- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.941
Gunaydinlar
Hepinizin gunu guzel gecsin kizlar uykum kacti gece gec yatmama ragmen
günaydın kaptanım ve 5. takımın diğer güzelleri
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar hayırlı sabahlar geçmişe bakamadım 460 mj birikmiş bugünde yoğunum geçmişi okuyamayacagim inşallah iyisinizdir işyerinde yeni olduğumuz için herşeyi bana soruyorlar inşallah düzene girince yine beraberiz
Bugünkü kilom 51.1 yarın nasıl olacak bakalım hepinizi öpüyorum:)
ayy banusum ne guzel gidiyor kilolar ben tartiya bile cikmiyofum bu hafta artik isleri yoluna koyayim siki bir sekilde asilacagim
Gunaydinlar
Hepinizin gunu guzel gecsin kizlar uykum kacti gece gec yatmama ragmen
Yaa ciddi misin? Başımda bir aslan burcu vardı zaten aynı tip, her seyine he diyip kendi bildigimi yapiyodum. Aynı modda devam deseneteşekkür ederim ördekim
canımcım boğalarla inatlaşmıcan direk he dicen kafan rahat olacakmesela onlardan çok bilemeyiz haddimize değil
Evet canım sabah aç karnına kuru inciri yiyip su içiyorum. Bazen incirin arasına ceviz koydugum da oluyor. Bir de bunu her gün yapmıyorum, o zaman da bünye hemen alışıyor, işe yaramamaya başlıyor. Bende cok kronik sorun olmadığı için wc'ye çıkma sorunum olduğunda yapıyorum, işe yarıyor. Dene bakalım, umarım sende de işe yarar.morordek Ördekcim alıntılamak istemiştim ama olmamıştı. Yakın zamanda denememiştim tekrar deneyeyim inciri. Nasıl kullanıyordun? Direkt yiyip su mu içiyorsun üstüne?
morordek canım valla seni gördükçe çok heycanlaniyorum her gün uyaninca bakıyorum hemen ordekimiz doğurmuş mu diye
Kaptanım çalış sen, arada girersin. Bizler de buradayız göz kulak oluyoruz takıma :)Ayy kizlar bu kosturmada unutmusum daha zaman var saniyordum aof sinavi onumuzdeki haftasonu imis ders calisayim biraz dedim 6 kitap var ben daha 2 sine yarim yamalak baktim haftaya kadar 4 kitap calisilir mi sizce bu tempoda en azindan vizede iyi notlar alsam da finalde rahat olsam ama goruldugu uzere ben ders calismak yerine burda geziyom ama sizleri de ozluyom be ana cim
Tabı canım verdım
Elanın 25 temmuz
Benım 24 temmuz
Hehhh soyleee herkesı kendıme benzetıp duzelcem inşşşş
hadi ben yürüyüşten geldim biraz önce şimdide kahvaltı hazırlamaya kaçıyorum
günaydın kızlarrr
dehşet şekilde motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ya
her regl sonrası tartıdaki artılar asırı moralimi bozuyor
bu hafta ne olacak bilemiyorum.
çok canım sıkkın
kilo takip çizelgeme baktım geçen ayda aynı şekilde olmuş reglim tam bitttiğinde birden düşmüş kilo
inşallah bu ay da öyle olur. şimdi yeşil çayımı içiyorum.ya ramazana birşey kalmadı kilolar gıdım gıdım gidiyor
bildim bileli kendimi 70lerdeyim bu sefer pes etmicem 60ları göricem inşallah
ilk dehefim 65 sonra 60
ay cok hırslandım sinirlendim nedense
Hadi insallah bekliyoruz seni listeye, mezun edecegiz sonra :)Günaydın kızlar, düne göre -1 gördüm, kaçamaklı halime göre, inşallah bugün daha güzel devam edicem, 2 haftaya gireyim olmamı listeye
geçmiş olsun. inşALLAH sadece üşütmektendir. nane limon iç.sağol canım mikrobik bişey galiba bu gecede sabaha kadar midem bulandı çocuklardan geçti ne
inşallah canım.Hadi insallah bekliyoruz seni listeye, mezun edecegiz sonra :)
duygusallıktan olabilir aslında. yengeç aile bağları kuvvetli bağlılık ilgi isteyen bir burç. birde seri katiller yada canilere baktigin zaman hep aşağılanmış çarpık ailelerden sorunlu ortamlardan çıkıyor. şimdi uzuldum amaya aslında en son aklıma gelicek psikopat burç yengeç
Eki Görüntüle 1984359
sabah çay içerken öğretmenimiz aradı 23 nisan kıyafetleri geldi gelin diye gittim aldım dönüşte pazarımıda yaptım şimdi girdim eve yoruldum bi kahve içip geçmişe bakarım ..
cumartesi çarşıya gidip altına ayakkabısını hırkasını alayım soğuk olursa üşür kısa kollu ile kızçem
sağol canım cümlemizin evladı en iyilerine sahip olsun inşALLAHGüle güle giyinsin, en mutlu günleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?