Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay niye oyle diyorsun ben burda bakıyorum Mart-Nisan annelerine doğum yapmışlar hala giriyorlar foruma, yok emmiyor yok uyumuyor diye yazıyorlar. Ben neden onlardan biri olmayayım yani emmese de uyumasa da girer yazarım
şaka bir yana uslu uykucu emen bir bebiş olur inşALLAH Umutçuk...

hayırlı akşamlar kızlar
ayy anca fırsat bulabildim buraya
bugün diyetisyen günümdü sıra beklemekten zaten var olan başağrım daha da arttı lodos bi yandan yorgunluk uykusuzluk bi yandan..değişik bir hallerdeyim
geçen gece gelinim rahatsızlandı yüksek ateş,birde göğsü şişti ağrı yapıyordu bebekle ilgilendimsonra anneciğini doktora götürdük kanındaki mikrop oranı fazla çıktı emzirdiği içinde çok fazla ilaç veremiyorlar daha hafif ilaçlarda haliyle iyileşme sürecini uzatıyorzor bir gece geçirdi neyseki serum biraz rahatlattı,bu sabah da tekrar serum takıldı şimdi daha iyi çok şükür.dün gecede ailesi sürpriz yapıp geldiler(başka şehirde yaşıyorlar)çok iyi denk geldi hem anneciğide ilgileniyor ,moral de olmuş oldu
bendebugün diyetisyene gidebildim yoksa iptal edecektm bırakıp gidemezdim
hemen rapor vereyim,birazdan da yeni listemi paylaşırım
bu hafta regl haftamdı ve kaçamak yapmadım fakat öğün saatlerim uzadı ara öğünler kaynadı böylelikle çok fazla kilo kaybı olmadı haliyle
hmen rapor vereyim,
diyetisyenin tartısı evdeki tartımdan fazla tartıyor

kilo:101,3
fark:2,3
giden yağ:1,1
ne diyelim Allah bereket versin

hyemen banuşumunda raporunu vereyim:
kilo:112,3
fark:0,7
banuşumunda regl haftası başladı ve ara öğünleri kaçtı yoğunluğundan

bence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit
ayy nedir bu boğalardan çektiğimizbenim küçük oğlan boğa hemde ne iş buyurmak peh
en son zayıflamamı buyurdu ve diyete başladımsıkıyosa başlama

kaptancım sana kolaylıklar diliyorum
hiç merak etme ne kadar yoğun da olsam takımla ilgilenirim gözün arkada kalmasın

hahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık

Yalan diyemem valla canım morordek
Sağlıklı olun huzurlu olun gerisini boşverin

Gelinin için çok geçmiş olsun canım, emzirirken hasta olmak çok zor oluyor inşallah çabucak toparlar.

Çok da güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim.

Masallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an once

o anada biz şam babasımıyız

Hahah, ilahi nilgünüm :)

Tehdite bak, taam sustum, içindeki dexter çıkmasın açığa :)

Ayy, bırak yaşasın öğrensin kız, aklıma geldi o halim anlatınca sen.

moni ablacım geçmiş olsun gelinine, bende olmuştum mastit, pek zor valla. Antibiyotiğini içsin güzel beslensin geçer inşallah bi kaç güne. Seni de tebrik ederim, 2 haneli rakamlardan hiç çıkma inşallah bi daha.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler

Kulaklarım çınladı bir bakayım dedim

Masallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an once

Ahanda çınlamanın sebebi ortaya çıktı
Demek öyle heeee küstüm şaka şaka hiç küsermiyim Ne güzel motive oluyoruz işte ha bu takım ha diğer takım şükür artık çoğu zaman laptobdan giriyorumda her yere damlayabiliyorum

Valla sorma Ayşem bu hafta gitmemiştir gitmemiştir dedi durdu tartıya çıkana kadar çıkışta kendi şok olmuştu
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar verip sağlıklarımıza kavuşuruz
Bu haftaki listemi ben çok beğendim ( geçen haftanınkide iyi di aslında ama benim hem yoğunluklar hemde ızgara tarzı nedense pek sevmedim ki normalde et obur biriyimdir :)
Bu hafta daha da hoşuma gitti ve kesinlikle harfiyen uyacağım hatta yarın akrabalardan birinde kuran var öğlen yemeğimi yiyip gideceğim ama ara öğünümü de yanımda götürürüm kesinlikle artık sağ olsun akrabalarda ısrar etmiyor ye diye benim kararlılığımı gördüklerinden beri

