Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen, ben moni başka var mı?
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)

sen, ben moni başka var mı? Bana da Ayşegül derlerdi yüzüm çok güleç diye :)
bu arada hayırlısı olsun. Helalinden bol kazançlar olsun :)

hayıııırrrr.... ayrılamazsın. Bak diyorsun işte salarım diye. sen şu dr. işini hallet ve ilacına başla. Herşey güzel olacak o zaman bu emeklerinin karşılığını alacaksın. inşALLAH

hayıııırrrr.... ayrılamazsın. Bak diyorsun işte salarım diye. sen şu dr. işini hallet ve ilacına başla. Herşey güzel olacak o zaman bu emeklerinin karşılığını alacaksın. inşALLAH
Insallahh canım bu haftada gUzel bir sonuc alamicam beni mazur görün. haftaya insallah iyi bir sonuc alırım olmazsa o zaman ayrılırım..

Ayy balıkesir deme cok özledimm. Ankaraya yeni tasindik balikesirden. En cok da carsisini cumartesi&pazar pazarini okulumu ozledim. Gözlerim doldu şu an gercekten. Yazmistim ama arada kacmis olabilir. Deniz ismim. Ankaradayim malum. Evliyim iki kizim var ingilizce ogretmeniyim. Ssk tasindi di mi? Acildi mi yeni hastane? Sen ozelde misin devlette mi? Ozellikle cocuk polikliniklerine cok gidip duruyorduk, belki de karsilasmisizdir. Balikesirli misin yoksa gorev yeri icabi mi ordasin? Asuvaya cok yakin oturuyorduk biz. Cok ozledim egrcekten

Cikilatacanavari bu sabah 70.2 kiloydum. En son ilk hamileligimde gormustum bu kiloyu. Boyum dezavantaj zaten, kisayim maalesef.
Ha bir de sana ilginc bir bilgi vereyim madem evlenme asamasindasin. Balikesirde 2 evlenme memuru var birinin soyadi akbulut digerininki karabulut. Nasil denk gelmis degil mi

İzne bu hafta ayrılma bence özlemcim, bence çözeceğiz senin işi. Aslında şu detoxta baya iyi vermiştin sonrasında böyle oldu dimi?

Bugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)

ebrusonmez ebruşum beğendin mi dönüşümü :) gitmicem valla bak.

günaydın kızlarrr .
ramazana kadar ben de 65 olmak istiyorum yaa.
inşallah olur moralini düşürme servey
3 hafta var zor sekerım
Bız gokyuzunu hedeflıyelım olamasak da yıldızların arasında oluruz fena mı
Gercı ramazana oluruz gıbıme gelıyor ben 5 mayısta olmak ıstıyordum

Ben de kapatttım gıttı
Aksam belkı sade turk kahvesı içerım
Spor hocasıyla ıddıaya gırdık bakalım kım kazanacak

Neye yarıyor acaba

Nikahı kıydım da düğüne ben özeniyorum zamanında güzel böyle şeyler bi de zayıf olsaydım daha güzel olurdu da

İzinler kaldırıldı yasak cnm yok öyle birşey

Nikahım kıyıldı da kim kıydı valla bilmiom
Eski sskdayim ben taşındı artık cnm şükür :) yillardir ailemle buralardayiz ben bi ara bursa istanbul serüveni yaşadım ama buraya da nikahlaninca döndüm ailemin yanına düğünü bekliyoruz :)

Yarına az da olsa vermelıyım demıstım hedef 71,4 tu inş cok daha altında olurum eger olursam haftaya 6 lı rakamlarla başlayan bır hedef koyacagım kendıne haydı inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…