- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.081
Canım cısları öğleye veya kahvaltıya al bi dahakine çok daha iyi olur.
Olmadım canım, doktorum çatı muayenesi yapmıyorher kadının normal doğum yapabileceğine inanıyor. Dogum esnasında bakıyorum dedi.
Hahah olur öyle canım ben genelde o moddayim
Diyorum ya dünyanın en rahat doktoru kendisihahah, o da iyiymiş.
Diyorum ya dünyanın en rahat doktoru kendisihiç demiyor bu çocuk burdan çıkar mı çıkmaz mı
Malesef bu bir haftadır böyle oldu. Birde akşamı hep proteinle kapatıyorum ama vereceğime alıyorum. Sanırım su içmediğim için.2 bardak su mukız onu ben sabah uyanınca istemsizce içiyorum o kadarcık su mu olur
Süper gidiyorsun ya aman sakın bozma. Cısları da günde 1 tane ile sınırlaevet kuzucum buda yine öğle sonrası gibiydimeyve yememek bile etkiliyo beni ya
Süper gidiyorsun ya aman sakın bozma. Cısları da günde 1 tane ile sınırla
Aynen ben de oyle yapıyorum zaten kendisinin rahatlığını sevdigim için tercih ettim :)
sende takıl doktoruna, stres yapmaya hiç gerek yok. ben boşuna stres yapmışım demiştim. şimdi yine strese giriyorum arada 2. için, o sözüm geliyo aklıma.
Malesef bu bir haftadır böyle oldu. Birde akşamı hep proteinle kapatıyorum ama vereceğime alıyorum. Sanırım su içmediğim için.
Sen de stres yapma, sonucta bildigin bi surec, ilkinden aşinasın olacaklara
Iste bu yüzden arayı cok açmayın diyorlaray bilmem, ortada bişi yok ama korku var, unutuluyo herşey valla, hiç olmamış gibi sanki.
Iste bu yüzden arayı cok açmayın diyorlargerci senin kız çok büyük de sayılmaz aslında :)
Haha o zaman bence de gözü açılmadan yapın bi tane dahavalla ben benim unutmamdan ziyade kızımın istememesi durumuna korkuyorum. biraz büyüyüp aklı başına gelince istemiyorumlar başlıyo ya, gözü açılmadan kabullense mi acabalar var kafamda
Kolay gelsin monicimselam kızlar,temizlik bitti çok şükür birazdan dışarı çıkıcam son alınacakları almayahayırlısıyla şu yarını bi atlatsaydık
Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
selam kızlar,temizlik bitti çok şükür birazdan dışarı çıkıcam son alınacakları almayahayırlısıyla şu yarını bi atlatsaydık
Ayşem Allah yardımcın olsunyakın olsaydım valla gelirdim yardıma sana
Şimdiden Allah kabul etsin canım ....Aminnnnn
Bugun içmek için bayağı uğraşıyorum. Yarın güzel sonuçlar alıırm umarım.ebruşum su önemli, çok önemli... kendimden biliyorum
canım seni de tebrik ederim, moni ablamla beraber çok doğru bi yoldasınız bence, inşallah herşey gönlünüzce olsun.
Hoşgeldin canım, inşallah verir istediğin kiloya ulaşırsın. Boy kaç bir de istediğin kilo kaç cnm?Merhabalar benude aranıza alın dün 57.500 ile başladım aylardır 56-57 kiloda takılıyım inş sizin desteğinizle veririm
Kesinlikleeeee, 76 olunca foto paylaşsam inşallah sizinle.Ilkı annesı ıkıncı kızı gıbı demek kı neymış
Kılo buyuk gosterıyormus
kıskanma canım sen. spor yapan herkes seni etiketliyor zaten
Hahaha, o da bahanen olsun diyelimah bu çocuklar ALLAH hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin. oyle böyle büyüyorlar. 14-15 yaşından sonra bağımsızlıklarını ilan ediyorlar. biz oğlum küçükken her haftasonu ya sinema ya tiyatroya giderdik. en son 3yil once birlikte hızlı okuma kursuna gittik. bir daha da benimle biryere gitmedi. heryere kankalarla gidiyor. acaba kursu mu beğenmedi
Günaydın kızlar, biz yine kontrole gidecegiz. Bakalım nasılmış Umut :)
Hurma severim canım bugün markete ugrama fırsatım olursa bakayım. Hangi reyonda peki bisküvi çikolata bölümünde mi?
Zaten bebek ayaklarına dayanamıyorum ısırasım geliyor minicik minicikUmut'un çekeceği var ya haşin seviyorum birazcık
Hoşgeldin listemiz biraz kalabalık ama liste dışı motivasyon amaçlı takilabilirsin tabi ki bizimle :)
Amin canım insallah. Yemesi uykusu iyi olduktan sonra zaten bir anne başka ne ister
Olur tabi canım.Bu sabah gec uyaninca kahvalti hazirlayamadim
1 kutu sut ve muz attim cantama onu yiyecegim birazdan
olur mu ki acep
Teşekkür ederim canımTatlim menun cok iyi özellikle aksam harika
Hahaha, siyah maskeli fotondan sonra tahmin etmiştim ben ama yine pot kırmak istemedimAyyyyy cok güldümben degılım o
Netten koydummotıvasyon olsun dıye
41 kere maşallah sana canım, çok güzel bir gelin olmuşsunEki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
Yazmışsın gibi farz ediyorum o zamanGünaydın sonunda teknolojiye kavusabildim
Ya kuzu ben senle serveyi çok karıştırıyorum yanlış olmasin diye yazamıyom
Bu ilaçların hepsi alışkanlık yapıyor cnm ya
Ben ağız yarasının çaresini karadut reçelinde buldum :)
Çok güzel gelin olmuşsun sen ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?