- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.101
Bendde dukan yaptim uc ay ama artik o tarz yapmiyorum dun yemegi 16:30 da bitirdim -1.8 ve bendede insulin direnci var arada bi gunluk deneyebilirsin bende ise yaradi en azindanTeşekkür ederim Ebrucum, çok moral oldunuz.
Kaçamağım yok.
Regl dönemim bitti. Daha çok var.
Kaçamak da yapmıyorum. Spor yapıyorum onun ödemi olabilir tabi. Bir de suyu az içiyordum.
3 litreye sabitlemek için uğraşacağım şimdi.
Aslında duraklama dönemiyse sorun değil beklerim ama ben hep böyle olacak korkusu yaşıyorum.
Zaten 53 ile mezun olmamışmıydın?? İnşallah hayatının sonuna kadar korursun kilonu.. Sana çok imreniyorum ya.. Bence takımda ki herkes örnek almalı.Saol cnm ama bende zorlandim ozelkikle misafir varken
Misafir yeni gidiyo bugun bende sinava iyice agirlik verecegim pazar kardesim geliyo geceleri sabahlayacagim o bakacak cocuklara saol cnm bende sizleri ozledim arada okuyorum ama yazmaya firsat olmuyorducanımm özledik seni nasıl gidiyo çalışmalar, gelen giden bitti mi azıcık :) ya ben koptum valla sahalardan dönemem heralde :)
bak ya, öyle demeseydin iyiydi be ebruşum
Saol cnm 52 ile ama misafir varken biraz almistim ama kardesim gelince full spor hedefim 50 ins darisi yum isteyenlereZaten 53 ile mezun olmamışmıydın?? İnşallah hayatının sonuna kadar korursun kilonu.. Sana çok imreniyorum ya.. Bence takımda ki herkes örnek almalı.
Dönemem ne demek ya 59 ne olacak. Hayallerin..????canımm özledik seni nasıl gidiyo çalışmalar, gelen giden bitti mi azıcık :) ya ben koptum valla sahalardan dönemem heralde :)
Tatlım ben duraklamaya da girdiğini sanmıyorum. Normalde çok tempolu bir hayatın yoksa spor da ödem yapmıştır. Kasları şişiriyor biliyorsun. Veya yediğin bişey şişirmiştir. Ör: ıspanak çok masum görünüyor ama şişkinlik yapıyor bazılarında
Herşey gönlünce olsun. Emeğinin karşılığını alacağına inanıyorum.Misafir yeni gidiyo bugun bende sinava iyice agirlik verecegim pazar kardesim geliyo geceleri sabahlayacagim o bakacak cocuklara saol cnm bende sizleri ozledim arada okuyorum ama yazmaya firsat olmuyordu
Zaten feci kabızlık sorunum var demiştin sen nasıl dukan yapabildin??
Dönemem ne demek ya 59 ne olacak. Hayallerin..????
Deme böyle şeyler lütfen.
Az bile dedim ben sana, vaz geçmişe benziyorsun.Buna asla izin veremem. Hani mezun edecektik seni. Hani bebiş yapacaktık. Yeniden tontiş mi olmak istiyorsun.
Bendde dukan yaptim uc ay ama artik o tarz yapmiyorum dun yemegi 16:30 da bitirdim -1.8 ve bendede insulin direnci var arada bi gunluk deneyebilirsin bende ise yaradi en azindan
Öyle mi diyorsun canım ama her gün tartılıyorum. 1 günlük değil bu ödem olayı.
Normalde çok hareketsizim sporun yapması mümkün tabi.
Umarım öyledir de kendime gelirim.
Ödem kendi kendine gider herhalde değil mi?
Kac oldun cnm hadi silkelen ve kendine gelcanımm özledik seni nasıl gidiyo çalışmalar, gelen giden bitti mi azıcık :) ya ben koptum valla sahalardan dönemem heralde :
Yeşil çay içebiliyor muydun?? Eğer içiyorsan günde 2 fincan iç. Ödem atar. Bunun yanında 5i bir yerde çayları var. Metoyu hızlandırıyor, ödem atıyor, iştahı azaltıyor vs vs.. Dene benceÖyle mi diyorsun canım ama her gün tartılıyorum. 1 günlük değil bu ödem olayı.
Normalde çok hareketsizim sporun yapması mümkün tabi.
Umarım öyledir de kendime gelirim.
Ödem kendi kendine gider herhalde değil mi?
Muhteşem gitmiş ya :))Tabi Dukan iyice kabız yaptı ama ona rağmen çok güzel kilo vermiştim.
1 ay içerisinde 10 kg vermiştim ilk yaptığımda.
Aradan 2 yıl geçtikten sonra falan tekrar denediğimde baş dönmelerim başkadı.
Aslında havalarda sabrını azaltmış olabilir. Bu bahar havası herkeste bir olumsuzluk yaratıyor. ama geçecek biliyorsun. Kızında gün geçtikçe büyüyecek sıkıntıları, şımarıklıkları azalacak. Seni az gördüğü için olabilir huysuzlukları..ay hayır tontiş montiş olmak istemiyorumya benim genel anlamda bi bıkkınlık durumum var kuzum üstümde, kızım çok yoruyo artık, bezdim sanırım bişi yapmak istemiyorum. onu ikna etmekle geçiyo vaktim.
Kac oldun cnm hadi silkelen ve kendine gel
Aslında havalarda sabrını azaltmış olabilir. Bu bahar havası herkeste bir olumsuzluk yaratıyor. ama geçecek biliyorsun. Kızında gün geçtikçe büyüyecek sıkıntıları, şımarıklıkları azalacak. Seni az gördüğü için olabilir huysuzlukları..
ödemse salatalık/yeşil çay ve bol su ile çözülür kuzucum, kendiliğinden zor gidiyo maalesef.
Yeşil çay içebiliyor muydun?? Eğer içiyorsan günde 2 fincan iç. Ödem atar. Bunun yanında 5i bir yerde çayları var. Metoyu hızlandırıyor, ödem atıyor, iştahı azaltıyor vs vs.. Dene bence
Üstelik haftada 400 gram da küçümsenecek bir rakam değil sakın moral bozma.. En azından artıya doğru gitmiyorsun.Unutma bu kiloyu bir günde almadın.Tabiki yavaş yavaş gidecek.
Muhteşem gitmiş ya :))
Keşke tekrar deneyebilsen. Tam dukan yapamasanda en azından dukanımsı yap. :)
Mesela akşamları dukana uy veya protein ağırlıklı takıl..
İsveçi bıraktınız mı??64 civarı dolanıyomamaaaaan aman.
aynen öyle canım, bıkkınlık durumunu atamıyorum ki üstümdengeçicek inşallah bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?