- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.101
sağol canım bende sizlerle tanıştığım için çok mutluyum sende iyiki bu gruptaymışsın ilk seninle sohbet etmiş oldummotive etmek ne demek heyecanlandim birden kallisimde hazirsa ben zaten hazirim.
valla biz bu isi becerecegiz iyice güven geldi kendime.. candy sagolsun hem bu diyeti getirdi takima hemde arkadas topluyor.. iyiki geldin hifzicigim valla coktandir gerekliydi senin gibi biri takima. tekrar tekrar hosgeldin.Şeniz
bende yeni katıldım ama yinede hoşgeldin diyorumopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha doğrusu kabul ederseniz katılacağım.güçlü bir motiveye ve biran önce sonuç görmeye ihtiyacım var.sanırım tam da konunun üzerine geldim sizler yeni oluşumların eşiğindesiniz.inşallah beraber başarırız
teşekkür ederim kallisim, çok makbule geçti
canım aramıza hoşgeldin, inşallah sen de faydalanırsın burda paylaştıklarımızdan. yalnız biraz hızlı olmaz mı haftada 3 kg?
hoşbuldum canım, yiyerek verebiliyorsan sorun olmaz sanırım,sağlık değerlerimide 2-3 haftada bir kontrol ettiriyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
reyhan ablam ben yarın patates ile başlıyorum,bu hafta hiç bozmadan yapmaya çalışacağım. meyve gününe çok güvenemiyorum, belki o gün sebze de yerim çok kazınırsa midem...ama onun dışında harfiyen uyacağım! başlayalım yrn beraber?
merhaba canım sen de hoşgeldin aramıza
hoş bulduk.forumdaki ilk faaliyetim olarak ben de hemen haşlayayım şu patetesleri de ben ne yapacağımı tam kestiredim sanırım tek tip gıda diyeti yapacağız
bilgi şöyle opuyorumnanaktan
takım içinde değil takımlar halinde yarışıyoruz bizi ilgilendiren başlıklara boş olduğunuzda göz atabilirsiniz...
her cuma tartılarak kilomuzu takımımıza bildiriyoruz..kilo bildirim saat en geç 12.00 olarak veriyoruz lütfen geçirmemeye dikkat edelim .. gelemeyecek olanlar benden telefon numaramı isteyip bildirimi sms ile yapabiliyorlar 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapımazsa takımdan diskalifiye olma sebebidir buna özen gösterelim... önümüzdeki cumaya dek deneme süreniz var arkadaşlar cuma ilk bildiriminizi not alırım haftaya cumada listeye girersiniz... 5. takım so bir aya dek buranın en başarılı takımlarından biriydi ama son zamanlarda hep verilen kiloları kısa sürede geri alınıyor sonra onları vermeye uğraşıyoruz artık işi sıkı tutmaya karar verdik herkes dikkat ederse süper oluropuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız için başka kuralımız yoktur tek istediğimiz paylaşımdır aklinialirimsmile hayırlı olsun opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html
bu gidişle içiniz dışınız patates olacak kaydirigubbakcemile3
Allaha şükür kallisim yine de sağlıklıyız yaşıyoruz.. yoksa birazcık fazlalığın ne önemi vaaarr kii diyor ya reklamlarda şevval ben orda burdan ona bir heeee diyorum :roflol:aman olsun bijom yaaa başka şeyleri yedikte noldu yıllardır mafoldumben
heheh ben geldim bile canımsengözlerimebaksanab hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan
canım hoşbuldum,ilaç kullanmıyorum hatta çok karşıyım bu piyasadaki ilaçlara haziranın 15ine kadar sürem var canım toplam 6 hafta yapıyor her hafta 3 kilo versem 18kilo yapıyor bana 13 kilo yetiyor İNŞALLAH Allah tan bir mani çıkmazsa yapacağıma inanıyorum ben en iyi ilacım inancımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
sağol canımmm,inşallah hepimiz başarırız kilo çağın en kötü hastalıklarından bu derdi en iyi çeken anlar:1no2:İNŞALLAH bir sağlık sorunum olmazsa devam edeceğim 5 günde 5 kilo diyeti çok sağlıklı bir diyet et,süt,yumurta,sebze,meyve her besinden alıyorsun metebolizmayıda kandırıyorsun hemde doyuyorsun,bana mantıklı ve iyi bir diyet gibi geliyor,2-3 haftada bir sağlık değerlerime de baktırmaya çalışıyorum kanıma,şekerime,karaciğer böbrek enzimlerime(bunu hepinize tavsiye ediyorum önce sağlık), İNŞALLAH sorun olmadığı sürece devamopuyorumnanaktana.s.
sağol canım benim,evet inanmak herzaman önemli ben hep inanarak bazı şeyleri başardım özellikle hamilelik dönemim okadar zorduki anlatamam ama hep inandım dua ettim şimdide sağlığım bebeğim eşim annem için en önemlisi kendi psikolojim için bunu yapmak zorundayım ALLAH'ın izniyle inanıyorumda başaracağıma,İNŞALLAH sizlerden hedeflerinize sağlıklı hayırlısıyla ulaşırsınız üzerimizdeki kat kat yüklerden beraber kurtuluruzopuyorumnanaktana.s
kallisim biz paldir küldür girmiyelim sali basliyalim canim ha? zaten iki gün dinlenme hakkimiz var gecen haftada salidan baslamistik. candy de sali basliyacak..
hem zaten ayarli yiyip iciyoruz abartisiz yoksa kalkip hasliyayimmi yapatatesleri?
