Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar umarim herkes iyidir
bu sabah tartida cok guzel bir rakam gordum insallah yarina devam eder
dun menumu yazamadim net paketim bitti bitecek öyle topluca yazayim

Kahvaltim
1 yumurta
2 dl ekmekle tost

Ogle
2 domates
salatalik 1 kutu ton baligi
2 parca cigkofte marulla

Ara 1 elma

Aksam
1 tabak pirasa yogurt

Sade turk kahvesi

Bu sabah kahvalti
1 kase yulaf lapasi 1 yemek kasigi keçiboynuzu ozuyle tatlandirdim

Ogle 1 koca tabak ton balikli salata
1 dl çavdar ekmeği

Aksama da kofte salata dusunuyorum net sikintisindan simdiden yazayim dedim

Spor da dun okulda nobetciydim 11 bin adim atmisim
100 de ip atladım bugun bir sey yok aksama yapacagim

Hepinize mutlu gunler

Selam kızlar Naber siniz bakalım

Sen bakma ona canım o lydznp nin tembelliği ben de senden özenip daha çok spor yapmaya çalışıyorum
ne o ortileri bir birine mi düşüreceksin. Biz mahşerin 3 atlısıyız kızım. hatta 4 atlısı bir de mahmut var
bende bir mahmut alayım o zaman konuş sen
hem ben depresyondayım bana dokunma
0zlem ; nilsub

Başlayacam depresyonunuza yatmak için bahane hep bunlar ben tek başıma şampiyon olacam Ayy farkettim de beni ativermissiniz dislamissiniz dur ben de bi depresyona girip geliyorum

Başlayacam depresyonunuza yatmak için bahane hep bunlar ben tek başıma şampiyon olacam Ayy farkettim de beni ativermissiniz dislamissiniz dur ben de bi depresyona girip geliyorum
aman sen eksik kalma gel kız gel burada yer çok
ama ben karar verdim bu gün depresyondan çıkacağım yepyeni ufuklara yelken açacağım

Aysecim memnun oldum. Haklısın diyet kelimesi soğuk biraz Ben daha önce de kadınlarklübüyle zayıflamayı başarmıştım. Hani şu şu kilolar arası birlikte zayıflıyor kısmında. Gerçekten topluluk olunca daha dikkatli oluyor insan kilo kontrolünde. Hepberaber başarırız umarım

Ayy kaptanım oradan oraya derken ben yoruldum senin yerine :)

Hoşgeldin aramıza Zerokscum.
Burası eminim iyi gelecektir.

Evet canım, ben de baktım kalorisine ona göre ana öğün yapayım dedim.
1200-1300 olmuyor da genel de 1000-1100 arası oluyor.
Acaba ondan mı veremiyorum bilemedim ki.
Aman ne yesem de kilo aldıracak gibi geliyor, kafayı yemek üzereyim galiba.
Ben pek diyetisyen taraftarı değilim normalde menülere uymak zor geldiği için ama aklımdan geçmeye başladı.

Ne güzel menü olmuş, afiyet olsun canım.

Günaydın kızlar kontrolden çıktık nst'de 1 kere sancım çıktı daha dogurmuyormusum
Alıntıları yaptım, kahvaltımı yapayım donecegim size azz sonra :)

Ayy morördekcim, çok mu sakinsin bana mı öyle geliyor?
Ben buradan stres yaptım. Çocuk düşünmüyorum ama sanırım hamile olsam son 1 ay uyuyamazdım geliyor mu gelecek mi diye

Boyun kaç Zerokscum?
Ben de aynadan o kadar kaçıyordum ki son zamanlarda, sonunda yüzleştim.

Ne kadar enerjin yüksek monicim, maşallah nazar değmesin.

Sen bakma ona canım o lydznp nin tembelliği ben de senden özenip daha çok spor yapmaya çalışıyorum

Çikilatacım seni gördüğüm anda aklımda eti petito canlanıyor resmen

Ayşe'cim öncelikle azminden dolayı tebrik etmem lazım anlattıkların bence başarı öyküsü. Allah bağışlasın yeni babaannesin demek ne güzel
Memnun oldum tanıştığımıza..

aman sen eksik kalma gel kız gel burada yer çok
ama ben karar verdim bu gün depresyondan çıkacağım yepyeni ufuklara yelken açacağım
Hadi ne spor yaptin bugün soyle bakim ?

Ayy yok çikolata

morordek ben de hamileyken tez yazıyordum. Anılarımı canlandırdın. Yüksek lisans tezimdi. Balıkesir'den izmire yolculuk ediyordum her hafta. Bir keresinde o hamile hâlimle o kadar yol gitmişken tez hocam plânladığımız halde bana haftaya gel uygun değilim bugün Demişti ve geri dönmüştüm. Hiç unutmayacağım eziyetler çektim yani. Allah kolaylık versin canım sana

Ayşe'cim öncelikle azminden dolayı tebrik etmem lazım anlattıkların bence başarı öyküsü. Allah bağışlasın yeni babaannesin demek ne güzel
Memnun oldum tanıştığımıza..
Sen ne iş yaparsın kaç yaşındasın boyun kaç azcık anlat ya kaynanani sever misin
Eltin var mi Ayy burası dedikodu kazanı kaynatalım az
Ben 24 yaşında Hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum temmuz 23te düğünüm kaynanamı severim 84.4 sonkilom 173 boyum var ahh ahh daha neler neler

Diyetisyene git canım öğünler için alternatif veriyor. öğlen akşam değiştirebiliyorsun. öyle sıkı bir liste hazırlamıyor. hafta da 3 gün şunu en az 1 gün bunu ye diyor. aslında ne yiyeceğine yine sen karar veriyorsun. Bir de bol bol yiyorsun aç kalmıyorsun.

Selam kızlar nasılsınız ben temizlik le uğraşıyorum fert oldum belim kollarım ağrıyor bugün eşimi ektim ablama oturmaya geldik kızkardeşler toplandik
Sabah eşimle işyeri için alışveriş yaptık hava çok güzel disarisi harika bugün songun yarın iş geliyormus bismillah diyerek basliyacagiz hayırlısı Allah dan

Buarada kızlar kaç tane Ayşe var burada
Benim adım Ayşe arkadaşlarım Ayşegül diyor :)))

Aaa düğün hazırlıkları mı var cikilatacım.
Çok kolay gelsin :)
Hatırlıyorum da öyle bir zor gelmişti ki bana düğün zamanı anlatamam.
Bana kalsa kotla gider nikah kıyar geçiştirirdim ama aileler için yapmıştık.

Ah canım sana yetişemeyeceğimi anlayınca yatmaya karar verdim. ama son günlerde sende azalttın
Bu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.

Öyle yapayım olmazsa canım.
Yine sabitim çünkü bugün.
1 hafta daha şans vereyim kendime olmazsa diyetisyene gideyim.

Tebrik ederim canım seni SÜPERSİN.
Benimde icimde kaldı universite okumak.Bu yastan sonra yapabilirmiyim acaba? Cok istiyorum ama bir adim atamadim hic!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…