- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.141
kızlar işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum beni bu hafta izne ayırın perşembe tunceliye gidiyorum haftaya çarşamba adıyaman bir sonraki hafta izmir
hatta bu dönem geçene kadar yönetim için birini ayarlayabiliriz fazla sizlerle ilgilenemeyeceğim @inatettimolacak özgem nerelerdesin yoksun takımı boş bırakma
moni tatlım sen eski kaptanlardansın tecrübelisin ilgilenebilirmisin takımla ördeğim doğuracak nerdeyse doğuma kadar o ilgilenir ama @medusa38 da kpss ye hazırlandığı için uğrayamıyor takımın başı boş kalmasın
Aaa süper olur ördekcim o zaman.
Umarım kaptanım da öyle der de alırız o zaman beni bu hafta :)
Mutlaka öyle olurum zaten canım :)
Sıkıntılı durumlar olabilir.
Bir gün Ankara'dayız.
Hadi Çin yemeği yiyelim dedik.
Neyse gittik, yedik.
Sonrasında da Çin çayı içtik ama hava yağmurlu falan, üşümüştüm.
Acayip tatlı geldi ben 4-5 bardak içmişim.
Oradan çıktık Ankamall'e gideceğiz ama ben metroda o kadar kötü oldum ki. Yaşadığım en zor anlardan birisi. Ağrılar giriyor, tuvaletim geldi. Zorla tuvalete yetişmiştik ama tam çıkıyorum, alt kata inemeden tekrar aynı durum. Kalacağımız yere gitmek için 2 saat beklemiştik. Acayip utanmıştım eşimden.
Hiç aklıma gelmemiş ama aklıma ne var içinde diye sormak. Bir yolum düşse kesin soracağım.
Fancy'cim çok hafif haklısın ama çözüm bulamadım.
12 gibi ancak kalkıyoruz. Eşimle kahvaltı, çay, sohbet derken saat 14-15 oluyor.
Ondan sonrasına da ancak bu kadar öğün sıkıştırabiliyorum.
Akşam 8 gibi yiyor, gece de 4-6 arası uyuyoruz.
Biraz erken uyanabilsem öğünlerimi ayarlayacağım ama olmadı.
Ne kadar farklı ve lezzetli duruyor. Bayıldım resmen menüye.
Valla sen nasıl yok ediyordun bilmiyorum ama ben genelde midede saklıyordum
Nasılsa diyete sıkı başlıyorum yiyemem bahanesiyle rahat 1 taneyi tek götürebilecek midesizliğe sahiptimşükür artık canım hiç istemiyor Kilocuklar gitsin de varsın 1 sene sonra yiyebilelim
Cnm bugun ogleye kadar evdeydim fazla yuruyemedim 10000anca oldu
cnm listeye yazmaya calistim bozdum izinli olayim buyuk ihtimal haftaya persembe cuma ve bir sonraki hafta gene seyahat var o yuzden duzenim yok duzene girince girerim listeyebakalım yarın hedefler ne durumda olacak
kilosu yazmayanlar bildirmedi mi?
21 Nisan hedefleri
toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9
fancynancy --- 78
Cikilatacanavari--81.7
lydznp --- 84,5
BuRCuCuKkK ---55.1
maJun---- 71.2
aytozuvegece
nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden 85,5
kaptanım izne ayırın demişsin izinlimi yazalım yoksa buralardamısın
Kizlar 4 ucagi ile elaziga geldim sabah 8 de tunceli pertek e gececegiz bir aksilik olmazsa aksam ucagi ike geri donecegim kosturmaca arasinda hic tartilmadim kg mu hic bilmiyorum
Yarin sizlerden guzel sonuclar bekliyorum ona gore
Bir daha Çin yemeği yememişsindir herhaldegerçi suç yemekte değil anladığım kadarıyla.
çok geç yatıyormuşsunuz canım, bende kendimi gececi sanırdım birde.Akşam yemeğini 8de yiyince gece acıkmıyor musunuz? Benim kilo alma sebeplerinden biri de gece atıştırmasıydı.
Menümü beğendiğine sevindim, o kekburger olmadı ama kızıma kaç gündür söz vermiştim yapacağım diye, bugün de artık kıramadım yaptım. Gözümün önünde duruyorlar.
Yaa yrdiklarimde abarti degil ama metabolizmam yavas heralde yada biseylere intoleransim var gitmiyo kg lar beni taniyanlar senin yerinde biz olssk bir der bi kemik kaliriz diyorlarAynı şekilde canım :)
Diyete başlayacağım şimdi evde çikolata kalmasın diye yiyip öyle başlıyordum. :)
Öyle ya, insanın kilo vermesinin mutluluğu çok daha büyük.
Yahu kaptanım sen o kadar yürüyüşe nasıl kilo alıyorsun?
