyo maalesef.

Teşekkür ediyorum wendigo'cum.
Salatalık, yeşil çayın içerisine mi ekleniyor da yapılıyor?

Yeşil çay ile ilişkim bir garip.
Bazen hiç sıkıntı yapmıyor.
Bazen direkt tansiyon düşürüp baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ama çoğu zaman etkilemediği için içiyorum genellikle.
5'i bir aradaların içerisinde sinemaki olduğu için içmiyorum.
Anlık olarak kabızlık sorununu çözüyor ama kullanmadığın zaman tuvalet durumu iyice sıkıntı oluyor. O nedenle uzun süredir içmiyorum.

Tabi, doğru aslında bir anda gelmedi ama bir an önce gitsin istiyor insan. Mutsuz oluyorum sonuç alamayınca. Aslında görünüş olarak inceldiğimi de görmeye başladım ama ama işte

Muhteşem gitmiş ya :))
Keşke tekrar deneyebilsen. Tam dukan yapamasanda en azından dukanımsı yap. :)
Mesela akşamları dukana uy veya protein ağırlıklı takıl..

Çok güzel gitmişti gerçekten.
Bir de o zaman 65 civarından 55 civarına düşmüştüm.
Şimdiki gibi değildi yani kilom.
Şimdi de proteini hep çok tutuyorum ama işte saf proteine dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…