Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm hoşgeldin listeler dolu ama beklerim dersen gel listeye girmesen bile motive olursun tk kaptanı benim cnm takımla şu aralar pek ilgilenemesem de

Teşekkürler arkadaşlar, listeler dolu olsa bile beklerim- diyet&spor kardeşliğinde sizinleyim o zaman. yapicak birsey yok çook kilo aldım tek başıma kalınca kontrolsüzleşiyorum malesef. böylebirbirine destek olmak daha iyi. bana cevap yazan olmus mu diye özellikle kahvaltıdan önce bir bakayım dedim. yoksa abartı bir kahvaltı yapabilirdim. (nasıl bir ruh halindeyim düşünün:)

selam kızlar
tartıya son gün dikkat edin kaçamak yok bugün
benim temizlik günüm,yemeğim de var bugünlük belki öğlenden sonra eşimle dışarı çıkarım
enginar suyu vermişti diyetisyen hazır satılıyormuş onu da alayım bugün çıkmışken

Günaydın hanımlar :)

FitFiliz hoşgeldin, biraz kendinden bahsetsene?

ben vesile, 32 yaşındayım, evliyim, bi kızım var, eczacıyım, çalışıyorum. izne ayrılıp dönemeyengillerdenim, diyet modundan da çıktım giremiyorum falan filan işte. kaptanımız yazmış zaten, birazdan yardımcıları morordek ve inatettimolacak bilgilerini alırlar.

Özelde pahalı bile ucuz kalıyor. o kadar pahalı yani. ama onu da ucuzlatmanın yolu muayene olmakmış.

Bence sabah ve öğlen olmamış canım. ama akşam menün güzel yanına kefir yada ayran olsaydı süper olurdu. Afiyet olsun :)

cornetto 300 kcalmiş . bende ara öğün olarak mı yapsaydın diyecektim ama iyi ki de dememişim. tam öğünlük olmuş. senin ara öğünün de yok. 1200-1300kcal alabiliyormusun günlük? 1000kcal'ın altına düşünce kilo vermek zorlaşıyor.

aha da 1 dondurmacı daha.... Kaç kalori o dondurma biliyor musun? Ama sana birşey yapmaz kız. sen tel kadayıflı ya da ekmek kadayıflı olanlarında ye daha iyi kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…