Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım bende sizlerle tanıştığım için çok mutluyum sende iyiki bu gruptaymışsın ilk seninle sohbet etmiş oldum
bende yeni katıldım ama yinede hoşgeldin diyorumopuyorumnanaktan

hoş bulduk.forumdaki ilk faaliyetim olarak ben de hemen haşlayayım şu patetesleri de ben ne yapacağımı tam kestiredim sanırım tek tip gıda diyeti yapacağız

canım gün olarak tek tip olsada genel açıdan her gıdayı alıyoruz et,süt,yumurta,meyve,sebze herşey var yani zararlı olan tuz,yağ,şeker,ekmek yok ekmeği abartmamak kaydıyla biz bayram diyoruz hafta sonunda yiyebilirsin ama abartırsan 5günlük uğraşın boşa gidera.sopuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim linkleri tek tek inceledim anladıma.sbaşarı hikayeleri yani mezunlar beni çok heycanlandırdı,İNŞALLAH heseflediğim kiloyla bende mezun olurumdelikafaduldenopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aman olsun bijom yaaa başka şeyleri yedikte noldu yıllardır mafoldumben
Allaha şükür kallisim yine de sağlıklıyız yaşıyoruz.. yoksa birazcık fazlalığın ne önemi vaaarr kii diyor ya reklamlarda şevval ben orda burdan ona bir heeee diyorum :roflol:

ceylan aradı şimdi ona gidiyorum kahvaltıya. facebook da ekli olanlar foto koydum görebilirler ne kadar şiştiğimi akannehir

heheh ben geldim bile canımsengözlerimebaksanab hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan

ilaçla ilgili fikirlerini çok beğendim süpersin :lepi: ben vaktiyle kullandım bişey de olmadı ama asla kullanmam artık

:lepi: diyetimiz çok güzel.. ve inşallah incilideniz ablamız da takımımıza katılacak gibi ona da söyledim çok isterim dedi.. ama şu aralar paylaşımda bulunamam diye katılmaya çekindi sanırım.. benimle iletişime geçecek :sm_cool:

Allah bebeğini eşini sana bağışlasın canım.. umarım tüm duaların kabul olur opuyorumnanaktan iyi ki geldin boshayallersmile

evet ben de salı başlıyorum hem de geriye hiç kilo almadan guclubacismile

hoşgeldim canım a.s. gelmeyeceğini sanmıştık çok sevindik opuyorumnanaktan

ek olarak.. gün boyu yemeği düşündüğün çeşitlerden kahvaltı tabağında da olması gerekiyor.. sebze et meyve günlerinde.. yani kahvaltını günü nasıl planladıysan öyle düzenliyorsun.. sebze gününde akşam patlıcan yiyeceksen sabah kahvaltında da yemen gerekiyor.. et gününde balık yiyeceksen kahvaltı da da balık çeşidinden yemen gerekiyor.. istediğin çeşitte yiyebilirsin.. mesela meyve gününde istersen on çeşit meyve ye.. tek şart kahvaltıda da hepsinden yemen.. (meyve salatası yapabilirsin misal)

bir de et ve yumurta günlerinde yağsız peynir yoğurt ve süt kullanabiliyorsun.. kural bunlar için de geçerli.. yani sabah yoğurt yemediysen gün boyu yememelisin..

hoş bulduk.forumdaki ilk faaliyetim olarak ben de hemen haşlayayım şu patetesleri de ben ne yapacağımı tam kestiredim sanırım tek tip gıda diyeti yapacağız

evet tek tip gıda ama tek tip de değil aslında.. yani haftanın geneline bakarsan haftanın 5 günü sebze et meyve yumurta süt yoğurt ve peynir yiyorsun.. diğer iki günü de eksik olduğunu düşündüğün yiyeceklerle tamamlayabilirsin.. yani bu tektip gıda pek tektip değil.. tek tip gıdalarda genelde hafta boyunca elma ya da et ya da patates şeklinde oluyor.. bu diyette öyle değil.. biraz vücudumuzu proglamlıyoruz.. yağ şeker un kızartma ve diğer tüm zararlı şeyleri de haftada 5 günlüğüne hayatımızdan çıkarıyoruz.. bunun büyük bir faydası var sanırım hemen sonuç almamızda.. genel de de geri alınmıyor kilolarımız.. ama geri almamak için bi kaç hafta ard arda yapılması gerek diye düşünüyorum ben boshayallersmile

canım teşekkür ederim linkleri tek tek inceledim anladıma.sbaşarı hikayeleri yani mezunlar beni çok heycanlandırdı,İNŞALLAH heseflediğim kiloyla bende mezun olurumdelikafaduldenopuyorumnanaktan

inşallah mezun olursun canım.. ben de bi 65 i görsem boshayallersmile

bu arada tüm takımıma günaydınlar.. opuyorumnanaktan

inşallah aramıza katılan arkadaşlar da sürekli olurlar takıma alışırlar paylaşımlarını kilo bildirimlerini düzenli yaparlar da bizde ele avuca gelir sayıya ulaşırız kaydirigubbakcemile5

ben haftasonumu güzel pazar günümü çerez ve kolasız.. bir yudum kola ve bir tane bile çekirdek yemeden hatta istemeden geçirdim :lepi:

kilomu da geri almadım doğal olarak.. ama çok yedim kaloriyi düşürmemek adına.. patates ya ilk gün depolamasın diye :jeyyar:

