Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızımdan fırsat buldukça yazıyorum zaten pc açtığım zaman kulübü hiç kapatmıyorum::)))

Son düzenleme:

hayatim ben cok hazirliksizim yarin sabahciyim simdi patates haslamaya kalksam bir saat daha oturmam gerek ya sali basliyalim yada yogurt süt peynir günü yapalim yarin ne dersin?.
demek tual hazirliyorsunuz kimbilir ne güzel seyler cizersin becerikli kallisim benim.Şeniz

kallisim biz paldir küldür girmiyelim sali basliyalim canim ha? zaten iki gün dinlenme hakkimiz var gecen haftada salidan baslamistik. candy de sali basliyacak..
hem zaten ayarli yiyip iciyoruz abartisiz yoksa kalkip hasliyayimmi yapatatesleri?

motive etmek ne demek heyecanlandim birden kallisimde hazirsa ben zaten hazirim.
valla biz bu isi becerecegiz iyice güven geldi kendime.. candy sagolsun hem bu diyeti getirdi takima hemde arkadas topluyor.. iyiki geldin hifzicigim valla coktandir gerekliydi senin gibi biri takima. tekrar tekrar hosgeldin.Şeniz

yokya vazgectim ben kalkip patates hasliyorum . ayni gecen hafta gibi yapacagim patatesle baslayip süt yogurtla bitirecegim. artik basari görme zamani yeter cok pinekledik bukadar kiloyla ..
kallisim hasliyalim patatesleri seker ben kalktim yok duramam artik opuyorumnanaktan
cikolatam hadi birtanem sende himmmmm? mersacik gevsek yapiyor ama oda yapiyor candy sali basliyor biz yarin hadi bülbülüm anca beraber kanca beraber ne dersin?kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha doğrusu kabul ederseniz katılacağım.güçlü bir motiveye ve biran önce sonuç görmeye ihtiyacım var.sanırım tam da konunun üzerine geldim sizler yeni oluşumların eşiğindesiniz.inşallah beraber başarırız

merhaba leys hosgeldin.. gel gel coktan kabul ettik..zemuszemus
hayirli ugurlu olur insallah..
yasini kilonu hedefini simdiye kadar nasil bir diyet uyguladigini falan yazarsan tanimis oluruz seni..

ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldımklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.

canim bak biz bes gün bes kilo diye bir diyete basladik iki haftadir kesin güzel sonuclar veriyor.. ben yarin yine baslamak istiyorumilgilenirsey anlatirim nasil bir diyet oldugunu.. yada bir arkadas o diyetin linkini verir okur bilgilenirsin canim. ben link getirmeyi pek bilmemde.

merhaba leys hosgeldin.. gel gel coktan kabul ettik..zemuszemus
hayirli ugurlu olur insallah..
yasini kilonu hedefini simdiye kadar nasil bir diyet uyguladigini falan yazarsan tanimis oluruz seni..

şimdiki kilom 72,hedef kilom 58:kedi:biraz abartmış olabilirim ama zayıflık güzel şey.bu arada pek genç sayılmam hatta bana göre bayağı yaşlandım 37 yaşındayım ve üç çocuk annesiyim.

ay gecenin bu vaktinde seni allahmı gönderdi.yazından bal damlıyor anlat anlat da zayıflayalımalkisalkisalkis

teşekkür ederim kallisim, çok makbule geçti

canım aramıza hoşgeldin, inşallah sen de faydalanırsın burda paylaştıklarımızdan. yalnız biraz hızlı olmaz mı haftada 3 kg?

reyhan ablam ben yarın patates ile başlıyorum,bu hafta hiç bozmadan yapmaya çalışacağım. meyve gününe çok güvenemiyorum, belki o gün sebze de yerim çok kazınırsa midem...ama onun dışında harfiyen uyacağım! başlayalım yrn beraber?

