Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak bu menü biraz daha iyi olmuş. hem açda kalmamışsındır. yogurt sebze salata yumurta peynir. aferin sana :KK66: yumurtayı boyutuna göre tam hatta 2 tane bile yiyebilirsin. peynirle olduğunda ben 1 tn yiyordum. birde bu ekmek arasi dedigin ekmek ne ekmeği normal beyaz ekmeği?
afiyet olsun canım. su iç:KK66:
Tesekkurler aysecim. Yavas yavas duzelecek menulerim galiba. Bir de gun icinde oyle yogunum ki kendime gore hafif birseyler hazirlayamadim bir turlu. Daha cavdar ekmegi alinacak mesela marketten. :KK15:
Bu haftasonu biraz birseyler hazirlayayim en azindan ara ogunlere diyorum.
Mesela yulaf+yogurt+yumurta karisimi vardi tadi hosuma giden. Onu pisiricem firinda. Olculerini tam hatirlamiyorum ama yaptiktan sonra yazarim istereniz
Kahvaltidan once buraya bakmak iyi oluyor :KK52:
Gunaydin bu arada herkese iyi cumartesiler :super:

günaydın kızlarrrr
herkese enerji dolu bir haftasonu diliyorum. ben kendimi nedense aşırı enerjik hissediyorumm :spor:

Kızlar aklıma bir şey takıldı fikir verebilir misiniz? Diyetisyende yapılan ölçümde metabolizma yaşım 42 çıkmış :KK43: kilo verdikçe bu metabolizma hızı yükselir mi daha doğrusu normale döner mi yoksa dahiliye gitmem gerçekten gerekir mi? Kimisi kilo verdikçe düzelir diyor kimisi düzelmez diyor da aklım çok karıştı.

kilo verdikçe düzeliyor diye biliyorum canım ben.o kadar kafaya takma zamanla düşecek bence

Ben jessica yı merak edip aradım nette. Jessicasimithtv Diye bulup 20 dk izledim. :super:Spor yapmış sayılır mıyım ?? :21::KK3:
Ama çok Hoşuma gitti. Denerim yakın zamanda :KK66::KK66:

Bu arada bugün suyu biraz arttırdım bir buçuk lt.
Kresten küçük kızımı ilk defa yürüyerek aldım. Dönüşte de birlikte yürüyüp pazar yaptık. Bu da bi gelişme benim için :rapci: (yürümeyi severim aslında ama çocukla yürümek eziyetli geliyor)
Ha bir de sorum var:
Haftasonu menülerde kaçamak yapmak serbest mi.:kk77:?

kızın kaç yaşında bebek arabasına binmez mi ki ? :p arabayla baya iyi kalori yakılır herhalde :KK70:

günaydın güzel kaçamaksız haftasonları olsun inşallah:KK36:
ağzınıza atacağınızın kaçamak dediğimiz her lokmanın sizi hedefinizden geri atacağını ve emek verdiğiniz bir kaç günün de başa saracağını unutmayın:KK56:1 saniylik lezzet için gün boyu çekilen pişmanlık..değermi değmez:KK19:

Yoğunluk azalmış mı Ebrucum?
Biz de almadık daha acelesi yok diye.
Bir de bu kimlikler pasaport yerine de geçecek muhabbeti vardı. Bilgisi olan var mı
Geçseydi söylerlerdi canım. Biz geçen günde pasaport başvurusu yaptık. Henüz elimize ulaşmadı ama öyle bişey olsaydı boşun uğraştırmazlardı. Yoğunlukta tamamen bitmişti. İlk haftalar çok yoğun olmuş ama biz gittiğimizde kimse yoktu.

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg---72,2:KK12:
ebrusonmez---- 56.2---56,8:KK12:
servey---- 71.4---70,9:nazar::KK9:
BuRCuCuKkK---- 55.1--55,6:KK12:
nilsub---- 77,9--78,9:KK12:
lydznp--- 85,1 ---85,5:KK12:
0zlem ---73.5--75,2:KK12:
moni---102,5--101,9:nazar::KK9:
Aytozuvegece ---73.9--73,6:KK12:
Cikilatacanavari --83--82,5:nazar::KK9:
fancynancy-- 78,7--79,3:KK12:

hedef38beden-- 85,5--86,4:KK12:
Sadece 3 kişi hedefine ulaşmış ya :(

Sen o cisi açıkla bakim :KK70:
:KK70:

Supersin masaallah insallah guzel sonuclar alirsin canim.:nazar:
Hep icimde vardi ama yıllar gectikte daha cok pisman oldugumu hissediyorum ve daha cok istiyorum. insallah basarabilirim. Sıfırdan kendi cabamla biseyler yapmaya calısacam bir adim atabilirsem yine ertelemezsem.:dua:
Erteleme canım. Zaman akıp gidiyor madem istiyorsun çalış canım. :sampiyon:

fancynancy fancynancy canım 15 dakika eliptik kullandım simdi.:KK6:
Oooo süper

Hedefı abarttım mı ne 1 kılo fazla mı olmus neee
Hahahaa bende 1,3 yazdım ama dur bakalım, hayırlısı :KK70:

düzeliyor merak etme:KK66:
İnşallahhh :dua:

günaydın kızlar ben bu sabah erkenciyim. aksam erken yatınca :KK48:
dünkü menüm
sabah
lorlu dereotu maydanoz ve taze naneli pulbiberli çörekotlu salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 hurma
öğlen
haşlanmış gibiydi ama anlayamadığın tavuk göğsü 1 parça
salata, 2 tn mercimek köftesi az zeytin dilimi
3yk yoğurt pulbiberli naneli

ara 1 hurma, sade kahve
ara elma

akşam
3yk bulgur pilavı
döner
salata
ayran

2lt su
bitki çayımı evde unutmuşum kac gündür icemiyorum :KK43:
spor yine yok. erken uyumak istemiyorum ama bu ne böyle anlamadim uyu uyu uyu nereye kadar. ben gece kuşu olan bir kişiydim yaşlandım mı ne:kızgın:
Ay bende kaç gündür erkenden (bana göre erken tabi :halay:) yatıyorum, gözlerim kapanıyor valla. Bence mevsim değişikliği, özümüze kavuşuruz ayarlarımız normale dönünce :)

kilo verdikçe düzeliyor diye biliyorum canım ben.o kadar kafaya takma zamanla düşecek bence
İnşallah canım :dua:

günaydın güzel kaçamaksız haftasonları olsun inşallah:KK36:
ağzınıza atacağınızın kaçamak dediğimiz her lokmanın sizi hedefinizden geri atacağını ve emek verdiğiniz bir kaç günün de başa saracağını unutmayın:KK56:1 saniylik lezzet için gün boyu çekilen pişmanlık..değermi değmez:KK19:
Ne güzel yazmışsınnn, motivasyonumsun bugün :KK200:

Taktim kulakligi 40 dakika yapabildim kizim uyandi kahvaltisini yaptirdim bir guzelde yikadim.:super: Uyanmasaydi daha coook yapardim. Her yeri calistiryor. :KK6:

http://www.hepsiburada.com/voit-d30-silver-coll-eliptik-kondisyon-bisikleti-pm-spor1vtbsd30
Bundan canim..
Güle güle kullan canım :nazar:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg---72,2:KK12:
ebrusonmez---- 56.2---56,8:KK12:
servey---- 71.4---70,9:nazar::KK9:
BuRCuCuKkK---- 55.1--55,6:KK12:
nilsub---- 77,9--78,9:KK12:
lydznp--- 85,1 ---85,5:KK12:
0zlem ---73.5--75,2:KK12:
moni---102,5--101,9:nazar::KK9:
Aytozuvegece ---73.9--73,6:KK12:
Cikilatacanavari --83--82,5:nazar::KK9:
fancynancy-- 78,7--79,3:KK12:

hedef38beden-- 85,5--86,4:KK12:
Canim ben hedefimi gecmistim yanlis gordun heralde :KK70:
neyse olabilir bu hafta geçti zaten insallah haftaya da boyle olur

Selam kizlar bugünkü menüm

Kahvalti:
2 salatalik
1 domates
1 kk. Beyaz peynir
1 kup eski kasar

Ara: T.kahvesi

Öğle:
Minik bir dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
Çilek

Ara: 1 armut

Aksam: kücük bir kase domates corbasi
3 köfte 2 aci biber
Dayanamamdan dolayi üstune iki uc cay kasigi fistik ezmesi ve bir parcacik bitter cikolata
Az once de bir avuc kabak cekirdegi 4 findik
2 lt. Yakin su
Nasil sizce? Haftasonu bizim ev hep yeme icme senligi valla. Bu kadar dayanabildim. Cok cozutmamak icin hemen buraya girdim gunah cikartiyorum :eek::kk77:

Selam kizlar bugünkü menüm

Kahvalti:
2 salatalik
1 domates
1 kk. Beyaz peynir
1 kup eski kasar

Ara: T.kahvesi

Öğle:
Minik bir dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
Çilek

Ara: 1 armut

Aksam: kücük bir kase domates corbasi
3 köfte 2 aci biber
Dayanamamdan dolayi üstune iki uc cay kasigi fistik ezmesi ve bir parcacik bitter cikolata
Az once de bir avuc kabak cekirdegi 4 findik
2 lt. Yakin su
Nasil sizce? Haftasonu bizim ev hep yeme icme senligi valla. Bu kadar dayanabildim. Cok cozutmamak icin hemen buraya girdim gunah cikartiyorum :eek::kk77:
Afiyet olsun canim sabah ve oglen ogunun cok az olmus. Sabah ogunune yumurta ve cavdar ekmegi ekleyebilirsin. Diger ogunlere salata, yogurt ekleyebilirsin.
Fistik ezmesinin sekersiz olanlari varmis pekmezle tatlandirilmis. Cok seviyorsan evdede yapabilirsin tarifleri var canim.:KK19:

Back
X