meyve suyu içtim çok.. makarna yedim bi öğünümde çok çok az ama görseniz iki kaşık zaten sofraya oturmama değmedi kaydirigubbakcemile3 annemlerde kızartma yiyordu.. dokunmadım bile :1closedeyes: patatesinden bile aşırmadım Allahım bu ben değilim sanki delikafadulden bi kere dışarda yedik kardeşimle o lahmacun yedi ben de porsiyon döner yedim.. orada da iki kaşık pilav yedim.. bilirsiniz iki kaşık koyarlar zaten kaydirigubbakcemile3 cumartesi annemler krep yaptılar yağlı ballı.. ben de yağsız tuzsuz omlet yaptım bir de semizotlu yumurta salatası zemuszemus onun dışında klasik kahvaltı yaptım her iki günde de sadece pazar kahvaltımda çok yemişim.. ama yeminimi bozacak bişey yemedim hiç.. opuyorumnanaktan

bugün de yüksek tutucam kaloriyi yarında pattiizzle başlıyorum sositososito

sizler de bugün başlamışsınız..

gazanız mübarek ola :Saruboceq:

Son düzenleme:

kardeşim de ona çok kızıyor yaa.. tuttuğu yerde de fazlalık yok hani.. kardeşimde tam onun tuttuğu yerlerizden muzdarip.. tv ye çıkınca deli oluyor.. çok da sever şevvali gülbeyazdan beri.. ben feride den beri hastasıyım :asigim:

candycim annene söyle o bari sana yardımcı olsun sen böyle diyet yapmaya çabalarken neden öyle eyler pişiriyor kalliste ablam çok kızdı bir kaç hafta ara verecekmişsin bana destek olacakmışsın sen benim güzel olmamı imrenilecek biri olmamı istemiyormusun hep böyle mi kalayım demafoldumben evde kalıcam ömür boyu beraber yiyip içicez haberin olsun dekaydirigubbakcemile3

ayrıca tebrik etmeyi unuttum candycim yeminine sadık kaldığın için bravo sana canım bak bu haftan süper olacak sende şaşıracaksın ayy seni 99 düşündüm bu hafta bah inşallah kıracaksın belini üçlü rakamların..

şevvali ben de severim ama dediği kadar da kolay değil fit olmak yani. haa hayatını ebru şallı gibi diyete ve spora verirsen evet anlamazsın ama malesef bizler öyle değiliz..

ben de vazgeçtim ceylana gitmekten. sütçüm gelicek bugün, temizlik ve yemek de yapmam lazım. bugün işlerimi halledeyim de yarın rahat rahat otururum dedim artık..

şu tarçınlı elmalı limonlu çayı da yapsanıza ya ister soğuk ister sıcak baya işe yarıyor bak unuttunuz onu..

söylerim ablacım kaydirigubbakcemile3

ben hep haftasonunu dert ediyordum ya anlayın işte.. bizde haftasonları böyle geçer.. bir de pazar aburcuburumuz (eskiden cumartesiydi) vardır ki onu hiç sorma zaten.. o bir aile geleneği.. ben nedense bu hafta pek zorlanmadım.. annem haşhaşlı pasta yapacaktı zor caydırdım haftaya yap diye kaydirigubbakcemile3 onu bari haftaya yap ben de tadayım dedim tamam anneler gününde yaparız dedi aklinialirimsmile

evet bu hafta kırılma noktam inşallah.. tam 5 kilo verirsem eğer 99,5 olucam :sm_cool:

evet bu hafta kırılma noktam inşallah.. tam 5 kilo verirsem eğer 99,5 olucam :sm_cool:

merhaba canım en sonunda geldim 5 takıma ama yarışmayla ilgili bir bilgim yok biraz aydınlatırsan sevinirim baştan okumaya fırsatım olmadı baya uzunzamandırda var bu yarışma sanırım hadi hayırlııs inşallah hepimiz zayıflıcaz bu motive eden yarışmalarla opuyorumnanaktan

ferihan hoşgeldin canım bak dün yazdığım bir mesaj var alıntılayarak getirdim yeni üye diğer arkadaşlarımız için yazmıştım sende bilgilenebilirsin...

cikolatam tamam canim katilmana bilemezsin nekadar sevindim.. oldu yarin patates günü oleyyyyyy..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis oyyy yine hepberaber yapıyoruz yaşasın yaşasınnnnhihoyyythihoyyyt

evet gazamız mübarek olsun ablalarım, 2 kg aldım toplam,cumaya 3 kg vermem gerek. meyve gününe çok az sebze eklerim,onun dışında bozmak yok!
bu gidişle içiniz dışınız patates olacak kaydirigubbakcemile3

geç dalganı geç.. yay totonu otur sen alsanaalsanasmile

hoşgeldin canım a.s.

şimdi bu cuma kilonu bildireceksin 12 ye kadar yaz buraya.. ama ilk hafta listeye girmeyecek kilon bi dahaki haftaya bildiriminden sonra listeye gireceksin.. yarışma uzun zamandır var..

paylaş ve zayıfla yeter başka kural yok kaydirigubbakcemile3

hergün buradayım ben.. takım kaptanımız kalliste.. takım arkadaşlarımızdan reyhan abla var tombili var chocolategirl var mersamız var.. bi de bijiox umuz var o mezun şey.. :kedi: bebeği olacak da :CüvCüv: bi de ben varım işte opuyorumnanaktan

eveeeeeeeeeeeettt patates günümüz hayırlı uğurlu olsun bakalım.

kızlar ben bu diyet sonrası 2 kg aldım çok üzgünüm, amma da çabuk geri geldi yahu.
cumaya 3 kg versem süper olacak, olur mu dersiniz...?

yeni gelen arkadaşlar da tekrardan hoşgelmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…