- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.161
Kan verdiğim sağlık ocağında bir kadın ben hemşireyle konuşurken duymuş bizi tesadüfen asansörde denk geldik. Diyetisyene mi gideceksin, işte özellikle gittiğin biri var mı diye sorunca yok dedim sonuçlarımı gösterip yanlışlarımı öğrenecek vs derken bana birini tavsiye etti. 1 Mayıs'a ancaalabildim randevuyu canım. Birazda tezcanlılıktan bugünki randevuma da gittim. Hem ikisi de aynı şeyi mi söyleyecek bakalım. T4 normalin altında çıktı. Alt sınıra yakın endişelenmene gerek yok ama istersen dahiliyeye göster dedi. Karşı komşumda kilo veremezsin istediğin gibi, her kaçamağında geri alırsın dedi, nitekim aynen de öyle oluyorNiye 2 diyetisyene gidiyorsun canim? Cuma'ya randevu aldim bende Dahiliye'ye. Sonuc alamazsam ozele giderim artik.
Canım ya sende benim gibi (güya aile hekimimiz) arızalısına denk gelmişsin. Bazıları böyle gıcık oluyor.amaaaannn valla bende bugun bezdim. c.tesi diyetisyene istediği test sonuçlarını götürecektim ozel de cok pahalı diye devletten bugüne ancak randevu alabilmiştim dr. sinir etti beni. yazmam tahlil falan dedi. iyide diyeteysen once dahiliye ye muayene ol testlerini yaptır gel diyor. ne olacak simdi dedim. ben başkasının muayenesi icin tahlil yazmam kimse yazmaz demez mi. ödem meselesini sordum tuzu kes dedi. bende tuzu az kullanıyorum deeim.tamamen kes dedi. neyse uzatmaya gerek yok dedim ciktim. hastalardan biride demezmi burada tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor. ben nereye düştüm yaa...
neyse tek duzelen sey bu ara eşim. ama hala motivasyonum dipte sonda depresyonda.
ama toparlanalim artik. bu havalar mahvetmesin daha fazla bizi.
Ayy bazı doktorlar oyle oluyor. Ozelde belki yaparlar tahlilleri, sonucta para alıyorlar ama pahalı olabiliramaaaannn valla bende bugun bezdim. c.tesi diyetisyene istediği test sonuçlarını götürecektim ozel de cok pahalı diye devletten bugüne ancak randevu alabilmiştim dr. sinir etti beni. yazmam tahlil falan dedi. iyide diyeteysen once dahiliye ye muayene ol testlerini yaptır gel diyor. ne olacak simdi dedim. ben başkasının muayenesi icin tahlil yazmam kimse yazmaz demez mi. ödem meselesini sordum tuzu kes dedi. bende tuzu az kullanıyorum deeim.tamamen kes dedi. neyse uzatmaya gerek yok dedim ciktim. hastalardan biride demezmi burada tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor. ben nereye düştüm yaa...
neyse tek duzelen sey bu ara eşim. ama hala motivasyonum dipte sonda depresyonda.
