- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.281
Üzerine çok düşünürsem aslında ben de heyecanlanıyorum nasıl olacak, ne zaman gelecek falan diye ama kolay bir doğum geçirebilmem için sakin kalmam gerekAyy morördekcim, çok mu sakinsin bana mı öyle geliyor?
Ben buradan stres yaptım. Çocuk düşünmüyorum ama sanırım hamile olsam son 1 ay uyuyamazdım geliyor mu gelecek mi diye![]()

Buradakiler bilir, benim tez hocam da sağolsun seninkini aratmaz. Daha geçen gün doğum yapacağım anca dank etti kafasına. Sonra yine mail atmış, "Ayın 19'una doğurmamış olursan görüşelim" diyemorordek ben de hamileyken tez yazıyordum. Anılarımı canlandırdın. Yüksek lisans tezimdi. Balıkesir'den izmire yolculuk ediyordum her hafta. Bir keresinde o hamile hâlimle o kadar yol gitmişken tez hocam plânladığımız halde bana haftaya gel uygun değilim bugün Demişti ve geri dönmüştüm. Hiç unutmayacağım eziyetler çektim yani. Allah kolaylık versin canım sana

İsmini bilmediğime Ayşe desem tutacak desene

Canım ayrılmak falan yok lütfen motivasyonun düşmesin. El birliğiyle aşacağız senin bu sorununu ben inanıyorum :)Insallahh canımbu haftada gUzel bir sonuc alamicam beni mazur görün. haftaya insallah iyi bir sonuc alırım olmazsa o zaman ayrılırım..
![]()
Ya bildirim yap artık cidden, her hafta ısrarla listeye wendigo yazıyorum hep boş kalıyorBugünü kapattım Allah'ın izniyle; yarın sabah bende bildirim yapayım olmazsa da döneyim artık. Bu ne böyle ye ye bereye kadar? Basenlerim genişledi sanki beğenmiyorum bu halimi, ben o zayıf halimi çoook sevmiştim, gerçi ben ve kocamdan başka kimse sevmemişti o da ayrı :)

Son düzenleme: