Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar.
regl olmuşum ve 1 haftadır da belim ağrıyor. sabahları yada uzun süre oturduktan sonra tutuluyorum. yürüyemiyorum
Gecmis olsun ben de seni soracaktım nerelerdesin diye
kız hayırdır ne sporu, oğluşu getirmeye mi çalışıosun :) valla naapıosan yap ördekim 41'i doldurup hala inmeyen bebişler var, zorunlu sezeryan olmasın, bol bol spor yap sen.
Ya özellikle gelsin diye değil tabi ki ama squatin doguma faydası varmış. Bir de benim çatı kemiklerim çok ağrıyor ya squat yapmak iyi geliyor o yüzden yaptım biraz da :) belki daha rahat uyurum ümidiyle :)
Dün yine yürüyüş de yaptım zaten artık pek aksatmamaya çalışıyorum sona yaklaştık
ayyy maşallah... hamiş hamiş squat yapıyo şu an utandım kendimden :)
Utan utan

Çok ilginçmiş, sağol canım, hemen bugün bakacağım siteye.

günaydın kızlar.
regl olmuşum ve 1 haftadır da belim ağrıyor. sabahları yada uzun süre oturduktan sonra tutuluyorum. yürüyemiyorum
Günaydın Ayşecim, çoook geçmiş olsun.Yine uyuyamamışsın canım sabah 4te mesaj atmışsın. Bizim rahatsızlıklar senkronize olmuş seninle

Canım bu son 2 hafta öyle gergin öyle yoğun geçiyor ki... İşveren proje müdürümüz ay sonu itibari ile işten ayrılıyor ve bizim herşeyi onaylatmamız gerekiyor. 3 yıldır buradayım ve ilk defa 2 gün mesai yaptım yediğime içtiğime dikkat ediyorum spor yok ama dün tartıda 1kg vermiştim. İnşALLAH yarın ki tartıya az da olsa yansır bu. Ben arada girip bakıyorum doğurdun mu diye :) @0zlem ve @nilsub yok. @Cikilatacanavari evi tuttu kayboldu @TopaLsoLucaNn hoşgeldin ve iyi geldin tebrikler :)

Günaydınnnn, ay hadi bakalım bize de haber ver canım. Umıt ya benim oğlan gibi yerinden memnun sanki, pek gelesi yok
Bana da öyle geliyor ama azcık daha vakti var beklesin bakalım
Kolay gelsin canım yogun bi donemmis cidden.
Kimseler yok haklısın yarın nasıl bi sonuç alacağız merak ediyorum

Günaydın Ayşecim, çoook geçmiş olsun.Yine uyuyamamışsın canım sabah 4te mesaj atmışsın. Bizim rahatsızlıklar senkronize olmuş seninle
sorma... gece gece belimin ağrısıyla kalktım. bu aralar sersem gibiyim. sen nasıl oldun? haa.. bu arada strese bağlı dermatit de çıktı çok şükür bir o eksikti tam oldum

utanmak ne kelime yerle yeksan oldum

kuzucum rutin değişti ondan mı rahatsızlandın yoksa? bel ağrısı da fena ya
muhtemelen genel stres tepkisi diye düşünüyorum. şu anki şantiyenin kapanışı olsun, yeni şantiye olacak mı olmayacak mı sıkıntısı. olursa evi taşıyacakmıyız aynen devam edecekmiyiz stresi. eşimle bir aralar aramız bozuktu buna bağlı sebeplerden dolayı. çok şükür onu atlattık bu sefer bel ağrısı dermatit bir de bağırsak problemi yaşıyorum birgün kabız ertesi gün ishalim. önümü göremiyorum ya wendiciğim deli oluyorum. benim gibi kontrol delisi birinin yaşamaması gereken şeyler bunlar
ay ben ne dertliymişim. kız wendi sen sormasan ben bunları bir ömür içimde tutacakmışım yaaa

Ay kuzum, sormasakta yaz. başak burcu muydun kız yoksa sen? eşim de başak, kontrol delisi.

amaan her iş hallolur kuzum ya, ev de taşınır, işte hallolur inşallah. bu arada yeni şantiye olacak mı derken işsiz kalmaktan bahsetmiyosun değil mi?

Bende regl yüzünden ödemlendim herhalde, geçen cumaki kiloma ancak düştüm bugün, valla delireceğim. Bugünü kazasız belasız atlatırsam biraz vermiş olurum inşallah sabaha.
Çokta yoğunmuşsun canım, kolay gelsin.

sorma... gece gece belimin ağrısıyla kalktım. bu aralar sersem gibiyim. sen nasıl oldun? haa.. bu arada strese bağlı dermatit de çıktı çok şükür bir o eksikti tam oldum
Dermatit nedir canım, egzama gibi bir şeymiş gibi geliyor adı. Hay Allah vallahi nazar değiyor bize, kesin karar verdim. Üstümüze birer nazar boncuğu takıp öyle gezelim. Ben çok inanırım negatif enerjinin olumsuz etkilerine.
Benim oğlanda sabah 5te kalktı uyumaz, 6:30 da neyse uyuduk. Bugünlerde geçecek hepimiz için inşallah. Çoookk geçmiş olsun tekrar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…