- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.901
şaka bir yana uslu uykucu emen bir bebiş olur inşALLAHAy niye oyle diyorsun ben burda bakıyorum Mart-Nisan annelerine doğum yapmışlar hala giriyorlar foruma, yok emmiyor yok uyumuyor diye yazıyorlar. Ben neden onlardan biri olmayayım yaniemmese de uyumasa da girer yazarım
Amin canım insallah :)şaka bir yana uslu uykucu emen bir bebiş olur inşALLAHUmutçuk...
Ay çok güldürdün kız benibende şaşırdım ya birde en evcil burç yengeç diyorlar annesine çok düşkün olur belkide erkekler ondan psikopat oluyor anneye çok bağlı olunca bütün korku filmleri böyle tiplerle dolu
ayy nedir bu boğalardan çektiğimizbence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit
kaptancım sana kolaylıklar diliyorumkızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
Aa ben de onu akrep için duymuştum hangisine inansak
Hahah ya aslında tahmin edebiliyorum öyle olacağını da gene de meydanı boş bırakmak istemedimama yine de doğursun da kurtulalım moduna girmeyin siz, ben fırsat buldukça gelirim
hahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık
Bilmiyorum canim..
Bugun sporda yapmadim.
Gelinin için çok geçmiş olsun canım, emzirirken hasta olmak çok zor oluyorhayırlı akşamlar kızlar
ayy anca fırsat bulabildim buraya
bugün diyetisyen günümdü sıra beklemekten zaten var olan başağrım daha da arttı lodos bi yandan yorgunluk uykusuzluk bi yandan..değişik bir hallerdeyim
geçen gece gelinim rahatsızlandı yüksek ateş,birde göğsü şişti ağrı yapıyordu bebekle ilgilendimsonra anneciğini doktora götürdük kanındaki mikrop oranı fazla çıktı emzirdiği içinde çok fazla ilaç veremiyorlar daha hafif ilaçlarda haliyle iyileşme sürecini uzatıyor zor bir gece geçirdi neyseki serum biraz rahatlattı,bu sabah da tekrar serum takıldı şimdi daha iyi çok şükür.dün gecede ailesi sürpriz yapıp geldiler(başka şehirde yaşıyorlar)çok iyi denk geldi hem anneciğide ilgileniyor ,moral de olmuş oldu
bendebugün diyetisyene gidebildim yoksa iptal edecektm bırakıp gidemezdim
hemen rapor vereyim,birazdan da yeni listemi paylaşırım
bu hafta regl haftamdı ve kaçamak yapmadım fakat öğün saatlerim uzadı ara öğünler kaynadı böylelikle çok fazla kilo kaybı olmadı haliyle
hmen rapor vereyim,
diyetisyenin tartısı evdeki tartımdan fazla tartıyor
kilo:101,3
fark:2,3
giden yağ:1,1
ne diyelim Allah bereket versin
hyemen banuşumunda raporunu vereyim:
kilo:112,3
fark:0,7
banuşumunda regl haftası başladı ve ara öğünleri kaçtı yoğunluğundan
Masallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an oncehayırlı akşamlar kızlar
bugün diyetisyen günümdü sıra beklemekten zaten var olan başağrım daha da arttı lodos bi yandan yorgunluk uykusuzluk bi yandan..değişik bir hallerdeyim
geçen gece gelinim rahatsızlandı yüksek ateş,birde göğsü şişti ağrı yapıyordu bebekle ilgilendimsonra anneciğini doktora götürdük kanındaki mikrop oranı fazla çıktı emzirdiği içinde çok fazla ilaç veremiyorlar daha hafif ilaçlarda haliyle iyileşme sürecini uzatıyor zor bir gece geçirdi neyseki serum biraz rahatlattı,bu sabah da tekrar serum takıldı şimdi daha iyi çok şükür.dün gecede ailesi sürpriz yapıp geldiler(başka şehirde yaşıyorlar)çok iyi denk geldi hem anneciğide ilgileniyor ,moral de olmuş oldu
