Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

massallahh kallisim valla al tak sunu bir tarafina
bir tanede kendime takayim .. elem tere fis kem gözlere kizgin sis..:sm_cool:
bende bir kilo vermisim 85,8 kiloyum..:dance:

kallistecim iki arkadaş çağırdım biri hıfyzs nickli biri biri de ferihan.. ikisi de daha önce hiç yarışmamış.. hafta içi gelirler sanırım.. bana cevap yazmışlar gelmeyi isterim diye.. nasıl katılacağım demişler.. anlattım gelirler yakında.. ikisi de çok aktifler diğer topikte de paylaşımları çok.. :kedi:

ben de kilo almadım daha.. salı günü başlıyorum patatesle yeni haftama.. inşallah salıya kadar 1 kilo verip başlarım belki de.. ama kalori düşürmemeye çalışıyorum patates günü depolama olmasın diye.. vermesem de aynı kilo ile başlarsam pazar günü 100 ün altında olmam bile ihtimal :kedi:

bugün iki dilim ekmek bir parca peynir iki zeytin ve bol salata ile kahvalti ettim.
arada iki ceviz bir portakal
öglen bir dilim tavuk gögsü izgara yedim kupkuru
baskada birsey yemedim. saat 5 ooldu bir tarhana corbasi istiyor canim taze domatesli
tamam corbamida icer yatarim artik..
allahim nolur kilo almiyayim.. son iki gündür tamamen tuzsuz gecti. ödem kalmadi bende ama bugün normal yiyince insallah yarina yine toplamam nolur yabilmiyorumkismile

heheh ben geldim bile canımsengözlerimebaksanab hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan

heheh ben geldim bile canımsengözlerimebaksanab hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin... hafta sonu olduğu için çok aktif olamıyoruz yarın sabahtan itibaren sık sık buralarda oluruz, yarın gerekenleri anlatırız sana sen biraz kendini tanıtırsan gelen olursa yazıp çıkar böylce kaynaşmış oluruz :)) hadi hayırlı olsun....opuyorumnanaktan

canım ben candy_candy arkadaşımızın önerisi üzerine grubunuza katılmak istiyorum ,aslında ben kendi kendime bir yarış içindeyim ve çok kararlıyım ilk kez böyle bir gruba katılmak istiyorum,50li kilolardan 60'lara, doğumdu preeklampsiydi,yatak istirahatiydi derken 88leri gördüm 3haftadır diyetteyim çok şükür MAŞALLAH 81 E İNEBİLDİM 60 KİLO HEDEFİM,ama hazirana kadar 68lere düşmek zorundayım,kısaca benide eklersen çok sevinirim,bide bu yarışma grubları hakkında hiç bir bilgim yok grup içindemi yarışılıyor yoksa diğer gruplarlamı anlatırsanız sevinirima.s.

Son düzenleme:
canım hoşbuldum yazını görmeden biraz tanıttım ama burayada yazayım ben 28 yaşımdayım evliyim 1 kız çocuk annesiyim,boyum 1.67 bekarken 50lili kilolardaydım,doğum yapalı bir yıl oldu gebeliğim 64 kiloyla başladı toplam 29 serum yedim 20.haftada preeklampsiydi yatak istirahatiydi derken 88lere çıktım 3 haftadır diyet yapıyorum MAŞALLAH81 indim hedefim hazirana kadar 68 olmak son dedefim ise 59-60 kilo olmak,umarım hepberaber hedeflerimize ulaşırız tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum inşallah sağlıkla hedeflediğimiz kilolara ulaşırız bu arada 5 günde 5 kilo diyetine devam ediyorum katılalı bir hafta oldu 3,400gr verdima.s.kaydirigubbakcemile5

merhaba canim hosgeldin. hayirli olur insallah...
iyide canim mayis ayina girdik hazirana 4 hafta kaldi nasil vereceksin okadar kiloyu?
o hedefledigin kilonun yarisina razi ol bence :)) bir ayda 13 kilo cok fazla ve imkansiz. yoksa bildigin bir diyet seklimi var ilacmi kullaniyorsun nedir söylede bizde birseylerin ucundan tutalim. usandik bu kilolardan :1no2:

canım hoşbuldum,ilaç kullanmıyorum hatta çok karşıyım bu piyasadaki ilaçlara haziranın 15ine kadar sürem var canım toplam 6 hafta yapıyor her hafta 3 kilo versem 18kilo yapıyor bana 13 kilo yetiyor İNŞALLAH Allah tan bir mani çıkmazsa yapacağıma inanıyorum ben en iyi ilacım inancımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

masallah diyeyim bende güzelim ozaman..
insallah basarirsin. her hafta 3 kilo diyorsun 6 hafta 5 günde 5 kilo diyetimi yapacaksin devamli?

