Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy morördekcim, çok mu sakinsin bana mı öyle geliyor?
Ben buradan stres yaptım. Çocuk düşünmüyorum ama sanırım hamile olsam son 1 ay uyuyamazdım geliyor mu gelecek mi diye
Üzerine çok düşünürsem aslında ben de heyecanlanıyorum nasıl olacak, ne zaman gelecek falan diye ama kolay bir doğum geçirebilmem için sakin kalmam gerek O yüzden akışına bıraktım, öyle ya da böyle çıkacak o çocuk oradan
Buradakiler bilir, benim tez hocam da sağolsun seninkini aratmaz. Daha geçen gün doğum yapacağım anca dank etti kafasına. Sonra yine mail atmış, "Ayın 19'una doğurmamış olursan görüşelim" diye Tüm hayallerimi yeniden yıktı yani, hala çalışıyorum sayesinde.
sen, ben moni başka var mı?
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)
İsmini bilmediğime Ayşe desem tutacak desene
Insallahh canım bu haftada gUzel bir sonuc alamicam beni mazur görün. haftaya insallah iyi bir sonuc alırım olmazsa o zaman ayrılırım..
Canım ayrılmak falan yok lütfen motivasyonun düşmesin. El birliğiyle aşacağız senin bu sorununu ben inanıyorum :)
Ya bildirim yap artık cidden, her hafta ısrarla listeye wendigo yazıyorum hep boş kalıyor

Son düzenleme:

Ayşe'cim öncelikle azminden dolayı tebrik etmem lazım anlattıkların bence başarı öyküsü. Allah bağışlasın yeni babaannesin demek ne güzel
Memnun oldum tanıştığımıza..
teşekkür ederim canım,bende memnun oldum

rabbim bol kazançlar versin canım
Ayşe ler 3 ledi
bu yaşımda bile teyzemler bana ha la ayşegül der

Tebrik ederim canım seni SÜPERSİN.
Benimde icimde kaldı universite okumak.Bu yastan sonra yapabilirmiyim acaba? Cok istiyorum ama bir adim atamadim hic!!
teşekkür ederim canımokumanın yaşı mı var bitanem 45 yaşında diplama aldımsen o adımı at gerisi gelir
sen, ben moni başka var mı? Bana da Ayşegül derlerdi yüzüm çok güleç diye :)
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)
3 ledik Ayşeleri hatta ayşegül leri

Yarın anlayacagız canım benım bozulan tartım fazla tartıyordu yanı yenı gelen ıle spor salonundakı aynı olmalı
Veysosum tartı farkını bize bildir mutlaka, listeye ona göre yazmamız gerekiyor. Fazla tartan tartılarda ekleme yapılıyor da eksiklerde de çıkarılıyor mu acaba bilemedim @moni cim sen tecrübelisin, bilirsin böyle şeyleri diye düsünüyorum.

evet tatlım tartı değişikliğinde artı/eksi listeye yansıtılıyor

pes diyorum bu hocana. doğurursan şayet olanı da al gel diyecek ay hırs yaptım ama kadından hırsımı alamıyorum

Demek bütün Ayşe'lere Ayşegül deniyormuş onuda öğrendik

pes diyorum bu hocana. doğurursan şayet olanı da al gel diyecek ay hırs yaptım ama kadından hırsımı alamıyorum
Ah canım benim ben neler geçiriyorum içimden kendisine ama işte yüzüne bi şey diyemiyosun el mahkum olunca
Valla utanmasa dediğin gibi bebeni de al gel diyecek

Tamam yarın fark varsa ekleriz o zaman listeye, sana danışırım Tartı farkı konusunda çekiniyorum artık, olay çıkmıştı bi keresinde
Olay cıkamaz cunku eskı tartım calışmıyor farkı bılemeyız
Bır haftadır spora devam edıyorum
Coook barız bır sonuc olmayacagı için sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…