- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.281
Üzerine çok düşünürsem aslında ben de heyecanlanıyorum nasıl olacak, ne zaman gelecek falan diye ama kolay bir doğum geçirebilmem için sakin kalmam gerekAyy morördekcim, çok mu sakinsin bana mı öyle geliyor?
Ben buradan stres yaptım. Çocuk düşünmüyorum ama sanırım hamile olsam son 1 ay uyuyamazdım geliyor mu gelecek mi diye
Buradakiler bilir, benim tez hocam da sağolsun seninkini aratmaz. Daha geçen gün doğum yapacağım anca dank etti kafasına. Sonra yine mail atmış, "Ayın 19'una doğurmamış olursan görüşelim" diyemorordek ben de hamileyken tez yazıyordum. Anılarımı canlandırdın. Yüksek lisans tezimdi. Balıkesir'den izmire yolculuk ediyordum her hafta. Bir keresinde o hamile hâlimle o kadar yol gitmişken tez hocam plânladığımız halde bana haftaya gel uygun değilim bugün Demişti ve geri dönmüştüm. Hiç unutmayacağım eziyetler çektim yani. Allah kolaylık versin canım sana
İsmini bilmediğime Ayşe desem tutacak desene
Canım ayrılmak falan yok lütfen motivasyonun düşmesin. El birliğiyle aşacağız senin bu sorununu ben inanıyorum :)Insallahh canımbu haftada gUzel bir sonuc alamicam beni mazur görün. haftaya insallah iyi bir sonuc alırım olmazsa o zaman ayrılırım..
Ya bildirim yap artık cidden, her hafta ısrarla listeye wendigo yazıyorum hep boş kalıyorBugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)
teşekkür ederim canım,bende memnun oldum
Ayşe'cimöncelikle azminden dolayı tebrik etmem lazım anlattıkların bence başarı öyküsü. Allah bağışlasın yeni babaannesin demek ne güzel
Memnun oldum tanıştığımıza..
rabbim bol kazançlar versin canımSelam kızlar nasılsınız ben temizlik le uğraşıyorum fert oldum belim kollarım ağrıyor bugün eşimi ektim ablama oturmaya geldik kızkardeşler toplandik
Sabah eşimle işyeri için alışveriş yaptık hava çok güzel disarisi harika bugün songun yarın iş geliyormus bismillah diyerek basliyacagiz hayırlısı Allah dan
Buarada kızlar kaç tane Ayşe var burada
Benim adım Ayşe arkadaşlarım Ayşegül diyor :)))
teşekkür ederim canımTebrik ederim canım seni SÜPERSİN.
Benimde icimde kaldı universite okumak.Bu yastan sonra yapabilirmiyim acaba? Cok istiyorum ama bir adim atamadim hic!!
3 ledik Ayşeleri hatta ayşegül lerisen, benmoni başka var mı? Bana da Ayşegül derlerdi yüzüm çok güleç diye :)
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)
Veysosum tartı farkını bize bildir mutlaka, listeye ona göre yazmamız gerekiyor. Fazla tartan tartılarda ekleme yapılıyor da eksiklerde de çıkarılıyor mu acaba bilemedimYarın anlayacagız canım benım bozulan tartım fazla tartıyordu yanı yenı gelen ıle spor salonundakı aynı olmalı
Cikilatacanavari bu sabah 70.2 kiloydum. En son ilk hamileligimde gormustum bu kiloyu. Boyum dezavantaj zaten, kisayim maalesef.
Ha bir de sana ilginc bir bilgi vereyim madem evlenme asamasindasin. Balikesirde 2 evlenme memuru var birinin soyadi akbulut digerininki karabulut. Nasil denk gelmis degil mi
bana karaciğer enzimlerim ve insülinim yüksek diye listeme ekledi yatmadan önceki ara öğünüm de 1 çay bardağı içicemNeye yarıyor acaba
evet tatlım tartı değişikliğinde artı/eksi listeye yansıtılıyorVeysosum tartı farkını bize bildir mutlaka, listeye ona göre yazmamız gerekiyor. Fazla tartan tartılarda ekleme yapılıyor da eksiklerde de çıkarılıyor mu acaba bilemedim@moni cim sen tecrübelisin, bilirsin böyle şeyleri diye düsünüyorum.
Tamam yarın fark varsa ekleriz o zaman listeye, sana danışırımevet tatlım tartı değişikliğinde artı/eksi listeye yansıtılıyor
pes diyorum bu hocana. doğurursan şayet olanı da al gel diyecekÜzerine çok düşünürsem aslında ben de heyecanlanıyorum nasıl olacak, ne zaman gelecek falan diye ama kolay bir doğum geçirebilmem için sakin kalmam gerekO yüzden akışına bıraktım, öyle ya da böyle çıkacak o çocuk oradan
Buradakiler bilir, benim tez hocam da sağolsun seninkini aratmaz. Daha geçen gün doğum yapacağım anca dank etti kafasına. Sonra yine mail atmış, "Ayın 19'una doğurmamış olursan görüşelim" diyeTüm hayallerimi yeniden yıktı yani, hala çalışıyorum sayesinde.
İsmini bilmediğime Ayşe desem tutacak desene
Canım ayrılmak falan yok lütfen motivasyonun düşmesin. El birliğiyle aşacağız senin bu sorununu ben inanıyorum :)
Ya bildirim yap artık cidden, her hafta ısrarla listeye wendigo yazıyorum hep boş kalıyor
Demek bütün Ayşe'lere Ayşegül deniyormuş onuda öğrendikteşekkür ederim canım,bende memnun oldum
rabbim bol kazançlar versin canım
Ayşe ler 3 ledi
bu yaşımda bile teyzemler bana ha la ayşegül der
teşekkür ederim canımokumanın yaşı mı var bitanem 45 yaşında diplama aldım sen o adımı at gerisi gelir
3 ledik Ayşeleri hatta ayşegül leri
Ah canım benim ben neler geçiriyorum içimden kendisine ama işte yüzüne bi şey diyemiyosun el mahkum oluncapes diyorum bu hocana. doğurursan şayet olanı da al gel diyecekay hırs yaptım ama kadından hırsımı alamıyorum
evet tatlım tartı değişikliğinde artı/eksi listeye yansıtılıyor
Iyı de eksı tartım dogru degıl kı aradakı farkı nasıl anlayacagızevet tatlım tartı değişikliğinde artı/eksi listeye yansıtılıyor
Yok sekerım fark yok
tamam işte şimdi eksi çıkacaksın. 71,4 isen evdekinde şimdi belki 70 belkide 69 çıkacaksın.Yok sekerım fark yok
Spor salonundakı ıle evdekını kıyaslamıştım evdekı fazla tartıyordu
Olay cıkamaz cunku eskı tartım calışmıyor farkı bılemeyızTamam yarın fark varsa ekleriz o zaman listeye, sana danışırımTartı farkı konusunda çekiniyorum artık, olay çıkmıştı bi keresinde
Tatlımmhergun mın 50 dk yuruyus yapıyorum
Ya bildirim yap artık cidden, her hafta ısrarla listeye wendigo yazıyorum hep boş kalıyor
Aldıgım zaman hemen tartılmıştım barız fark yoktuta
tamam işte şimdi eksi çıkacaksın. 71,4 isen evdekinde şimdi belki 70 belkide 69 çıkacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?