Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canın sağolsun kaptan. oralarda hastalanma da

Bak o zaman bu kontrol işini bize bırakacaksın. Bizim elimiz sopalıdır ona göre
ee... hoşgeldin öyleyse

lydznp canım zeynepciğin gözüne ne dedi doktor? sorucaktım unutuyorum bak. Günaydın bu arada.
Sağol camın biz büyütmüşüz biraz. Bir sıkıntısı yokmuş. 2 yaş stresi, yorgunluk uykusuzluk anlık olarak böyle kaymalar yaparmış. 6 ayda 1 de ilaçlı kontolü var onu ihmal etmeyin dedi doktorumuz. Sana da günaydın bu arada

aman bi sıkıntı olmasında, dikkat etmekte fayda var yine de. siz tedbirli davranmaya devam edin. bizim kızların arasında ne kadar vardı ya? temmuz 2014 doğumlu benimki.

2 gündür bende bir haller var kızlar saat 9,30u göremiyorum hemen cup yatak. Dünkü menümü yazayım da çıksın aradan
sabah-öğlen ( kan vereceğim diye yine aç kaldım)
1yk lor bol dereotu, maydanoz ve taze nane ile pulbiber ve çörekotlu salata
1dilim tbe
domates - salatalık

ara 1 hurma

akşam
6yk kıymalı ıspanak
2 dilim tbe
3yk yoğurt
çoban salata

1 ya da 1,5lt su

spor yapmak için kalktım ama gidip yatağıma yattım bir işe yaramadı.
bugün mutlaka hafifte olsa birşeyler yapmam lazım. Şu ölü toprağını üstümden atmalıyım

ay aklıma geldi yazayım; yeni evliyken hep bugünlerinin kıymetini bil derkerdi anlamazdım, şu an ne demek istediklerini anlıyorum, ebrusonmez kuzucum bugünlerinin kıymetini bil

hamileykende; ilk bebeğin kıymetini bil derlerdi korkuyodum heralde anlamamışım, şu an onu da anlıyorum, 2. bebiş bayaa ezilecek sanırım kızımın yanında :) gerçi 2. cocukların kaderi herhalde o da dimi morordek canım sende ilk bebişinin kıymetini bil boool bol

Ayy evet tatlım hep öyle diyorlar. Çocuk olunca kendine bile vakit ayıramıyorsun diyorlar. Boll boll gezip tozup tadını çıkarayım.

Migros'larda hatta Carrefour da falanda vardır, galetanın yassı hali, krakerimsi birşey tatlım.

Kolay Bayatlamaz, taş gibi durur, kendisi de öyle zaten @morordek
Sana yazdıktan sonra baktım internetten anladım nasıl bi sey oldugunu, deneyeyim bi ara :)
herkese merhaba, kilo vermem lazım ve motivasyona ihtiyacım var. epey bi dolandım zayıflama yarısması takımlarında, sizin 5. takım daha kafa dengi geldi bana. ben de katılmak istiyorum size ne dersiniz?
Hosgeldin canım ben kaptan yardimcisiyim, kaptanimiz da demis listemiz biraz dolu ama yine de aramizda gormek isteriz tabi ki. Su an kac kilosun? Kac kilo olmak istiyorsun? Yazarsan kaydedeyim bilgilerini, listeye girersen lazım olacak
morordek ördekim kontrole mi gittin sende? ses çıkmıyor? amaaan zaten yatamıyodun bi de nst iyice fenalıklar getirir şimdi.
Nst sırasında açtım tv'yi aşk-ı memnu izledim 180 derece yatamıyorum da başım yüksekte olursa bi nebze daha iyi :)
Ayy bilirim heralde ya, şimdi bazen aklıma şey geliyor 2. çocuğu ister miyim acaba, ilkine ihanet ediyormus gibi mi hissederim yoksa hepsinin sevgisi ayrıdır tabi ki ama ilk göz ağrısı durumu olur bende kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…