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha doğrusu kabul ederseniz katılacağım.güçlü bir motiveye ve biran önce sonuç görmeye ihtiyacım var.sanırım tam da konunun üzerine geldim sizler yeni oluşumların eşiğindesiniz.inşallah beraber başarırız
bu gece bizi allah bulusturdu galiba.
canim bak hergün bir cesit yiyecekle besleniyorsun mesela yarin sadece patates haslanacak yada közlenecek baharat ve az tuz ile bütün gün bununla besleneceksin. bu arada bildigin bitki caylari ve icebildigin kadar su icebilirsin
sali günü sebze günü cok az suyla yenecek kadar yumusamis yani haslanmis sebze patates haric sebzeleri ben salata gibi yapiyorum bol limonli az tuzlu bu bir haftada hic yag yok sekerde yok khve iceceksen sütsüz sekersiz..
carsamba günü et günü tavuk balik kirmizi et ne istersen izgara yada haslanmis yiyebilirsin
persembe günümeyve günü muz haric bütün meyvelerden istedigin kadar yiyebilirsin.
cumada süt yogurt ve peynir günü.. ben cok zorlanmadim bu bes günde yarin tekrarina basliyacagim kismetse ve nerdeyse bütün takim.. hadi kolay gelsin ....olumunekankayizsmile
hoş bulduk.forumdaki ilk faaliyetim olarak ben de hemen haşlayayım şu patetesleri de ben ne yapacağımı tam kestiredim sanırım tek tip gıda diyeti yapacağız
canım teşekkür ederim linkleri tek tek inceledim anladıma.sbaşarı hikayeleri yani mezunlar beni çok heycanlandırdı,İNŞALLAH heseflediğim kiloyla bende mezun olurumdelikafaduldenopuyorumnanaktan
Allaha şükür kallisim yine de sağlıklıyız yaşıyoruz.. yoksa birazcık fazlalığın ne önemi vaaarr kii diyor ya reklamlarda şevval ben orda burdan ona bir heeee diyorum :roflol:
ceylan aradı şimdi ona gidiyorum kahvaltıya. facebook da ekli olanlar foto koydum görebilirler ne kadar şiştiğimi akannehir
candycim annene söyle o bari sana yardımcı olsun sen böyle diyet yapmaya çabalarken neden öyle eyler pişiriyor kalliste ablam çok kızdı bir kaç hafta ara verecekmişsin bana destek olacakmışsın sen benim güzel olmamı imrenilecek biri olmamı istemiyormusun hep böyle mi kalayım demafoldumben evde kalıcam ömür boyu beraber yiyip içicez haberin olsun dekaydirigubbakcemile3
ayrıca tebrik etmeyi unuttum candycim yeminine sadık kaldığın için bravo sana canım bak bu haftan süper olacak sende şaşıracaksın ayy seni 99 düşündüm bu hafta bah inşallah kıracaksın belini üçlü rakamların..
evet bu hafta kırılma noktam inşallah.. tam 5 kilo verirsem eğer 99,5 olucam :sm_cool:
bilgi şöyle opuyorumnanaktan
takım içinde değil takımlar halinde yarışıyoruz bizi ilgilendiren başlıklara boş olduğunuzda göz atabilirsiniz...
her cuma tartılarak kilomuzu takımımıza bildiriyoruz..kilo bildirim saat en geç 12.00 olarak veriyoruz lütfen geçirmemeye dikkat edelim .. gelemeyecek olanlar benden telefon numaramı isteyip bildirimi sms ile yapabiliyorlar 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapımazsa takımdan diskalifiye olma sebebidir buna özen gösterelim... önümüzdeki cumaya dek deneme süreniz var arkadaşlar cuma ilk bildiriminizi not alırım haftaya cumada listeye girersiniz... 5. takım so bir aya dek buranın en başarılı takımlarından biriydi ama son zamanlarda hep verilen kiloları kısa sürede geri alınıyor sonra onları vermeye uğraşıyoruz artık işi sıkı tutmaya karar verdik herkes dikkat ederse süper oluropuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız için başka kuralımız yoktur tek istediğimiz paylaşımdır aklinialirimsmile hayırlı olsun opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html
merhaba canım en sonunda geldim 5 takıma ama yarışmayla ilgili bir bilgim yok biraz aydınlatırsan sevinirim baştan okumaya fırsatım olmadı baya uzunzamandırda var bu yarışma sanırım hadi hayırlııs inşallah hepimiz zayıflıcaz bu motive eden yarışmalarla opuyorumnanaktan
cikolatam tamam canim katilmana bilemezsin nekadar sevindim.. oldu yarin patates günü oleyyyyyy..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis oyyy yine hepberaber yapıyoruz yaşasın yaşasınnnnhihoyyythihoyyyt
bu gidişle içiniz dışınız patates olacak kaydirigubbakcemile3
merhaba canım en sonunda geldim 5 takıma ama yarışmayla ilgili bir bilgim yok biraz aydınlatırsan sevinirim baştan okumaya fırsatım olmadı baya uzunzamandırda var bu yarışma sanırım hadi hayırlııs inşallah hepimiz zayıflıcaz bu motive eden yarışmalarla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?