Yaa yrdiklarimde abarti degil ama metabolizmam yavas heralde yada biseylere intoleransim var gitmiyo kg lar beni taniyanlar senin yerinde biz olssk bir der bi kemik kaliriz diyorlar
Yahu hedef bır kılo fazla olmuş ıyu sallamışım heeee***5. Takım 514. Etap***
toplight (70,4/) gecen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2'ye bölündü
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)
inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)
hedef38beden(86,4/ / /% )
Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62
Kizlar 4 ucagi ile elaziga geldim sabah 8 de tunceli pertek e gececegiz bir aksilik olmazsa aksam ucagi ike geri donecegim kosturmaca arasinda hic tartilmadim kg mu hic bilmiyorum
Yarin sizlerden guzel sonuclar bekliyorum ona gore
bakalım yarın hedefler ne durumda olacak
kilosu yazmayanlar bildirmedi mi?
21 Nisan hedefleri
toplight
servey----69,9
0zlem---- 73.5
inatettimolacak---61,9
moni ---100,9
fancynancy --- 78
Cikilatacanavari--81.7
lydznp --- 84,5
BuRCuCuKkK ---55.1
maJun---- 71.2
aytozuvegece
nilsub
Birumut55
wendigo
morordek --- 77
ebrusonmez
hedef38beden 85,5
kaptanım izne ayırın demişsin izinlimi yazalım yoksa buralardamısın
***5. Takım 514. Etap***
toplight (70,4/) izinli
servey (70,9/ )
0zlem (75,2/)
inatettimolacak (63,5/)
moni (101,9/ )
fancynancy (79,3/)
Cikilatacanavari (82,5/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55.6/)
maJun (72,2/ )
aytozuvegece (73.6/)
hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (76,4/)
ebrusonmez (56,8/)
Zeroks (69,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62
hedef38beden(74,5/ / /% )430.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ebölündü
( 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. )
yansıcak tatlım eski kilondan yeni kilon çıkınca kalan sonuç 84e bölünecekAaa, o zaman eksi yansıtılmayacak mı monicim?
iyi akşamlar şekerler
bir kaç işimi daha hallettikten sonra uyuyacağım
yarın pek buralarda olamıcam malum bebeğin mevlidi var
sabah bildirimimi yapar kaçarım bilginize
aman listenin paylaşılmasına çok dikkat edin morördekim doğurur falan listemiz kalmasın
kocaman öpüldünüz
yansıcak tatlım eski kilondan yeni kilon çıkınca kalan sonuç 84e bölünecek
mezun falan olmadın dimi daha öncesinde çünkü o kadar inceleyemedim,sadece normal üye olarak izne çıktığını baz aldım
Kaptanım iyi yolculuklar, kendine dikkat et oralarda.
Bu arada ben listeye girsem nasıl olur yarın? :)
Çin yemeğine bayılıyorum resmen, sonrasında da yedim ama çay başka hiçbir yerde denk gelmedi. Orayı gerçek Çinliler işletiyordu. Belki de onların zayıflığının kaynağı bile olabilir.
Acıkıyorum canım acıkmam mı hiç. Sadece sabır diye diye su, çay ile takılıyorum. Hele uyumaya yakın durum çok fena oluyor ama sabah tartılacağım modunda uyuyorum.
Valla tarif isteyeceğim ama isteyemiyorum diyet yüzünden. Ben de çocuk falan olmayınca, ben diyete girince eşim de bir şey yemediğinden hiç birşey yapamıyorum artık.
Doğru söylüyorsun, Çinlilerde kilo sorunu az gibi. Gece de İyi dayanıyorsunuz valla canım. Be çok acıkıyorum, alışkanlıklar herhaldeBizim de çocuklar olmadan önce eşimle geç yatardık, dizi film vs otururduk 3lere kadar. Aaah ah! Bir sinemaya gitmeye hasret kaldım.
İnşallah hızlı ve öfkeliye gitçez bu hafta sonu aksilik olmazsa, 4,5 senedir gitmemişim düşün.
Bu arada siz çocuk düşünüyor mısınız canım?
Birde ne tarifi isteyecektin? Benden mi diye merak ettim de. Hatta baştan söyleyeyim poğaça denemelerimin hepsi hayal kırıklığı oldu, at kafa kırsın yani o derece
Alışkanlıklar çok doğru ama biz de sürekli atıştırma modundaydık. 25'inden beri düzene koyduk. İnsan her şeye alışıyor. Artık hiç eskisi gibi değiliz.
Ayy, çocuk olunca her şey değişir tabi hiç kolay değil.
Biz çocuk düşünmüyoruz hiç. Tabi yine büyük konuşmamak lazım ama 2 kişilik hayatın tam bize göre olduğunu düşünüyoruz. Relax, kafamıza göre hareket ediyoruz.
Keki merak etmiştim nasıl yaptığını ama poğaçayı da çok yeni çözdüm ben.
Hiç yapamıyordum olmuyordu.
En sonunda başardım ve hemen arkasından diyete başladık.
Bazen hayat çok acımasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?