- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.241
Ah canım sana yetişemeyeceğimi anlayınca yatmaya karar verdim. ama son günlerde sende azalttın
ne o ortileri bir birine mi düşüreceksin. Biz mahşerin 3 atlısıyız kızım. hatta 4 atlısı bir de mahmut varSelam kızlar Naber siniz bakalım
Sen bakma ona canım olydznp nin tembelliği ben de senden özenip daha çok spor yapmaya çalışıyorum
Başlayacam depresyonunuza yatmak için bahane hep bunlar
aman sen eksik kalma gel kız gel burada yer çokBaşlayacam depresyonunuza yatmak için bahane hep bunlarben tek başıma şampiyon olacam Ayy farkettim de beni ativermissiniz dislamissiniz dur ben de bi depresyona girip geliyorum
Merhaba Deniz. Bende Ayşe. Elektrik teknikeriyim. 17 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var 42 yaşımdayım. Diyet kelimesi insanda stres yapıyor. özellikle bende . Ben de o yüzden 3,5ay önce sağlıklı beslenmeye karar verdim. yağı tuzu azalttım. tam buğday ekmeği hariç unlu mamülleri hayatımdan çıkardım ve toplamda 11-12kg gibi birşey gitti. Bu takım sayesin de motivasyonum hep yüksekti sağolsun kızlar
yine bizim kızlar sayesinde spora da başladım. Hele ki bir0zlem imiz var onun sporu ile yarışmaya gücüm yetmiyor. ( kız beni spordan soğuttun 3 gündür yatıyorum depresyondayım )
Sana tavsiyem bu süreci diyet olarak görme. Sağlıklı yaşamak için yemeye başla. Sana zararlı olduğunu bildiğin şeyleri ağzına alma. İstediğin kiloya geldiğinde yine aynı şekilde beslenmeye devam edeceksin. Katı diyetlerden dönüş zor olur ve de hep verdiğinden fazlasını aldırır. onun için sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz
hadi kolay gelsin.
kızlar geçmiş i tam okuyamadım benim şansıma soğuktu nazilli söke öğle yemeği (saat4) te kuşadası sonra aydın akşam 8 de izmire geldik veysişim @servey yarım manisaya geliyorum ama sana uğrayamayacağım çok üzgünüm inş elayı görmeye geleceğim cuma öğleye de ankaraya döneceğim yorgunluktan öleceğim diyet miyet kalmadı bende bu arada
Teşekkürler arkadaşlar, listeler dolu olsa bile beklerim- diyet&spor kardeşliğinde sizinleyim o zaman. yapicak birsey yok çook kilo aldımtek başıma kalınca kontrolsüzleşiyorum malesef. böylebirbirine destek olmak daha iyi. bana cevap yazan olmus mu diye özellikle kahvaltıdan önce bir bakayım dedim. yoksa abartı bir kahvaltı yapabilirdim. (nasıl bir ruh halindeyim düşünün:)
cornetto 300 kcalmiş. bende ara öğün olarak mı yapsaydın diyecektim ama iyi ki de dememişim. tam öğünlük olmuş. senin ara öğünün de yok. 1200-1300kcal alabiliyormusun günlük? 1000kcal'ın altına düşünce kilo vermek zorlaşıyor.
2 gündür bende bir haller var kızlar saat 9,30u göremiyorum hemen cup yatak. Dünkü menümü yazayım da çıksın aradan
sabah-öğlen ( kan vereceğim diye yine aç kaldım)
1yk lor bol dereotu, maydanoz ve taze nane ile pulbiber ve çörekotlu salata
1dilim tbe
domates - salatalık
ara 1 hurma
akşam
6yk kıymalı ıspanak
2 dilim tbe
3yk yoğurt
çoban salata
1 ya da 1,5lt su
spor yapmak için kalktım ama gidip yatağıma yattım bir işe yaramadı.
bugün mutlaka hafifte olsa birşeyler yapmam lazım. Şu ölü toprağını üstümden atmalıyım
Günaydın kızlar kontrolden çıktık nst'de 1 kere sancım çıktı daha dogurmuyormusum
Alıntıları yaptım, kahvaltımı yapayım donecegim size azz sonra :)
morordek Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin öncelikle. Dogum bu siralar anladigim kadariyla, basarilar
Ben sabah ac karna tartildim bugün 70,2 kiloyum. Boyum da kisa. Tam yuvarlanmak üzereyim yani hosbulum gercekten. Umarim kilo verebilirim. Ilk zamanlari atlatirsam gerisi gelir heralde
FitFiliz Denizcim ,ben Ayşe 46 yaşındayım,40 yaşından sonra üni okuyup 'ev hanımı Sosyolog' oldum iki yetişkin oğlum 30 günlük bir torunum var
bayadır buralarda kilolar verip alıyordum en sonunda kesin karar verip sağlıklı beslenmeye geçtim çok şükür.12 gündür diyetisyen gözetiminde listeye bağlı kilo veriyorumtakım ruhu iyidir çok güzel motivasyon oluyor zaten aile olduk burada hepiniz kızkardeşlerimsiniz yaşıma takılma içinden ne dmek geliyorsa o şekilde hitap edebilirsin ayşecim monicim abla nene teyze anne hiç faketmez her sıfat uyar
Selam kızlar Naber siniz bakalım
Sen bakma ona canım olydznp nin tembelliği ben de senden özenip daha çok spor yapmaya çalışıyorum
FitFiliz Denizcim ,ben Ayşe 46 yaşındayım,40 yaşından sonra üni okuyup 'ev hanımı Sosyolog' oldum iki yetişkin oğlum 30 günlük bir torunum var
bayadır buralarda kilolar verip alıyordum en sonunda kesin karar verip sağlıklı beslenmeye geçtim çok şükür.12 gündür diyetisyen gözetiminde listeye bağlı kilo veriyorumtakım ruhu iyidir çok güzel motivasyon oluyor zaten aile olduk burada hepiniz kızkardeşlerimsiniz yaşıma takılma içinden ne dmek geliyorsa o şekilde hitap edebilirsin ayşecim monicim abla nene teyze anne hiç faketmez her sıfat uyar
Hadi ne spor yaptin bugün soyle bakim ?aman sen eksik kalma gel kız gel burada yer çok
ama ben karar verdim bu gün depresyondan çıkacağım yepyeni ufuklara yelken açacağım
Ayy yok çikolataAyy kaptanım oradan oraya derken ben yoruldum senin yerine :)
Hoşgeldin aramıza Zerokscum.
