- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.101
Görelim menülerini şekerim, moralimizi bozmuyoruzzzz.Kızlar bende durumlar kötüDikkat ediyorum ama kilo alıyorum. Kaç gündür de menü yazacam hep unutuyorum.
beni de sormamış
duphalac aynı şerbet valla, içememiştim ben, kaldı ki bekunis gibi etki de etmedi bende
benimki de o aylarda öleydi, sonra bayıldı, şimdi park sevdasından istememeye başlıyo
kız hatun çıtır ve çook güzel, daha önce koymuştu resmini. bakmayın o resme
Bugun içmek için bayağı uğraşıyorum. Yarın güzel sonuçlar alıırm umarım.
Aminnn canım sağ olasınilk kez cidden keyifle besleniyorum ve hiç canım birşeyler istemiyor ( dolap çiko kaynıyor ve ben 10 gündür bir tane bile yemedim ki bu bir mucize eskiden olsa kafadan 1 tanesini yemiştim şimdi dursun çocuklar ufak ufak yer diyorum hatta onlara bile sınırlı veriyorum
Suyu bol bol içki ödemi atabilesin canım.Malesef bu bir haftadır böyle oldu. Birde akşamı hep proteinle kapatıyorum ama vereceğime alıyorum. Sanırım su içmediğim için.
Askolsun yaaa bence butun gelınler guzel degıldırevet bütün gelinler güzeldir zaten. sen şimdiki halini koyda millet after beforu o zaman görsün. neydi ne oldu diye
Sana gelsın n sekerımmevet bütün gelinler güzeldir zaten. sen şimdiki halini koyda millet after beforu o zaman görsün. neydi ne oldu diye
Bahar rehaveti çöktü herhalde wendicim, millet yaza şişko girmek istiyor gibi
Migros yoktu yolumun üzerinde o yüzden henüz alamadım, aklımda olsun girdigimde alırım :)Canım sen kontrole girmiş, marketten bile almış olabilirsin ama ben sanal marketten sipariş veriyorum. Tam hatırlamıyorum ama nesfit barlarda aynı yerdeydi. Karşıdaki raf bisküvi çikolata doluydu
Muhteşemsin maşallah.Aminnn canım sağ olasınilk kez cidden keyifle besleniyorum ve hiç canım birşeyler istemiyor ( dolap çiko kaynıyor ve ben 10 gündür bir tane bile yemedim ki bu bir mucize eskiden olsa kafadan 1 tanesini yemiştim şimdi dursun çocuklar ufak ufak yer diyorum hatta onlara bile sınırlı veriyorum
Bugunden yazmaya başlayayım artık.Görelim menülerini şekerim, moralimizi bozmuyoruzzzz.
iç kuzum, bugün 3'ü bul ama mutlaka, içtikçe içesin geliyo yoksa 1 bardak yeterli bana günde hemde :)
Kızlar 1 lt bitti :))Suyu bol bol içki ödemi atabilesin canım.
guzelim sen kilo ver. ben pisman olmaya razıyımAskolsun yaaa bence butun gelınler guzel degıldır
Ayrıca şimdıkı halimi koyayım boydan bulamadım ondan
Pişman olma dediğineee
tamamdır şekerim sağol. cok kilolu durmuyorsun bu aradaEki Görüntüle 1984946
Sana gelsın n sekerımm
senin oğlan acıkmış ördekim. elini yiyor. yazık paşamaBahar rehaveti çöktü herhalde wendicim, millet yaza şişko girmek istiyor gibi
Migros yoktu yolumun üzerinde o yüzden henüz alamadım, aklımda olsun girdigimde alırım :)
Cevabımda biraz saçma olmuşBahar rehaveti çöktü herhalde wendicim, millet yaza şişko girmek istiyor gibi
Migros yoktu yolumun üzerinde o yüzden henüz alamadım, aklımda olsun girdigimde alırım :)
Kızlar bu hafta cok sessizsiniz, genelde böyle olunca cumaları hoş sonuçlar almıyoruz. Menuler yazılsın bakayım, herkeste bi motivasyon eksikliği var. Yaza zayıf girmek istemiyor musunuz yoksa?
iyi akşamlar kızlar
güzel ,yorucu, sıcak bir günün ardından yorulmuşum,eşimle eminönü kapalıçarşı mısır çarşısı derken baya bi yürüdük
onbin adım atmışımdakika olarak 2 saat diyelim
minnak kuzumun yasinlerini ve diğer eksiklerini aldıkartık cuma gününe pilavı ve tavuğu kaldı hazırlanacak
yarında temizlik günümerken yatıcam sabah erken kalkmam gerekiyor,nasılda uykum var
cümleten iyi geceler
Yaa bugun 6 ile 7.30 arasi bende ankamall daydim belki de karsilastik :)
Kiz hadi bakalim hayirli olsun simdiden bu arada ben bu gun yaklasik )17000 adim atmisim ptesi 11000adim atmistim dun 6000
Bu arada kizlar bendr iphone 5 vardi kafayi yemisti sarji hic dayanmiyordu seyahatlerde 2 guc bankasi birden dolasiyordum yanimda o telde de adimsayar yoktu yeni tel adim pazar gun o gunden beri bakiyorum hedefim gunluk min 10000 adim atmak bakalim nasil olaxak
Duphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.
ay ben öyle hiç doymuyorum ya sütle muzla smotie filan kesmiyor beni ne yazık ki
sen durabiliyor musun canım
Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldudun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
Aminnn canım sağ olasınilk kez cidden keyifle besleniyorum ve hiç canım birşeyler istemiyor ( dolap çiko kaynıyor ve ben 10 gündür bir tane bile yemedim ki bu bir mucize eskiden olsa kafadan 1 tanesini yemiştim şimdi dursun çocuklar ufak ufak yer diyorum hatta onlara bile sınırlı veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?