Haber verdigin için sagol canım. Sen napiyosun? Artık bu takımda takılacagım dedin, geldigin yok, ozletme kendini :)kızlar iyi akşamlar :)
nilgünün internetinde sorun var , teknik servisi aramışlar ama bölgesel bir sorunmuş o yüzden ne zaman yapılacağını bilmiyor. haber vermemi istedi
@inatettimolacakmorordek toplight
Bu wasa nedir yahu hic bilmiyorum, birinin menüsünde daha görmüştüm sankiKahvaltı
1 çörekoutlu galeta
Yarım wasa
1 bardak kefir
Ara
Wasa bar
Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım wasa
3 yk yoğurt
Ara
1 elma
8 badem
Akşam
1 kase domates çorbası
1,5 yk pilav ve 3 yk piyaz (diyetisyenin menüsünde yoklar)
5 köfte
Su
2 lt
Spor
30 dk eliptik
33 dk Leslie burn body fat 2 mile
Migros'larda hatta Carrefour da falanda vardır, galetanın yassı hali, krakerimsi birşey tatlım.Bu wasa nedir yahu hic bilmiyorum, birinin menüsünde daha görmüştüm sanki
tatlım demekki bi yerde yanlış yapıyorsun,suyu mutlka 3 litreye çıkarıp ara öğünlerini kesinlikle atlamabak bana dün doktorun dediği'ara öğünlerini atlamasaydın daha çok kilo verirdin.'bugünde acıkmadığım halde zorlayıp ara öğünlerimi mutlaka yiyorum
amaaaannn valla bende bugun bezdim. c.tesi diyetisyene istediği test sonuçlarını götürecektim ozel de cok pahalı diye devletten bugüne ancak randevu alabilmiştim dr. sinir etti beni. yazmam tahlil falan dedi. iyide diyeteysen once dahiliye ye muayene ol testlerini yaptır gel diyor. ne olacak simdi dedim. ben başkasının muayenesi icin tahlil yazmam kimse yazmaz demez mi. ödem meselesini sordum tuzu kes dedi. bende tuzu az kullanıyorum deeim.tamamen kes dedi. neyse uzatmaya gerek yok dedim ciktim. hastalardan biride demezmi burada tahlil sonuçları hep yanlış çıkıyor. ben nereye düştüm yaa...
Şu an listeler dolu gibi görünüyor listeye girmeden de bizimle takilabilirsin böyle yapanlar var cnm yine de kaptanlar ayrıntılı bilgiyi verir kuralları kabul de etmen gerekli hergün menümüzu suyumuzu sporumuzu rapor ediyoruz beğenmezsek birbirimize cezalar verip kiziyoruz onun dışında akraba gibi herkes birbirine :)kuralları okudum,takımın iletişime geçmem gereken bir yöneticisi var mı? birlikte hareket etmek benim açımdan kilo vermeye cok yardımcı oluyor. tek değilim hissi güzel. görüşmek dileğiyle
Herkese günaydın. Bugün iyi uyuyabildim cok şükür. Başımın altındaki yastıkları çoğaltıp yukseklestirince sırt üstü uyuma şansım oldu, iyi dinlendim :)
Çok güzel bi sonuc monicim, cok tebrik ediyorum. Bu azimle incecik olacaksınız
Umarım korktugun gibi olmaz canım, geçmiş olsun kızına
Nee Nazilli miiii?
Memleketime selam götür kaptanım, bahar iyice gelmiştir oralara
Banucum seni de çok tebrik ediyorum. Çok güzel vermissiniz diyet listesi ile
kızlar geçmiş i tam okuyamadım benim şansıma soğuktu nazilli söke öğle yemeği (saat4) te kuşadası sonra aydın akşam 8 de izmire geldik veysişimgünaydın kızlarrr
nazilli mi benim memleketimmgörüyorum ki morordek in de memleketiymiş
sıcacıktır şimdi oralar
cnm hoşgeldin listeler dolu ama beklerim dersen gel listeye girmesen bile motive olursun tk kaptanı benim cnm takımla şu aralar pek ilgilenemesem dekuralları okudum,takımın iletişime geçmem gereken bir yöneticisi var mı? birlikte hareket etmek benim açımdan kilo vermeye cok yardımcı oluyor. tek değilim hissi güzel. görüşmek dileğiyle
Nasıl bana ugramıyorsun yaaaa sahnurrrkızlar geçmiş i tam okuyamadım benim şansıma soğuktu nazilli söke öğle yemeği (saat4) te kuşadası sonra aydın akşam 8 de izmire geldik veysişimservey yarım manisaya geliyorum ama sana uğrayamayacağım çok üzgünüm inş elayı görmeye geleceğim cuma öğleye de ankaraya döneceğim yorgunluktan öleceğim diyet miyet kalmadı bende bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?