- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.121
Adını duydum ama hiç denemedim fancy'cim.
Benim için en önemli olan alışkanlık haline gelmemesi.
Bekunis de normalde çok etkili ama nasıl alışkanlık yaptıysa bir ara 2 tane içsem de gidemiyordum tuvalete.
wendy cum ne dersin duphalac nasıldır?
Benimki açlıktan beni bile yiyecek bu gidislesenin oğlan acıkmış ördekim. elini yiyor. yazık paşama
Cevabımda biraz saçma olmuşilk başta sanal marketten sipariş verdim sonra Migrosa girdiğimde yerini gördüm. Sanal marketten sipariş veriyorum kısmını silmiştim ama silmemiş demekki
2 hafta izinli gecirmek zorundasın canım, 3. haftada girebiliyorsun yeniden. Izne mi ayrılmayı düşünüyorsun?Sevgili 5. Takımım izinli olursak ne kadar süre sonra tekrar listeye girebiliyoruz.
Kararsızım canım. Haftalardir dikkat etmeme ve spor yapmama ragmen kilo veremiyordum. Boyle olunca kendimi bıraktım.Bu hafta hic spor yapmadim ve beslenmeme hic dikkat etmedim. Listeye hicbir faydam olmuyor ondan ayrilmak istiyorum.Benimki açlıktan beni bile yiyecek bu gidisleo acıkıyor ben yiyorum
Bende o kadar ince düşünecek akıl kalmadı, merak etme sen
2 hafta izinli gecirmek zorundasın canım, 3. haftada girebiliyorsun yeniden. Izne mi ayrılmayı düşünüyorsun?
Ben degılım kı netten bır foto oÇok doğru ördekcim.
Bugün acayip bir yoğunluk vardı.
Bir anda hepsini bırakıp buraya geldim. :)
Ayy ne güzel olmuş harika olmuştur bol bol yürümek.
Yaaa 17.000 nedir? Çok iyiymiş kaptanım.
Bekunis de normalde çok etkili ama nasıl alışkanlık yaptıysa bir ara 2 tane içsem de gidemiyordum tuvalete.
Maşallah, süper gitmiş.
Canım duphalac bildiğin şerbet, ben içememiştimbekunis fayda etmiyorsa kullanabilirsin tabi ama sonuçta bağırsakları doğal olarak hareketlendirmek lazım
Bu arada leblebi almıştım, hergün azıcık azıcık yiyodum deli kaloriymiş diye kızıyodum kendime deama inanılmaz bağırsak çalıştırıyormuş. Hergün WC'ye gidiyorum desem yeri :) sanırım Nilgün de diyodu ekmek yemeZsem kabız oluyorum diye, haklıymış :) leblebi de saf kh yaw ama deli su içiriyor :)
***5. Takım 514. Etap***
toplight (70,4/) gecen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2'ye bölündü
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)
inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)
hedef38beden(86,4/ / /% )
Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62
Ben erken gitmistimYaa bugun 6 ile 7.30 arasi bende ankamall daydim belki de karsilastik :)
Kiz hadi bakalim hayirli olsun simdiden bu arada ben bu gun yaklasik )17000 adim atmisim ptesi 11000adim atmistim dun 6000
Bu arada kizlar bendr iphone 5 vardi kafayi yemisti sarji hic dayanmiyordu seyahatlerde 2 guc bankasi birden dolasiyordum yanimda o telde de adimsayar yoktu yeni tel adim pazar gun o gunden beri bakiyorum hedefim gunluk min 10000 adim atmak bakalim nasil olaxak
Sarı kuru erik +su denemelisin benceAnladım wendigo'cum.
Bir süre daha idare edeyim ben o zaman, olmazsa denerim.
Bir şekilde içerim artık bir kere de.
Ben de çok severim leblebi. Yerim de sık sık ama beni etkilemiyor.
Ekmek olayını ben de hissediyorum aslında. Ben ekmeği çok sevmem. Diyet yaparken de pek tüketmem. Daha kötü etkiliyor.
Sarı kuru erik +su denemelisin bencesabahlari azicik dut pekmezi de iş yarar
Izne ayrılsan da buradan kopma o zaman Ozlemcim, ancak o sekilde dengede tutabilirsin. Buradan uzaklaşınca genelde kilo alınıyor maalesef. Izinde bile alınıyor aslında ama o konuda kararı sana bırakıyorum.Kararsızım canım. Haftalardir dikkat etmeme ve spor yapmama ragmen kilo veremiyordum. Boyle olunca kendimi bıraktım.Bu hafta hic spor yapmadim ve beslenmeme hic dikkat etmedim. Listeye hicbir faydam olmuyor ondan ayrilmak istiyorum.
Ama boyle devam edersemde tekrar kilo almaya baslicam bu yuzden kararsiz kaldim.
Aslında bu hafta performans uygulamasının son haftası yani nota alsak bile etkilemeyecektir, listeye girmek istiyorsan uygun bi hafta olabilir. Tabi dediğin gibi son kararÖrdekcim, nota alma ve ilk 3'te olma durumumuz olmayan bir hafta beni de ekleyebilirsek sevinirim.
Eksi olarak gireceğim için mümkün oldukça etki etmeyeceğim bir hafta olsun istiyorum.
