Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bende durumlar kötü Dikkat ediyorum ama kilo alıyorum. Kaç gündür de menü yazacam hep unutuyorum.
Görelim menülerini şekerim, moralimizi bozmuyoruzzzz.

İnşallah sever seninki gibi yoksa böyle işim çok zor, bugünde kıyametler koptu, azıcık pazarda dolaşayım dedim.

Bugun içmek için bayağı uğraşıyorum. Yarın güzel sonuçlar alıırm umarım.

iç kuzum, bugün 3'ü bul ama mutlaka, içtikçe içesin geliyo yoksa 1 bardak yeterli bana günde hemde :)

ay abur cuburu keşke komple sokmasak eve ama elde olmuyo maalesef işte :) bence de azıcık azıcık ver sende elini sürme, tartıdaki eksiden güzel değil hiç biri.

heeey nerde bu milllet, @nilsub sende yoksun? nerdesiniz kızlaaaar? ördekim cidden tarla olmuş buralar, havalar ısındıkça mı böle oluyo ki? morordek
Bahar rehaveti çöktü herhalde wendicim, millet yaza şişko girmek istiyor gibi
Canım sen kontrole girmiş, marketten bile almış olabilirsin ama ben sanal marketten sipariş veriyorum. Tam hatırlamıyorum ama nesfit barlarda aynı yerdeydi. Karşıdaki raf bisküvi çikolata doluydu
Migros yoktu yolumun üzerinde o yüzden henüz alamadım, aklımda olsun girdigimde alırım :)

Muhteşemsin maşallah.

Bahar rehaveti çöktü herhalde wendicim, millet yaza şişko girmek istiyor gibi

Migros yoktu yolumun üzerinde o yüzden henüz alamadım, aklımda olsun girdigimde alırım :)
Cevabımda biraz saçma olmuş ilk başta sanal marketten sipariş verdim sonra Migrosa girdiğimde yerini gördüm. Sanal marketten sipariş veriyorum kısmını silmiştim ama silmemiş demekki

Kızlar bu hafta cok sessizsiniz, genelde böyle olunca cumaları hoş sonuçlar almıyoruz. Menuler yazılsın bakayım, herkeste bi motivasyon eksikliği var. Yaza zayıf girmek istemiyor musunuz yoksa?

Çok doğru ördekcim.
Bugün acayip bir yoğunluk vardı.
Bir anda hepsini bırakıp buraya geldim. :)

Ayy ne güzel olmuş harika olmuştur bol bol yürümek.

Yaaa 17.000 nedir? Çok iyiymiş kaptanım.

Duphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.

Adını duydum ama hiç denemedim fancy'cim.
Benim için en önemli olan alışkanlık haline gelmemesi.
Bekunis de normalde çok etkili ama nasıl alışkanlık yaptıysa bir ara 2 tane içsem de gidemiyordum tuvalete.
wendy cum ne dersin duphalac nasıldır?

Maşallah, süper gitmiş.

ay ben öyle hiç doymuyorum ya sütle muzla smotie filan kesmiyor beni ne yazık ki
sen durabiliyor musun canım

Majuncum insan öyle beslenince zamanla alışıyor.
Bir dönem ben de sürekli smoothie tüketiyordum.
Özellikle tatlı isteği sık olan kişiler için çok iyi.
Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum

Servey şimdi de bu civarlardaysan hiç kilolu durmuyorsun.

Bu konuda ben de kendime şaşkınım.
Bir anda karar verip başladım diyete.
Normalde diyete başlamadan evdeki abur cuburları yok ederdim.
1 aya yaklaştı. Hala duruyorlar, canım da istemiyor eskisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…