Burası eminim iyi gelecektir.
Evet canım, ben de baktım kalorisine ona göre ana öğün yapayım dedim.
1200-1300 olmuyor da genel de 1000-1100 arası oluyor.
Acaba ondan mı veremiyorum bilemedim ki.
Aman ne yesem de kilo aldıracak gibi geliyor, kafayı yemek üzereyim galiba.
Ben pek diyetisyen taraftarı değilim normalde menülere uymak zor geldiği için ama aklımdan geçmeye başladı.
Ne güzel menü olmuş, afiyet olsun canım.
Ayy morördekcim, çok mu sakinsin bana mı öyle geliyor?
Ben buradan stres yaptım. Çocuk düşünmüyorum ama sanırım hamile olsam son 1 ay uyuyamazdım geliyor mu gelecek mi diye
Boyun kaç Zerokscum?
Ben de aynadan o kadar kaçıyordum ki son zamanlarda, sonunda yüzleştim.
Ne kadar enerjin yüksek monicim, maşallah nazar değmesin.
Çikilatacım seni gördüğüm anda aklımda eti petito canlanıyor resmen
Sen ne iş yaparsın kaç yaşındasın boyun kaç azcık anlat ya kaynanani sever misin
Ayşe'cimöncelikle azminden dolayı tebrik etmem lazım anlattıkların bence başarı öyküsü. Allah bağışlasın yeni babaannesin demek ne güzel
Memnun oldum tanıştığımıza..
Diyetisyene git canım öğünler için alternatif veriyor. öğlen akşam değiştirebiliyorsun. öyle sıkı bir liste hazırlamıyor. hafta da 3 gün şunu en az 1 gün bunu ye diyor. aslında ne yiyeceğine yine sen karar veriyorsun. Bir de bol bol yiyorsun aç kalmıyorsun.Evet canım, ben de baktım kalorisine ona göre ana öğün yapayım dedim.
1200-1300 olmuyor da genel de 1000-1100 arası oluyor.
Acaba ondan mı veremiyorum bilemedim ki.
Aman ne yesem de kilo aldıracak gibi geliyor, kafayı yemek üzereyim galiba.
Ben pek diyetisyen taraftarı değilim normalde menülere uymak zor geldiği için ama aklımdan geçmeye başladı.
ben sabah 6da kalıp işe gidiyorum canım. öyle gündüz gündüz spor yapamıyorum. ama günlük rutin olarak 4600-5000 adım atıyorum. onu da spordan saymıyorum. akşama yapacağım yazarım sana özel olarakHadi ne spor yaptin bugün soyle bakim ?
Ayy yok çikolata
Peki bakalım heycanlan bekliyorumben sabah 6da kalıp işe gidiyorum canım. öyle gündüz gündüz spor yapamıyorum. ama günlük rutin olarak 4600-5000 adım atıyorum. onu da spordan saymıyorum. akşama yapacağım yazarım sana özel olarak
Sen ne iş yaparsın kaç yaşındasın boyun kaç azcık anlat ya kaynanani sever misin
Eltin var mi Ayy burası dedikodu kazanı kaynatalım az
Ben 24 yaşında Hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum temmuz 23te düğünüm kaynanamı severim 84.4 sonkilom 173 boyum var ahh ahh daha neler neler
Selam kızlar Naber siniz bakalım
Bu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.Ah canım sana yetişemeyeceğimi anlayınca yatmaya karar verdim. ama son günlerde sende azalttın
Diyetisyene git canım öğünler için alternatif veriyor. öğlen akşam değiştirebiliyorsun. öyle sıkı bir liste hazırlamıyor. hafta da 3 gün şunu en az 1 gün bunu ye diyor. aslında ne yiyeceğine yine sen karar veriyorsun. Bir de bol bol yiyorsun aç kalmıyorsun.
Tebrik ederim canım seni SÜPERSİN.FitFiliz Denizcim ,ben Ayşe 46 yaşındayım,40 yaşından sonra üni okuyup 'ev hanımı Sosyolog' oldum iki yetişkin oğlum 30 günlük bir torunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?