- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.801
Günaydın canimGünaydın kızlaarrr
Gecmis olsun ben de seni soracaktım nerelerdesin diyegünaydın kızlar.
regl olmuşum ve 1 haftadır da belim ağrıyor. sabahları yada uzun süre oturduktan sonra tutuluyorum. yürüyemiyorum
Ya özellikle gelsin diye değil tabi ki ama squatin doguma faydası varmış. Bir de benim çatı kemiklerim çok ağrıyor ya squat yapmak iyi geliyor o yüzden yaptım biraz da :) belki daha rahat uyurum ümidiyle :)kız hayırdır ne sporu, oğluşu getirmeye mi çalışıosun :) valla naapıosan yap ördekim 41'i doldurup hala inmeyen bebişler var, zorunlu sezeryan olmasın, bol bol spor yap sen.
Utan utanayyy maşallah... hamiş hamiş squat yapıyo şu an utandım kendimden :)
Aman canım sakın.
Yüzünde tüylenme falan olur, riske atma sakın.
Yalnız ben sana net çözüm söyleyeyim küsme için.
Kozmikbakım diye bir site var. Com olan değil, blogspot olan.
Ayın durumuna göre ideal saç kesim tarihlerini veriyor aylık olarak. 2-3 kere o tarihlerde kaşlarını aldırırsan çok ciddi anlamda kaşların toparlar boşluklar dolar, gürleşir. Zamanında deneyip çok memnun kalmıştım.
Günaydın Ayşecim, çoook geçmiş olsun.Yine uyuyamamışsın canım sabah 4te mesaj atmışsın. Bizim rahatsızlıklar senkronize olmuş seninlegünaydın kızlar.
regl olmuşum ve 1 haftadır da belim ağrıyor. sabahları yada uzun süre oturduktan sonra tutuluyorum. yürüyemiyorum
Günaydınnnn, ay hadi bakalım bize de haber ver canım. Umıt ya benim oğlan gibi yerinden memnun sanki, pek gelesi yokGünaydınlar :)
Nst kontrolüne gidiyorum, bakalım ne çıkacak :)
Günaydınlaar :)
Canım bu son 2 hafta öyle gergin öyle yoğun geçiyor ki... İşveren proje müdürümüz ay sonu itibari ile işten ayrılıyor ve bizim herşeyi onaylatmamız gerekiyor. 3 yıldır buradayım ve ilk defa 2 gün mesai yaptımGecmis olsun ben de seni soracaktım nerelerdesin diye
Ya özellikle gelsin diye değil tabi ki ama squatin doguma faydası varmış. Bir de benim çatı kemiklerim çok ağrıyor ya squat yapmak iyi geliyor o yüzden yaptım biraz da :) belki daha rahat uyurum ümidiyle :)
Dün yine yürüyüş de yaptım zaten artık pek aksatmamaya çalışıyorum sona yaklaştık
Utan utan
Bana da öyle geliyor ama azcık daha vakti var beklesin bakalımGünaydınnnn, ay hadi bakalım bize de haber ver canım. Umıt ya benim oğlan gibi yerinden memnun sanki, pek gelesi yok
Kolay gelsin canım yogun bi donemmis cidden.Canım bu son 2 hafta öyle gergin öyle yoğun geçiyor ki... İşveren proje müdürümüz ay sonu itibari ile işten ayrılıyor ve bizim herşeyi onaylatmamız gerekiyor. 3 yıldır buradayım ve ilk defa 2 gün mesai yaptımyediğime içtiğime dikkat ediyorum spor yok ama dün tartıda 1kg vermiştim. İnşALLAH yarın ki tartıya az da olsa yansır bu. Ben arada girip bakıyorum doğurdun mu diye :) @0zlem ve @nilsub yok. @Cikilatacanavari evi tuttu kayboldu @TopaLsoLucaNn hoşgeldin ve iyi geldin tebrikler :)
sorma... gece gece belimin ağrısıyla kalktım. bu aralar sersem gibiyim. sen nasıl oldun? haa.. bu arada strese bağlı dermatit de çıktı çok şükür bir o eksikti tam oldumGünaydın Ayşecim, çoook geçmiş olsun.Yine uyuyamamışsın canım sabah 4te mesaj atmışsın. Bizim rahatsızlıklar senkronize olmuş seninle
Gecmis olsun ben de seni soracaktım nerelerdesin diye
Ya özellikle gelsin diye değil tabi ki ama squatin doguma faydası varmış. Bir de benim çatı kemiklerim çok ağrıyor ya squat yapmak iyi geliyor o yüzden yaptım biraz da :) belki daha rahat uyurum ümidiyle :)
Dün yine yürüyüş de yaptım zaten artık pek aksatmamaya çalışıyorum sona yaklaştık
Utan utan
bu oğlanlarda ortak sanırım. benim oğlan 41 de zorla geldi. dr. ittire ittire çıkardıGünaydınnnn, ay hadi bakalım bize de haber ver canım. Umıt ya benim oğlan gibi yerinden memnun sanki, pek gelesi yok
inşALLAH iyi olur. bu aralar yaprak dökümü gibiyiz.Bana da öyle geliyor ama azcık daha vakti var beklesin bakalım
Kolay gelsin canım yogun bi donemmis cidden.
