- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.921
teşekkür ederim canımcımmoni cigim çok tebrik ederim gelinin içinde geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
nilsub tmm geçmicem seni kesme beni daha evlenicem
lydznp ben de annemin kuçağına gideyim bari bu gece
toplight ne gezdin be kaptanım hayırlı yolculuklar arada yaz özletme kendini
@0zlem kuzum sen bizim ornegimizsin yapma böyle düşüşler
@morordek canım valla seni gördükçe çok heycanlaniyorum her gün uyaninca bakıyorum hemen ordekimiz doğurmuş mu diye
@aytozuvegece sen niye düşüşe geçtin cnm hemen toparlanmalisin
banusum inan seni de cok sevihorum masallah bu diyetisyen size iyi geldi gidecek bu kilolarSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Kulaklarım çınladı bir bakayım dedim
Ahanda çınlamanın sebebi ortaya çıktı
Demek öyle heeeeküstüm şaka şaka hiç küsermiyim Ne güzel motive oluyoruz işte ha bu takım ha diğer takım şükür artık çoğu zaman laptobdan giriyorumda her yere damlayabiliyorum
Valla sorma Ayşem bu hafta gitmemiştir gitmemiştir dedi durdu tartıya çıkana kadar çıkışta kendi şok olmuştu
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar verip sağlıklarımıza kavuşuruz
Bu haftaki listemi ben çok beğendim ( geçen haftanınkide iyi di aslında ama benim hem yoğunluklar hemde ızgara tarzı nedense pek sevmedim ki normalde et obur biriyimdir :)
Bu hafta daha da hoşuma gitti ve kesinlikle harfiyen uyacağımhatta yarın akrabalardan birinde kuran var öğlen yemeğimi yiyip gideceğim ama ara öğünümü de yanımda götürürüm kesinlikle artık sağ olsun akrabalarda ısrar etmiyor ye diye benim kararlılığımı gördüklerinden beri
Bugün diyetisyenin kapsında bir kızla tanıştım 5 ayda tam 30 kg vermişkız şu anda benden 1 kg az düşün artık üstelik daha gencecik 21 yaşında onunla sohbet edince hele iyice gaza geldim şansa hep aynı güne kontrole deng geleceğiz o gününü değiştirmezse tabi :) artık kendime onu gizli rakip ilan ediyorum hedefim onu ilk fırsatta geçmek olsun hem motive olurum
ALLAH yardımcın olsun ortim :)ay kolay gelsin sanada canım çocuklarla uğraşmak çok zor dünden beri nervresim çarşaf yıkıyorum bugunde temizlik yaptım yoruldum
canım zaman az kitapla yetişemessin,ünite sonlarındaki sorulara mutlaka göz at ve GYS(geçmiş yıl soruları)çalışAyy kizlar bu kosturmada unutmusum daha zaman var saniyordum aof sinavi onumuzdeki haftasonu imis ders calisayim biraz dedim 6 kitap var ben daha 2 sine yarim yamalak baktim haftaya kadar 4 kitap calisilir mi sizce bu tempoda en azindan vizede iyi notlar alsam da finalde rahat olsam ama goruldugu uzere ben ders calismak yerine burda geziyom ama sizleri de ozluyom be ana cim
banusum inan seni de cok sevihorum masallah bu diyetisyen size iyi geldi gidecek bu kilolar
bak sen şu psikopata.ya bugun okudum yazamadım geçen yapılan bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre
Ayy kizlar bu kosturmada unutmusum daha zaman var saniyordum aof sinavi onumuzdeki haftasonu imis ders calisayim biraz dedim 6 kitap var ben daha 2 sine yarim yamalak baktim haftaya kadar 4 kitap calisilir mi sizce bu tempoda en azindan vizede iyi notlar alsam da finalde rahat olsam ama goruldugu uzere ben ders calismak yerine burda geziyom ama sizleri de ozluyom be ana cim
Ayy kizlar bu kosturmada unutmusum daha zaman var saniyordum aof sinavi onumuzdeki haftasonu imis ders calisayim biraz dedim 6 kitap var ben daha 2 sine yarim yamalak baktim haftaya kadar 4 kitap calisilir mi sizce bu tempoda en azindan vizede iyi notlar alsam da finalde rahat olsam ama goruldugu uzere ben ders calismak yerine burda geziyom ama sizleri de ozluyom be ana cim
Tabı canım verdımTebrikler canım, bu hafta inşallah 6'ları görürsün :) elanın Doğum günü ne zaman? Doğum kilolarını vermiştin dimi sen?
Hehhh soyleee herkesı kendıme benzetıp duzelcem inşşşşServey mode; on
Ay canım menü yazmaya başlaman bile başlangıç senin için, dön aramıza canım yahemen gitsin kilolar
Servey mode; off
ayy banusum ne guzel gidiyor kilolar ben tartiya bile cikmiyofum bu hafta artik isleri yoluna koyayim siki bir sekilde asilacagimBİliyorum canım herşey karşılıklıSizlerden o güzel enerjileri aldıkça daha da inanıyoruz kesinlikle bizlerde sizler gibi fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerlediğimize
Valla Ayşenin hep dediği gibi sırf hatunların güler yüzüne pozitif enerjisinin hatırına insan kilo verir :)
Hem listeleri insanı çok enerjik yapıyor hemde hiç diyet modunda değilimsenelerdir bukadar yememişim demiştim ilk hafta hatta :)
Devlet hastanesinde de gitmiştim ama o ayda 1 yapıyordu ve günlük 7 dilim ekmek vermişti bana3 kg almıştım sonrada adam şaşırdı bunda ekmek yok ama başka yerden karbonhidratı aldığımız için ihtiyaçda hissetmiyor insan
Bu hafta pek istediğim gibi olmadı ( ki iki gün öncesi 2 kg fazla bile çıkmıştım okadar ödem vardı )
Eskiden olsa artı görünce ulen yırtsamda kendimi gıtmeyecek diyip kaçamağın dibine vururdum ama inan hiç canım istemiyor üstelik evde şu anda inan bir koca sebzelik dolu çiko var evde1 hafta oldu ve ben daha 1 tanecikte olsa yemedim hatta bugün diyetisyen dönüşü olmadı 1 tane küçük yerim diyordum ama bu haftanın şartlarına rağmen 700 grda olsa yağdan gidince kıyamadım dursun korumada nasılsa yerim arada da olsa dedim
Gunaydinlar
Hepinizin gunu guzel gecsin kizlar uykum kacti gece gec yatmama ragmen
sağol canım mikrobik bişey galiba bu gecede sabaha kadar midem bulandı çocuklardan geçti neALLAH yardımcın olsun ortim :)
ya aslında en son aklıma gelicek psikopat burç yengeçbak sen şu psikopata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?