merhaba canım sen de hoşgeldin aramıza

ay gecenin bu vaktinde seni allahmı gönderdi.yazından bal damlıyor anlat anlat da zayıflayalımalkisalkisalkis

bu gece bizi allah bulusturdu galiba.
canim bak hergün bir cesit yiyecekle besleniyorsun mesela yarin sadece patates haslanacak yada közlenecek baharat ve az tuz ile bütün gün bununla besleneceksin. bu arada bildigin bitki caylari ve icebildigin kadar su icebilirsin
sali günü sebze günü cok az suyla yenecek kadar yumusamis yani haslanmis sebze patates haric sebzeleri ben salata gibi yapiyorum bol limonli az tuzlu bu bir haftada hic yag yok sekerde yok khve iceceksen sütsüz sekersiz..
carsamba günü et günü tavuk balik kirmizi et ne istersen izgara yada haslanmis yiyebilirsin
persembe günümeyve günü muz haric bütün meyvelerden istedigin kadar yiyebilirsin.
cumada süt yogurt ve peynir günü.. ben cok zorlanmadim bu bes günde yarin tekrarina basliyacagim kismetse ve nerdeyse bütün takim.. hadi kolay gelsin ....olumunekankayizsmile

hoş bulduk.forumdaki ilk faaliyetim olarak ben de hemen haşlayayım şu patetesleri de ben ne yapacağımı tam kestiredim sanırım tek tip gıda diyeti yapacağız

sakaydirigubbakcemile3ğol arkadaşım yarın ilk izlenimlerimle görüşmek üzere

cikolatam tamam canim katilmana bilemezsin nekadar sevindim.. oldu yarin patates günü oleyyyyyy..
ben inaniyorumki cok basarili bir hafta olacak..
hadin hepimize kolay gelsin ben yatiyorum esim beklermis patatesleri yarin sabahciyim öpüyorum hepinizi..
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

ohh ohh maşallah ne güzel yazışmışsınız leysete gelmiş ben umudu kesmiştim :) geçen akşam gelipte yazmayınca beğenmedi gitti demiştim... hoşgeldin canım hayırlı olsun...

reyhan ablacım hareke geldi takıma sende tam 24 ayarını bulmuşsun bakıyorum kıpraş kıpraş yerinde duramamışsınkaydirigubbakcemile3

tamam canım ne zaman istersen,birazda bilgilendirirsen sevinirim..:))vereliniortakopuyorumnanaktan

bilgi şöyle opuyorumnanaktan
takım içinde değil takımlar halinde yarışıyoruz bizi ilgilendiren başlıklara boş olduğunuzda göz atabilirsiniz...

her cuma tartılarak kilomuzu takımımıza bildiriyoruz..kilo bildirim saat en geç 12.00 olarak veriyoruz lütfen geçirmemeye dikkat edelim .. gelemeyecek olanlar benden telefon numaramı isteyip bildirimi sms ile yapabiliyorlar 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapımazsa takımdan diskalifiye olma sebebidir buna özen gösterelim... önümüzdeki cumaya dek deneme süreniz var arkadaşlar cuma ilk bildiriminizi not alırım haftaya cumada listeye girersiniz... 5. takım so bir aya dek buranın en başarılı takımlarından biriydi ama son zamanlarda hep verilen kiloları kısa sürede geri alınıyor sonra onları vermeye uğraşıyoruz artık işi sıkı tutmaya karar verdik herkes dikkat ederse süper oluropuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız için başka kuralımız yoktur tek istediğimiz paylaşımdır aklinialirimsmile hayırlı olsun opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html

leys maşallah güzel vermişsin hangi yöntemleri denedin peki geçen yıl nasıl verdin..

geçen 2 yılda çok yavaş bir biçimde bende bu yarışmada 34 kilo verdim ama geçen yıl yaz tatili filan derken hooopp büyük kısmını geri aldım şimdi yaşta ilerledi metabolizmada yavaş çalışıyor sporsuzda olmuyor işte aheste aheste vermeye çabalıyoruz tekrardan...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis oyyy yine hepberaber yapıyoruz yaşasın yaşasınnnnhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…