- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.261
sen, benSelam kızlar nasılsınız ben temizlik le uğraşıyorum fert oldum belim kollarım ağrıyor bugün eşimi ektim ablama oturmaya geldik kızkardeşler toplandik
Sabah eşimle işyeri için alışveriş yaptık hava çok güzel disarisi harika bugün songun yarın iş geliyormus bismillah diyerek basliyacagiz hayırlısı Allah dan
Buarada kızlar kaç tane Ayşe var burada
Benim adım Ayşe arkadaşlarım Ayşegül diyor :)))
sen, benSelam kızlar nasılsınız ben temizlik le uğraşıyorum fert oldum belim kollarım ağrıyor bugün eşimi ektim ablama oturmaya geldik kızkardeşler toplandik
Sabah eşimle işyeri için alışveriş yaptık hava çok güzel disarisi harika bugün songun yarın iş geliyormus bismillah diyerek basliyacagiz hayırlısı Allah dan
Buarada kızlar kaç tane Ayşe var burada
Benim adım Ayşe arkadaşlarım Ayşegül diyor :)))
hayıııırrrr.... ayrılamazsın. Bak diyorsun işte salarım diye. sen şu dr. işini hallet ve ilacına başla. Herşey güzel olacak o zaman bu emeklerinin karşılığını alacaksın. inşALLAHBu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.
Insallahh canımhayıııırrrr.... ayrılamazsın. Bak diyorsun işte salarım diye. sen şu dr. işini hallet ve ilacına başla. Herşey güzel olacak o zaman bu emeklerinin karşılığını alacaksın. inşALLAH
Bende istiyorum bir üni. okumak. idolümsünTebrik ederim canım seni SÜPERSİN.
Benimde icimde kaldı universite okumak.Bu yastan sonra yapabilirmiyim acaba? Cok istiyorum ama bir adim atamadim hic!!
hayır dedim yaa... iyi sonuç alamasan bile izne ayrılma. ipin ucunu kaçırırsın diye endişe ediyorum.Insallahh canımbu haftada gUzel bir sonuc alamicam beni mazur görün. haftaya insallah iyi bir sonuc alırım olmazsa o zaman ayrılırım..
Ayy balıkesir demeSen ne iş yaparsın kaç yaşındasın boyun kaç azcık anlat ya kaynanani sever misin
Eltin var mi Ayy burası dedikodu kazanı kaynatalım az
Ben 24 yaşında Hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum temmuz 23te düğünüm kaynanamı severim 84.4 sonkilom 173 boyum var ahh ahh daha neler neler
Bu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.
Bugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)
3 hafta var zor sekerımgünaydın kızlarrr .
ramazana kadar ben de 65 olmak istiyorum yaa.
inşallah olur moralini düşürmeservey
Ben de kapatttım gıttıBugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)
Ayy dun fenaydım ne bıleyımNİYE çöktün bakim sen ?
Neye yarıyor acabaselam kızlar
tartıya son gün dikkat edin kaçamak yok bugün
benim temizlik günüm,yemeğim de var bugünlükbelki öğlenden sonra eşimle dışarı çıkarım
enginar suyu vermişti diyetisyen hazır satılıyormuş onu da alayım bugün çıkmışken
Nikahı kıydım da düğüne ben özeniyorum zamanında güzel böyle şeyler bi de zayıf olsaydım daha güzel olurdu daAaa düğün hazırlıkları mı var cikilatacım.
Çok kolay gelsin :)
Hatırlıyorum da öyle bir zor gelmişti ki bana düğün zamanı anlatamam.
Bana kalsa kotla gider nikah kıyar geçiştirirdim ama aileler için yapmıştık.
İzinler kaldırıldı yasak cnm yok öyle birşeyBu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.
Ayy balıkesir demecok özledimm. Ankaraya yeni tasindik balikesirden. En cok da carsisini cumartesi&pazar pazarini okulumu ozledim. Gözlerim doldu şu an gercekten. Yazmistim ama arada kacmis olabilir. Deniz ismim. Ankaradayim malum. Evliyim iki kizim var ingilizce ogretmeniyim. Ssk tasindi di mi? Acildi mi yeni hastane? Sen ozelde misin devlette mi? Ozellikle cocuk polikliniklerine cok gidip duruyorduk, belki de karsilasmisizdir. Balikesirli misin yoksa gorev yeri icabi mi ordasin? Asuvaya cok yakin oturuyorduk biz. Cok ozledim egrcekten
Nikahım kıyıldı da kim kıydı valla bilmiomCikilatacanavari bu sabah 70.2 kiloydum. En son ilk hamileligimde gormustum bu kiloyu. Boyum dezavantaj zaten, kisayim maalesef.
Ha bir de sana ilginc bir bilgi vereyim madem evlenme asamasindasin. Balikesirde 2 evlenme memuru var birinin soyadi akbulut digerininki karabulut. Nasil denk gelmis degil mi
Ayy ben de olsam da rahatlasam ağrım var ama kendi yok siskinligim iner bariAyy dun fenaydım ne bıleyım
Reglıme 1 hafta var aslında ama dun regl oldum ilgınçç
Yarına az da olsa vermelıyım demıstım hedef 71,4 tu inş cok daha altında olurum eger olursam haftaya 6 lı rakamlarla başlayan bır hedef koyacagım kendıne haydı inşşşş
Yarın anlayacagız canım benım bozulan tartım fazla tartıyordu yanı yenı gelen ıle spor salonundakı aynı olmalıServeyim Yeni tartı salondakinden farklı mı tartıyor? Tartı farkın oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?