en iyi ilacim inancim diyorsunya? cok dogru diyorsun.. sakin bu inancini kaybetme kendine güven..zaten hersey kafada basliyor ve bitiyor.. insan inancla daglari devirir. haklisin canim . basarmani cani gönülden dilerim

masallah diyeyim bende güzelim ozaman..
insallah basarirsin. her hafta 3 kilo diyorsun 6 hafta 5 günde 5 kilo diyetimi yapacaksin devamli?

sağol canımmm,inşallah hepimiz başarırız kilo çağın en kötü hastalıklarından bu derdi en iyi çeken anlar:1no2:İNŞALLAH bir sağlık sorunum olmazsa devam edeceğim 5 günde 5 kilo diyeti çok sağlıklı bir diyet et,süt,yumurta,sebze,meyve her besinden alıyorsun metebolizmayıda kandırıyorsun hemde doyuyorsun,bana mantıklı ve iyi bir diyet gibi geliyor,2-3 haftada bir sağlık değerlerime de baktırmaya çalışıyorum kanıma,şekerime,karaciğer böbrek enzimlerime(bunu hepinize tavsiye ediyorum önce sağlık), İNŞALLAH sorun olmadığı sürece devamopuyorumnanaktana.s.

en iyi ilacim inancim diyorsunya? cok dogru diyorsun.. sakin bu inancini kaybetme kendine güven..zaten hersey kafada basliyor ve bitiyor.. insan inancla daglari devirir. haklisin canim . basarmani cani gönülden dilerim

sağol canım benim,evet inanmak herzaman önemli ben hep inanarak bazı şeyleri başardım özellikle hamilelik dönemim okadar zorduki anlatamam ama hep inandım dua ettim şimdide sağlığım bebeğim eşim annem için en önemlisi kendi psikolojim için bunu yapmak zorundayım ALLAH'ın izniyle inanıyorumda başaracağıma,ıNŞALLAH sizlerden hedeflerinize sağlıklı hayırlısıyla ulaşırsınız üzerimizdeki kat kat yüklerden beraber kurtuluruzopuyorumnanaktana.s

ay icimi actin hifzi cigim
aman hosgeldin aman ne güzel geldin..kaydirigubbakcemile5
banada bir sevk geldi valla..
gecen iki hafta bende yaptim o besgün bes kilo diyetini. simdi biraz ara vereyim diyordum. ama hic vermiyeyim en iyisi. sali günü basliyayim bende gecen haftaki gibi..
kallisim ne diyorsun bu ise yapalimmi?
ya hifzi senin agzindan bal damliyor valla sevindirik oldum..kaydirigubbakcemile2

selamlarrr..
reyhan ablacım vakitsiz yazıyorum tual bezleri yerlerde eşimi bekliyorum tual yapacağızda o wcye çıkınca hemencik bakiiimm dedim.. tamam ablam yapalım o zaman bu akşamda patatesmi haşlıyoruz yada sen neyden istersen söyle bu gün sebze meyve her şeyi depo yaptım eve sıkı yapalım ne yapacaksak diye...

sen şundan başlayalım de ben uyarım ablacım istanbula gidene dek yapayım bari..

canım benim sağol ne güzel yazmışsınopuyorumnanaktanseni motive edebildiysem ne mutlu çok sevindim...olumunekankayizsmilebencede devam et ben inşallah bugünden pateteslerimi haşlıyacağım...kaydirigubbakcemile5
hıfzısy canım sanada sabaha yazayım bir sürü şey yazmışsın :))

öpüp kaçtım herkesi...baş başşş...

tamam canım ne zaman istersen,birazda bilgilendirirsen sevinirim..:))vereliniortakopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…