Bugün diyetisyenin kapsında bir kızla tanıştım 5 ayda tam 30 kg vermiş kız şu anda benden 1 kg az düşün artık üstelik daha gencecik 21 yaşında onunla sohbet edince hele iyice gaza geldim şansa hep aynı güne kontrole deng geleceğiz o gününü değiştirmezse tabi :) artık kendime onu gizli rakip ilan ediyorum hedefim onu ilk fırsatta geçmek olsun hem motive olurum

moni Ayşem aklımdayken söyliyeyim :) hani bizim Kayserili Öğretmen Gülşen vardı ya o sana çok selam söyledi ve helal diyor malum tüm Türkiyenin gözü üzerimizde bir tek caminin minaresinden birde kahvede duyursam duymayan kalmayacak görmemişin diyetisyen kontrolü olmuş tutmuş listenin ucunu koparmış

Gelinine cok gecmis olsun Aysecim, insallah toparlar kısa sürede, ailesi de gelmis, bi nebze rahatlamissindir.
Cok guzel kilo vermissin regl haftası olmasına ragmen bence
ayy nedir bu boğalardan çektiğimizbenim küçük oğlan boğa hemde ne iş buyurmak peh
en son zayıflamamı buyurdu ve diyete başladımsıkıyosa başlama
Ayy bir Boğa anası. Nasıl zor mu monicim, beni neler bekliyor tavsiyelerin var mı?
Ayy, bırak yaşasın öğrensin kız, aklıma geldi o halim anlatınca sen.
Kız sen de orti ayağına beni arkamdan mı vuruyosun, yaşasın öğrensin falan

Gelinin için çok geçmiş olsun canım, emzirirken hasta olmak çok zor oluyor inşallah çabucak toparlar.

Çok da güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim.
teşekkür ederim canımcım

evet canım mastit olmuşyanlarından geldim şimdi daha iyi çok şükür
banada iyi geldi 5.takıminşallah canım artık göreyim şu 99u çatlıcam

teşekkür ederim canımcımamin inşallah
ünlü olduk banuşum birileri bizi gözetliyooaleyküm selam sende çok selam söyle kaçak nereelrdeymiş niye uğramıyor takıma

teşekkür ederim ördekim
canımcım boğalarla inatlaşmıcan direk he dicen kafan rahat olacakmesela onlardan çok bilemeyiz haddimize değil

ünlü olduk banuşum birileri bizi gözetliyooaleyküm selam sende çok selam söyle kaçak nereelrdeymiş niye uğramıyor takıma

Okullar var ya daha o yüzden fırsatı olmuyor hiç kkya bakmaya ama whatsuppdan devamlı yazışıyoruz oda 65 kg ama hala vereceğim diye tutturuyor kiloluyum diyip duruyor Bakalım okullar bir tatile girsin onuda tekrar çekeriz bu taraflara da motive olur kalan 3 - 4 kiloyuda verir

morordek Ördekcim alıntılamak istemiştim ama olmamıştı. Yakın zamanda denememiştim tekrar deneyeyim inciri. Nasıl kullanıyordun? Direkt yiyip su mu içiyorsun üstüne?

Kolay gelsin kaptanım, bolca koşuşturma olacak desene.
Aman dikkat et kendine yollarda.

Kızlar salataya gelin
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1984108

Ne kadar lezzetli duruyor öyle fancy'cim.

Monicim harikasın. Çok iyi gidiyorsun gerçekten.
Bu arada ne kadar iyi bir kayınvalidesin. Maşallah.

canım benim teşekkür ederim

moni cigim çok tebrik ederim gelinin içinde geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
nilsub tmm geçmicem seni kesme beni daha evlenicem
lydznp ben de annemin kuçağına gideyim bari bu gece
toplight ne gezdin be kaptanım hayırlı yolculuklar arada yaz özletme kendini
0zlem kuzum sen bizim ornegimizsin yapma böyle düşüşler
morordek canım valla seni gördükçe çok heycanlaniyorum her gün uyaninca bakıyorum hemen ordekimiz doğurmuş mu diye
aytozuvegece sen niye düşüşe geçtin cnm hemen toparlanmalisin

Menü
Sabah (oglen)
1 dilim tbe
Domatesli yumurta
2kk peynir
Ara
Orta türk kahvesi
Aksam
1kase sehriye çorbası
3yk yeşil fasulye
Salata
Yarım dilim ciya tohumlu tbe
Ara
Orta türk kahvesi
9lu çay
Az yağda patlamış az mısır
1.5litre su
25dk jessica
17dk buttworkout
2.5dk ab challenge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…