Kimseler yok haklısın yarın nasıl bi sonuç alacağız merak ediyorum
inşALLAH iyi olur. bu aralar yaprak dökümü gibiyiz.
muhtemelen genel stres tepkisi diye düşünüyorum. şu anki şantiyenin kapanışı olsun, yeni şantiye olacak mı olmayacak mı sıkıntısı. olursa evi taşıyacakmıyız aynen devam edecekmiyiz stresi. eşimle bir aralar aramız bozuktu buna bağlı sebeplerden dolayı. çok şükür onu atlattık bu sefer bel ağrısı dermatit bir de bağırsak problemi yaşıyorum birgün kabız ertesi gün ishalim. önümü göremiyorum ya wendiciğim deli oluyorum. benim gibi kontrol delisi birinin yaşamaması gereken şeyler bunlarkuzucum rutin değişti ondan mı rahatsızlandın yoksa? bel ağrısı da fena ya
muhtemelen genel stres tepkisi diye düşünüyorum. şu anki şantiyenin kapanışı olsun, yeni şantiye olacak mı olmayacak mı sıkıntısı. olursa evi taşıyacakmıyız aynen devam edecekmiyiz stresi. eşimle bir aralar aramız bozuktu buna bağlı sebeplerden dolayı. çok şükür onu atlattık bu sefer bel ağrısı dermatit bir de bağırsak problemi yaşıyorum birgün kabız ertesi gün ishalim. önümü göremiyorum ya wendiciğim deli oluyorum. benim gibi kontrol delisi birinin yaşamaması gereken şeyler bunlar
ay ben ne dertliymişim. kız wendi sen sormasan ben bunları bir ömür içimde tutacakmışım yaaa
Canım bu son 2 hafta öyle gergin öyle yoğun geçiyor ki... İşveren proje müdürümüz ay sonu itibari ile işten ayrılıyor ve bizim herşeyi onaylatmamız gerekiyor. 3 yıldır buradayım ve ilk defa 2 gün mesai yaptımyediğime içtiğime dikkat ediyorum spor yok ama dün tartıda 1kg vermiştim. İnşALLAH yarın ki tartıya az da olsa yansır bu. Ben arada girip bakıyorum doğurdun mu diye :) @0zlem ve @nilsub yok. @Cikilatacanavari evi tuttu kayboldu @TopaLsoLucaNn hoşgeldin ve iyi geldin tebrikler :)
Dermatit nedir canım, egzama gibi bir şeymiş gibi geliyor adı. Hay Allah vallahi nazar değiyor bize, kesin karar verdim. Üstümüze birer nazar boncuğu takıp öyle gezelim.sorma... gece gece belimin ağrısıyla kalktım. bu aralar sersem gibiyim. sen nasıl oldun? haa.. bu arada strese bağlı dermatit de çıktı çok şükür bir o eksikti tam oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?