• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu. :olamaz:
ay kolay gelsin sanada canım çocuklarla uğraşmak çok zor dünden beri nervresim çarşaf yıkıyorum bugunde temizlik yaptım yoruldum

aaa... yazana bak. biz seni mesaj sayını ifşa etmeyelim de :KK48::KK48::KK48:

Et kuzucum, bundan sonra et :)

Ben misafirliğe gitmiştim. Yeni geldim.

Oo gezmelerdeyiz Ebruşum :) ben kötü hissediyorum bayaa kendimi yaa, depresyondayım sanırım, kızım çok yoruyo, o da negatif etkiliyo beni kilo alıyorum :( öff böyle gitmez bu dedim, baharın tadını çıkaralım dimi :)

Merhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)

Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep

Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje

Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt

Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık

Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata

Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah

Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)

morordek morordek @moni @ebrusonmez

Sporumu 40 dk tempolu bebek arabalı yürüyüş olarak güncelliyorum :)

Et kuzucum, bundan sonra et :)

Oo gezmelerdeyiz Ebruşum :) ben kötü hissediyorum bayaa kendimi yaa, depresyondayım sanırım, kızım çok yoruyo, o da negatif etkiliyo beni kilo alıyorum :KK43: öff böyle gitmez bu dedim, baharın tadını çıkaralım dimi :)
ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum:olamaz:

ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum:olamaz:

Venüs mü tepti, mars mı yuvarladı naaptıysa bilmem nilgünüm yaa. Düzeliyo diyolar dur bakalım, ben adımımı attım, su, spor tamam en azından :)

Merhaba kızlar, günün ilk menüsü benden gelsin :)

Sabah; 1,5 yumurta, yarım yağsız krep

Ara; 1 lt yeşil çay, 2 bademli draje

Öğle; 1 kepçe susuz nohut, tarçınlı yoğurt

Ara; nescafe, azıcık kuru üzüm, yarım avuç fıstık

Akşam; soğan domates ve ton balığı ile salata

Yatmadan; tarçınlı yoğurt yicem inşallah

Su; yatmadan 3 lt
Spor; ya 1 saat yürüyüş ya da Leslie 3 mile henüz bilemiyorum :)

morordek morordek @moni @ebrusonmez
Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmis :KK9: cok guzel menu bence, devamını bekliyoruz ;)
vak vak doğurunca sana ortilik yapamaz kendine yeni orti bul :KK19::KK70::KK70::KK70::KK70:
Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben :63:

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.:KK43:

Özlemcim haklısın, geçicek ama. Sizin ölçüler ne alemde? Sen incelip sıkılaşıyosundur bence kesin.

Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmis :KK9: cok guzel menu bence, devamını bekliyoruz :KK66:

Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben :63:

Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)

Kızlar salataya gelin :kk77:
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
IMG_5982.webp

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.:KK43:
Moral bozmak yok, bırakmak yok, haydi haydi canlanın :KK73:
Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)
:KK15:
Kızlar salataya gelin :kk77:
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1984108
Pek guzel gorunuyor afiyet olsun :kk77:

Hahah bu durumu da yükselen burçlara mı baglasak? Ama sen yükselenim de boga demistin sanırım degil mi? Tutmadı sanırım :KK48:
Öyle ama bende bilemedim şimdi :-)

sıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu. :olamaz:
Onun da anne krizi tutmuş ya kıyamam :anne:

bence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit :KK70::KK70::KK70:
O zaman ben kesinlikle boğa falan değilim desene :KK25:

Benım kı boğa degıl ama iş buyurdugu zaman onu BOĞA cagım gıbı baktıgım kesın:KK70:
:KK70:

10 tur demek min 100 dk ve 10 000 adım yapar yanlış anlasılmasınEn Büyük TÜRKİYE

Oh oh, aşındırdın kız yolları yürüye yürüye :21:
Birşey kalmamış ya, sen eritirsin 2 haftada onu :super:

kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir :sinirli::sinirli:
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
@moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
Kaptanım kuş gibisin valla hop oraya uçuyorsun hop buraya :-)
Bi rahat bırakmıyorlar seni, iyi yolculuklar ve kolay gelsin canım

Back
X