Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Armut tıpısın yanıı
Ustun 38 e az kalmış
Ben de altım 38-40
Üstüm 40-42
70 kg ıle 38 olabılenlerdenım

Evet, ne yazık ki şikayetçiyim ama belimin de çoğu zaman ince olmasını seviyorum.
Özellikle kilo sorununu halledince beğeniyorum.
Eğer 70 ile alt ve üst 38 olabiliyorsa çok iyiymiş maşallah.
Benim boyum 170 fena sayılmaz ama 70 ile altım olamıyor.

Monicim,ne güzel bir gün olmuş.
Yoğunluk içerisinde çok bile gitmiş, sonraki kontrolde eminim çok daha iyi olacak.

Baya baya bütün gün yemek ye diyor senin diyetisyenin monicim. Çok iyiymiş.
Bu arada ben labne kalorili diye yemiyordum. Dikkatimi çekti diyetisyeninin vermesi.

Aman canım sakın.
Yüzünde tüylenme falan olur, riske atma sakın.
Yalnız ben sana net çözüm söyleyeyim küsme için.
Kozmikbakım diye bir site var. Com olan değil, blogspot olan.
Ayın durumuna göre ideal saç kesim tarihlerini veriyor aylık olarak. 2-3 kere o tarihlerde kaşlarını aldırırsan çok ciddi anlamda kaşların toparlar boşluklar dolar, gürleşir. Zamanında deneyip çok memnun kalmıştım.

günaydın kızlar.
regl olmuşum ve 1 haftadır da belim ağrıyor. sabahları yada uzun süre oturduktan sonra tutuluyorum. yürüyemiyorum

Günaydınlaar :)

Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet

başınız saolsun kaptanım. ananelerin yeri ayrı bizde

Ben de uyumadan 10 squat yaptım
Herkese iyi geceler

kız hayırdır ne sporu, oğluşu getirmeye mi çalışıosun :) valla naapıosan yap ördekim 41'i doldurup hala inmeyen bebişler var, zorunlu sezeryan olmasın, bol bol spor yap sen.

Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ışte
Bana hepsini verme diyene çok pis da ların ellam
Bedeninin küçüldüğünü görmek tartida gördüğün rakamdan daha mutlu edici hele cevrenden gelen tepkiler paha bicilemez.şimdiye kadar çevremde üç kişi beni görüp gaza gelip diyete başladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…