- 4 Şubat 2014
- 4.988
- 18.007
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.221
Bak o zaman bu kontrol işini bize bırakacaksın. Bizim elimiz sopalıdır ona göre
ee... hoşgeldin öyleyse
ay aklıma geldi yazayım; yeni evliyken hep bugünlerinin kıymetini bil derkerdi anlamazdım, şu an ne demek istediklerini anlıyorum,ebrusonmez kuzucum bugünlerinin kıymetini bil
hamileykende; ilk bebeğin kıymetini bil derlerdi korkuyodum heralde anlamamışım, şu an onu da anlıyorum, 2. bebiş bayaa ezilecek sanırım kızımın yanında :) gerçi 2. cocukların kaderi herhalde o da dimimorordek canım sende ilk bebişinin kıymetini bil boool bol
Sana yazdıktan sonra baktım internetten anladım nasıl bi sey oldugunu, deneyeyim bi ara :)
Hosgeldin canım ben kaptan yardimcisiyim, kaptanimiz da demis listemiz biraz dolu ama yine de aramizda gormek isteriz tabi ki. Su an kac kilosun? Kac kilo olmak istiyorsun? Yazarsan kaydedeyim bilgilerini, listeye girersen lazım olacak
Nst sırasında açtım tv'yi aşk-ı memnu izledim180 derece yatamıyorum da başım yüksekte olursa bi nebze daha iyi :)
Ayy bilirim heralde ya, şimdi bazen aklıma şey geliyor 2. çocuğu ister miyim acaba, ilkine ihanet ediyormus gibi mi hissederim yoksahepsinin sevgisi ayrıdır tabi ki ama ilk göz ağrısı durumu olur bende kesin
Teşekkür ederim canım, az kaldı gibi bakalım işte son haftalarım artık :)morordek Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin öncelikle. Dogum bu siralar anladigim kadariyla, basarilar
Ben sabah ac karna tartildim bugün 70,2 kiloyum. Boyum da kisa. Tam yuvarlanmak üzereyim yani hosbulum gercekten. Umarim kilo verebilirim. Ilk zamanlari atlatirsam gerisi gelir heralde
Günaydın hanımlar :)
FitFiliz hoşgeldin, biraz kendinden bahsetsene?
ben vesile, 32 yaşındayım, evliyim, bi kızım var, eczacıyım, çalışıyorum. izne ayrılıp dönemeyengillerdenim, diyet modundan da çıktım giremiyorum falan filan işte. kaptanımız yazmış zaten, birazdan yardımcılarımorordek ve @inatettimolacak bilgilerini alırlar.
Günaydın fıstıklar Zeroks hoşgeldin canım.
Bende ikinciye pek sıcak bakamıyorum malesef. Yada olacaksa arada 6-7 yaş fark olsun diyorum.Yani ilki okula başladıktan, tamamen bireyselleştikten sonra olsun istiyorum. Ama eşim pek böyle düşünmüyor. Ne olur bilmiyorum yaniAyy bilirim heralde ya, şimdi bazen aklıma şey geliyor 2. çocuğu ister miyim acaba, ilkine ihanet ediyormus gibi mi hissederim yoksahepsinin sevgisi ayrıdır tabi ki ama ilk göz ağrısı durumu olur bende kesin
Canım kendini biraz tanıtsana kaç yaşındasın. Evli misin?? Cocuk falan var mı? Nasıl kilo aldın?morordek Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin öncelikle. Dogum bu siralar anladigim kadariyla, basarilar
Ben sabah ac karna tartildim bugün 70,2 kiloyum. Boyum da kisa. Tam yuvarlanmak üzereyim yani hosbulum gercekten. Umarim kilo verebilirim. Ilk zamanlari atlatirsam gerisi gelir heralde
benim bu süreçte anladığım tek şey var özgürlüğün kıymeti. Kimseye hesap vermemek en güzeliymiş. Birde çocuklar büyünce tekrardan bebek yapmak bilemiyorum yani
Boyum kadar oğlum var. kızın maskarası oldum. 1m boyu yok bana kafa tutuyor. Otur otur, kalk kalk. maymun olduk evde
