Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canımcım

banusum inan seni de cok sevihorum masallah bu diyetisyen size iyi geldi gidecek bu kilolar

Ayy kizlar bu kosturmada unutmusum daha zaman var saniyordum aof sinavi onumuzdeki haftasonu imis ders calisayim biraz dedim 6 kitap var ben daha 2 sine yarim yamalak baktim haftaya kadar 4 kitap calisilir mi sizce bu tempoda en azindan vizede iyi notlar alsam da finalde rahat olsam ama goruldugu uzere ben ders calismak yerine burda geziyom ama sizleri de ozluyom be ana cim

bu haftaki listemide yazayıp sonrada uyuyayım

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı lor peyniri
1 fincan hibiskus çayı
1 adet etimek tuzsuz

1 SAAT SONRA
1 fincan mısır püskülü çayı

ara

2 dilim ananas
1 fincak sıcak su

öğle

10 adet kuru üzüm

yarım saat sonra

3 y.ketli bakliyat yemeği ya da 120gr tavuk göğüs ya da 4 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı chia tohumu

ara

1 fincan yeşil çay
1 dilim ananas

ara

1 adet elma ya da 3 adet gün kurusu kuru kayısı
1 fincan sıcak su

akşam

bol yeşil salata

3 yemek k.et sote ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k tavuk sote

ara

1 çay bardağı enginar suyu

1 adet kivi

su:3 litre

hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

canım zaman az kitapla yetişemessin,ünite sonlarındaki sorulara mutlaka göz at ve GYS(geçmiş yıl soruları)çalış
ben sınav günü GYS leri soru cevap şeklinde geçiyordum sınav saatine kadar yolda arabada

Selamlar hanimlar oy deney derken basim kalabalikti baya..
Bi de sehir disindan arkadaslarim geldi bende kaliyolar firsat bulamiyorum o yuzden yazmaya..
Kacamak yaptigim soylenemez ama cok uykusuz kaliyoruz biraz odemim var o yuzden farkediyorum ellerimi sıkmaya zorlanıyorum o derece..
Bu arada ben de boğayim bi sorun mu vardi sekerler

banusum inan seni de cok sevihorum masallah bu diyetisyen size iyi geldi gidecek bu kilolar

Bİliyorum canım herşey karşılıklı Sizlerden o güzel enerjileri aldıkça daha da inanıyoruz kesinlikle bizlerde sizler gibi fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerlediğimize

Valla Ayşenin hep dediği gibi sırf hatunların güler yüzüne pozitif enerjisinin hatırına insan kilo verir :)
Hem listeleri insanı çok enerjik yapıyor hemde hiç diyet modunda değilim senelerdir bukadar yememişim demiştim ilk hafta hatta :)
Devlet hastanesinde de gitmiştim ama o ayda 1 yapıyordu ve günlük 7 dilim ekmek vermişti bana 3 kg almıştım sonrada adam şaşırdı bunda ekmek yok ama başka yerden karbonhidratı aldığımız için ihtiyaçda hissetmiyor insan
Bu hafta pek istediğim gibi olmadı ( ki iki gün öncesi 2 kg fazla bile çıkmıştım okadar ödem vardı )
Eskiden olsa artı görünce ulen yırtsamda kendimi gıtmeyecek diyip kaçamağın dibine vururdum ama inan hiç canım istemiyor üstelik evde şu anda inan bir koca sebzelik dolu çiko var evde 1 hafta oldu ve ben daha 1 tanecikte olsa yemedim hatta bugün diyetisyen dönüşü olmadı 1 tane küçük yerim diyordum ama bu haftanın şartlarına rağmen 700 grda olsa yağdan gidince kıyamadım dursun korumada nasılsa yerim arada da olsa dedim

Kaptanım, şöyle bir göz atar en azından konu başlıklarını okursan yorumlarla yapıyorsun sınavda.
Bundan önceki bölümüm adaletti benim.
Günlük hayattaki bilgiler, haberler, genel bilgilerimiz vs derken yorumlayıp yapılıyor.

Rabbim zihin açıklığı versin canım inşallah dilediğin gibi güzel geçer sınavların

ayy banusum ne guzel gidiyor kilolar ben tartiya bile cikmiyofum bu hafta artik isleri yoluna koyayim siki bir sekilde asilacagim

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar geçmişe bakamadım 460 mj birikmiş bugünde yoğunum geçmişi okuyamayacagim inşallah iyisinizdir işyerinde yeni olduğumuz için herşeyi bana soruyorlar inşallah düzene girince yine beraberiz
Bugünkü kilom 51.1 yarın nasıl olacak bakalım hepinizi öpüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…