Tabi yine kaptanım da bakar.toplight
Benimki açlıktan beni bile yiyecek bu gidisleo acıkıyor ben yiyorum
Bende o kadar ince düşünecek akıl kalmadı, merak etme sen
2 hafta izinli gecirmek zorundasın canım, 3. haftada girebiliyorsun yeniden. Izne mi ayrılmayı düşünüyorsun?
Anladım wendigo'cum.
Bir süre daha idare edeyim ben o zaman, olmazsa denerim.
Bir şekilde içerim artık bir kere de.
Ben de çok severim leblebi. Yerim de sık sık ama beni etkilemiyor.
Ekmek olayını ben de hissediyorum aslında. Ben ekmeği çok sevmem. Diyet yaparken de pek tüketmem. Daha kötü etkiliyor.
Menün güzel canım ama öğle çok hafif olmamış mı? Gerçi bugün bende pek düzgün yapmadım öğünlerimi. Ara yapmıyor musun?Menümü de yazayım.
Kahvaltı öncesi 1 incir
Sabah:
- 1 minik börek
- Domates
- Salatalık
- 2 zeytin
Öğle:
- 1 bardak süt ve 1 incir
Akşam:
- 2 yemek kaşığı saç kavurma
- 2 yemek kaşığı yoğurt
3 litreye yakın su( Su sorunumu çözdüm gibi. )
45 dakika eliptik
Izne ayrılsan da buradan kopma o zaman Ozlemcim, ancak o sekilde dengede tutabilirsin. Buradan uzaklaşınca genelde kilo alınıyor maalesef. Izinde bile alınıyor aslında ama o konuda kararı sana bırakıyorum.
Diyetisyene ya da endokrinolojiye gitmedin degil mi?
Aslında bu hafta performans uygulamasının son haftası yani nota alsak bile etkilemeyecektir, listeye girmek istiyorsan uygun bi hafta olabilir. Tabi dediğin gibi son karartoplight 'ın :)
Canım duphalac ı denemeye karar verirsen o gün evde ol, baştan uyarayım da
İlaçtan falan pek anlamam ama yanlış hatırlamıyorsam bitkiseldi.
Menün güzel canım ama öğle çok hafif olmamış mı? Gerçi bugün bende pek düzgün yapmadım öğünlerimi. Ara yapmıyor musun?
Sabah
Yarım lt su
2 gün kurusu
Kahvaltı
1 pk nesfit tahıllı bar
Öğle
Çay
1 tane poğaça
Türk kahvesi
Ara
Çeyrek muz
Yarım kırmızı elma
Akşam
Izgara et
Karabuğday salatası
Patates püresi
Filtre kahve
1 tane küçük kekburger
Su: 2,5 lt
Spor: oğluşla ve pusetle 30 dk yürüyüş (pazar gezmem buna dahil değil)
Muhteşemsin maşallah.
Majuncum insan öyle beslenince zamanla alışıyor.
Bir dönem ben de sürekli smoothie tüketiyordum.
Özellikle tatlı isteği sık olan kişiler için çok iyi.
Servey şimdi de bu civarlardaysan hiç kilolu durmuyorsun.
Bu konuda ben de kendime şaşkınım.
Bir anda karar verip başladım diyete.
Normalde diyete başlamadan evdeki abur cuburları yok ederdim.
1 aya yaklaştı. Hala duruyorlar, canım da istemiyor eskisi gibi.
Cnm bugun ogleye kadar evdeydim fazla yuruyemedim 10000anca olduÇok doğru ördekcim.
Bugün acayip bir yoğunluk vardı.
Bir anda hepsini bırakıp buraya geldim. :)
Ayy ne güzel olmuş harika olmuştur bol bol yürümek.
Yaaa 17.000 nedir? Çok iyiymiş kaptanım.
Maşallah, süper gitmiş.
***5. Takım 514. Etap***
Toplight (70.4) BIKDIRIMDE BULUNMADI izinli
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)
inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)
hedef38beden(86,4/ / /% )
Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62
Ordegim yeni tel e alisamadim beni izinli gec tatlim
Cnm zaten sen 430larda veya 460 larda izne ayrilmistin fazla etkilemez sanirim alalim listeyeÖrdekcim, nota alma ve ilk 3'te olma durumumuz olmayan bir hafta beni de ekleyebilirsek sevinirim.
Eksi olarak gireceğim için mümkün oldukça etki etmeyeceğim bir hafta olsun istiyorum.
Tabi yine kaptanım da bakar.toplight
Evet cnm cok buyuk bende uzun zamandir gitmiyordum dun oglanin satranc turnuvasi vardi stadyum da o yuzden gittikBen erken gitmistimtoplight 12-2 arasi ordaydim. Ankarada yeniyim ya ilk kez gitmistim gez gez bitmedi büyükmüş epey
Cnm dedigin gibi performansin son haftasi listeye alalimIzne ayrılsan da buradan kopma o zaman Ozlemcim, ancak o sekilde dengede tutabilirsin. Buradan uzaklaşınca genelde kilo alınıyor maalesef. Izinde bile alınıyor aslında ama o konuda kararı sana bırakıyorum.
Diyetisyene ya da endokrinolojiye gitmedin degil mi?
Aslında bu hafta performans uygulamasının son haftası yani nota alsak bile etkilemeyecektir, listeye girmek istiyorsan uygun bi hafta olabilir. Tabi dediğin gibi son karartoplight 'ın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?