- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.181
NİYE çöktün bakim sen ?Ben moralmen cokuk durumdayım
Sorma ya... Herkes de bir hava 1500. ALLAH ellerine düşürmesin. yine kaldık mı özeleCanım ya sende benim gibi (güya aile hekimimiz) arızalısına denk gelmişsin. Bazıları böyle gıcık oluyor.
Şu an listeler dolu gibi görünüyor listeye girmeden de bizimle takilabilirsin böyle yapanlar var cnm yine de kaptanlar ayrıntılı bilgiyi verir kuralları kabul de etmen gerekli hergün menümüzu suyumuzu sporumuzu rapor ediyoruz beğenmezsek birbirimize cezalar verip kiziyoruz onun dışında akraba gibi herkes birbirine :)
cnm hoşgeldin listeler dolu ama beklerim dersen gel listeye girmesen bile motive olursun tk kaptanı benim cnm takımla şu aralar pek ilgilenemesem de
günaydın canım hoşgeldingünaydınn bu arada herkese
sulu yemeklerin suyunu yememek gerekiyormus. daha önce diyetisyene gittiğimde 3 kaşıkla sınırlandırmıştı fasülyeyi. çok acımasızca di mi
günaydın moni hoşbuldumgünaydın canım hoşgeldin
Özelde pahalı bile ucuz kalıyor. o kadar pahalı yani. ama onu da ucuzlatmanın yolu muayene olmakmış.Ayy bazı doktorlar oyle oluyor. Ozelde belki yaparlar tahlilleri, sonucta para alıyorlar ama pahalı olabilir
Haber verdigin için sagol canım. Sen napiyosun? Artık bu takımda takılacagım dedin, geldigin yok, ozletme kendini :)
günaydınn bu arada herkese
Günaydın fıstıklar Zeroks hoşgeldin canım.günaydın canım hoşgeldin
Bence sabah ve öğlen olmamış canım. ama akşam menün güzel yanına kefir yada ayran olsaydı süper olurdu. Afiyet olsun :)Kahvaltı
1 çörekoutlu galeta
Yarım wasa
1 bardak kefir
Ara
Wasa bar
Öğle
1 kase domates çorbası
Yarım wasa
3 yk yoğurt
Ara
1 elma
8 badem
Akşam
1 kase domates çorbası
1,5 yk pilav ve 3 yk piyaz (diyetisyenin menüsünde yoklar)
5 köfte
Su
2 lt
Spor
30 dk eliptik
33 dk Leslie burn body fat 2 mile
Yok canım diyetisyen istedi dedim. o da diyetisyen yazsın dedi.Böyle garip insanlar hep oluyor işte.
Yazmaması için sebep neyse.
Genle kontrol falan diye isteseydin keşke Zeynepcim.
cornetto 300 kcalmişMenümü de yazayım.
Kahvaltı:
- 3/4 simit
- 2-3 çatal çökelek peyniri
- 2 zeytin
- 2 incecik dilim salam
Öğle:
- 1 tane cornetto(Canım acayip tatlı istiyordu ben de öğün olarak kullanayım dedim.
Akşam:
- 1 kase yayla çorbası
- 2-3 parça haşlanmış et
- 1 kase yoğurt
Suyumu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Ayrıca her zamanki gibi bitki çayları ve kahve.
aha da 1 dondurmacı daha.... Kaç kalori o dondurma biliyor musun? Ama sana birşey yapmaz kız. sen tel kadayıflı ya da ekmek kadayıflı olanlarında ye daha iyi kilo verirsinSabah (oglen)
Peynirli yumurta
Yarım dilim tbe
Kayısı çayı
Ara
Birkaç fındık badem
Aksam
1kase tarhana çorbası
1porsiyon kulbasti
1 kaşık pilav
2 dlm ruseymli ekmek
Salata
Ara
Dondurma
1.5litre şu
40 dk egzersiz
30dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?