bu hafta regl haftamdı ve kaçamak yapmadım fakat öğün saatlerim uzadı ara öğünler kaynadı böylelikle çok fazla kilo kaybı olmadı haliyle
hmen rapor vereyim,
o anadabiz şam babasımıyız
ya bugun okudum yazamadım geçen yapılan
bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre
hahah onlar hayal canım gece o emerken sen uyuklayacaksın saçın başın dağınık istemsiz bir sallanış sürekli uyusun diye birini emzirirken diğeri akıyo yapış yapış üstünbunları fazla hayal kurma diye yazdım
Masallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an once
Gelinine cok gecmis olsun Aysecim, insallah toparlar kısa sürede, ailesi de gelmis, bi nebze rahatlamissindir.hayırlı akşamlar kızlar
hmen rapor vereyim,
Ayy bir Boğa anası. Nasıl zor mu monicim, beni neler bekliyor tavsiyelerin var mı?ayy nedir bu boğalardan çektiğimizbenim küçük oğlan boğa hemde ne iş buyurmak peh
en son zayıflamamı buyurdu ve diyete başladımsıkıyosa başlama
Kız sen de orti ayağına beni arkamdan mı vuruyosun, yaşasın öğrensin falanAyy, bırak yaşasın öğrensin kız, aklıma geldi o halim anlatınca sen.
teşekkür ederim canımcımGelinin için çok geçmiş olsun canım, emzirirken hasta olmak çok zor oluyorinşallah çabucak toparlar.
Çok da güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim.
evet canım mastit olmuşMasallah moni cim cok guzel sen bu hafta kesin 2haneli rakamlari goreceksin biliyormusun iyi ki bizim takima geldin banus duymasin sen yazinca mutlu oluyorum geline de gecmis olsun mastit olmustur o ins iyilesir bi an once
teşekkür ederim canımcımHahah, ilahi nilgünüm :)
Tehdite bak, taam sustum, içindeki dexter çıkmasın açığa :)
Ayy, bırak yaşasın öğrensin kız, aklıma geldi o halim anlatınca sen.
moni ablacım geçmiş olsun gelinine, bende olmuştum mastit, pek zor valla. Antibiyotiğini içsin güzel beslensin geçer inşallah bi kaç güne. Seni de tebrik ederim, 2 haneli rakamlardan hiç çıkma inşallah bi daha.
ünlü olduk banuşum birileri bizi gözetliyoomoni Ayşem aklımdayken söyliyeyim :) hani bizim Kayserili Öğretmen Gülşen vardı ya o sana çok selam söyledi ve helal diyor malum tüm Türkiyenin gözü üzerimizde bir tek caminin minaresinden birde kahvede duyursam duymayan kalmayacak görmemişin diyetisyen kontrolü olmuş tutmuş listenin ucunu koparmış
teşekkür ederim ördekimGelinine cok gecmis olsun Aysecim, insallah toparlar kısa sürede, ailesi de gelmis, bi nebze rahatlamissindir.
Cok guzel kilo vermissin regl haftası olmasına ragmen bence
Ayy bir Boğa anası. Nasıl zor mu monicim, beni neler bekliyor tavsiyelerin var mı?
Kız sen de orti ayağına beni arkamdan mı vuruyosun, yaşasın öğrensin falan
ünlü olduk banuşum birileri bizi gözetliyooaleyküm selam sende çok selam söyle kaçak nereelrdeymiş niye uğramıyor takıma
kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
hayırlı akşamlar kızlar
hmen rapor vereyim,
canım benim teşekkür ederimmorordek Ördekcim alıntılamak istemiştim ama olmamıştı. Yakın zamanda denememiştim tekrar deneyeyim inciri. Nasıl kullanıyordun? Direkt yiyip su mu içiyorsun üstüne?
Kolay gelsin kaptanım, bolca koşuşturma olacak desene.
Aman dikkat et kendine yollarda.
Ne kadar lezzetli duruyor öyle fancy'cim.
Monicim harikasın. Çok iyi gidiyorsun gerçekten.
Bu arada ne kadar iyi bir kayınvalidesin. Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?