Ya bana da öyle olur herhalde :) Hep derlerdi de inanmazdım "sen hala benim gözümde cocuksun" diye ama dogurup kucagına minicik halini alınca gözümde büyümez gibi geliyor şimdi :)Aaahhh ilk gözağrısı başka olur. Olmaz mı hiç. Benim oğluşum başkadır o artık inanmasa da hala benim için kuzucuk o kuzucuk
Dinlenmeye çalışıyorum elimden geldigince, arada yürüyüse de cıkıyorum. Benim iş kafa işi oldugundan beynim cok yoruluyor bazenIlk etapta 62 sonra da 57 hedeflerim. Umarim olur. Son haftalar zordur dinlenmeye calismalisin kesinlikleNormal dogum mu istiyorsun? Benim iki kizim var. Her ikisinden sonra da kilo verebilmistim ama uslu durmadim yeme icme konusunda. Umutluyum bu kez ama dedigim gibi baslangiclar cok zor benim icin
Valla canım çevremde ilk çocugunu yapan arkadaslarım da 2. hakkında şöyle düsünüyorlar: hazır bebek bakım modundayken, ikinciyi de aradan cıkaralım, yoksa cocuklar iyice büyüyüp rahata alısınca tekrar başa dönmek daha zor gelir diyorlarBende ikinciye pek sıcak bakamıyorum malesef. Yada olacaksa arada 6-7 yaş fark olsun diyorum.Yani ilki okula başladıktan, tamamen bireyselleştikten sonra olsun istiyorum. Ama eşim pek böyle düşünmüyor. Ne olur bilmiyorum yani
Merhaba Deniz. Bende Ayşe. Elektrik teknikeriyim. 17 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var 42 yaşımdayım. Diyet kelimesi insanda stres yapıyor. özellikle bende . Ben de o yüzden 3,5ay önce sağlıklı beslenmeye karar verdim. yağı tuzu azalttım. tam buğday ekmeği hariç unlu mamülleri hayatımdan çıkardım ve toplamda 11-12kg gibi birşey gitti. Bu takım sayesin de motivasyonum hep yüksekti sağolsun kızlarHosbulduk tesekkurler
İsmim Deniz. 34 yasindayim ve ingilizce ögretmeniyim. Daha once de soyledigim gibi iki kizim var 3,5 ve 6,5 yaslarinda. Aynen ben de diyet moduna gecmeye ugrasiyorum
Kan tahlili yaptirdim baslamadan once herhangi bir dusukluk yok degerlerimde ama çook enerjisiz hissediyorum. Simdilik bu kadar
Hiç sorma şimdi öğlen paydosunda dün çektiğim videolarını izliyorum hastalıklı gibiay dimi yaa, bende özgürlüğü özledim ama azıcık uzak kalınca da kızımı özlüyorum. bu ne yaman çelişki yareppim :)
Aç azıcık da benim videolarımı izle, egzersiz yapHiç sorma şimdi öğlen paydosunda dün çektiğim videolarını izliyorum hastalıklı gibi
Bende yeteri kadar ilgilenemem veya arada kıskançlık olmasın gibi sebeplerden istemiyorum.Ama eşimde araları çok olmasın diyor. Daha ilkini düşünmemişken ikinciyi konuşmakta anlamsız tabiValla canım çevremde ilk çocugunu yapan arkadaslarım da 2. hakkında şöyle düsünüyorlar: hazır bebek bakım modundayken, ikinciyi de aradan cıkaralım, yoksa cocuklar iyice büyüyüp rahata alısınca tekrar başa dönmek daha zor gelir diyorlarBilemiyorum tabi herkesin düsüncesi farklı, ben şu an ilkini bi dogurayım da duruma göre bakarım artık :) Ama 3-4 yaş bana daha ideal gibi geliyor yaş farkı olarak.
Olsun canım hayal kuruyoruz şunun şurasındaBende yeteri kadar ilgilenemem veya arada kıskançlık olmasın gibi sebeplerden istemiyorum.Ama eşimde araları çok olmasın diyor. Daha ilkini düşünmemişken ikinciyi konuşmakta anlamsız tabi
Sen bakma ona canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?