- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.781
Tamam canım, sor sen bana. Bıkmam benTamam canım
Bana denetle sıkıstır dersen gorev bılırım bıktırırım haberın olsun ona gore
Sen de benı sıkıstırabılırsın
Haftaıcı hergun 45 dk yurusem yeterlı
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Başın sağolsun kaptanım, Allah rahmet eylesinKizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Sahnurum basın sağolsun cok uzuldumKizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Anlaştık her gun tekmıl verelımTamam canım, sor sen bana. Bıkmam benBende seni sıkıştırırım her gün şekerim.
Tamam canımAnlaştık her gun tekmıl verelım
Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Armut tıpısın yanıı
Ustun 38 e az kalmış
Ben de altım 38-40
Üstüm 40-42
70 kg ıle 38 olabılenlerdenım
iyi akşamlar şekerler
diyetisyen günümdü bugün yine çok fazla sıra bekledik banuşumla
öğlen yemeği kaçıyor diyetisyen günü malesef , ara öğünleri yapmaya çalıştık,akşam yemeğimide haliyle 17:00 de yedim sonra yine ara öğünlerimi yaptım şimdide enginar çayımı içip yatıcam
bu hafta hiç yürüyüş yapamamıştım yoğunluktan,bu akşam sosyal tesise indim 45 dakika bantta yürüdüm 10 dakika da havuzbizim tesis 22,30da kapanıyor geç gittiğim için havuz faslı az oldu
artık bir aksilik çıkmassa aksatmadan haftada 4 gün yürüyüşlerimi yapmak istiyorum
malesef kiloda çok az gitmiş hatta yağ hiç gitmemişsonraki randevumuz 1 mayıs resmi tatile denk geldiği için 15 gün sonra gidicez,bugün verdiği liste 15 gün uygulanacak inşallah güzel kilolar veririz o zamana kadar
cumaya 2 li rakamları görürüm umarım
diyetisyen raporumu yazayım(diyetisyenin tartısı 400 grm fazla tarttı bugün)
kilo:100,4
geçen hafta:101,3
giden:0,9
yağ:0
banuşumuda yazıyım maşallah güzel kilo verdi bu haftada
geçen hafta 112.3
Bu hafta 110.7 kg
giden: 1.6 kg
yağ: 1.1 kg
yeni listemi paylaşayım
(15 gün aynı liste,sıkılırsam diğer listelerle minik değişiklikler yapabilirmişim))
uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz
ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu
öğle
10 adet kuru üzüm
yarım saat sonra
4 y.k zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 y.k chia tohumu
bol salata
ara
1fincan yeşil çay
1 dilim ananas
ara
2 yemek kaşığı yoğurt
1 y.k chia t.ya da 1 tatlı kaşığı zerdeçal
akşam
bol yeşil salata
4 yemek k.tavuk sote ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k etli bakliyat yemeği
ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi
su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
Canım benim kaşları önceleri çok aldım diye küstüler bazı yerlerden, acaba kaşa kullanılsa iyi gelir mi? Ben bir kaş yağı aldım ama hiç bir işe yaramıyor
Arada ben seni yoklarım canım, bana da yoklama çekecek biri lazım. nilsub eliptikte arada soruyordu ama o da şu sıralar yoğun herhalde. bende aynı senin gibiyim zorla yapıyorum ne yapıyorsam yaa.
Başınız sağolsun kaptan. ALLAH rahmet eylesin.Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Ben de uyumadan 10 squat yaptım
Herkese iyi geceler
Ben de uyumadan 10 squat yaptım
Herkese iyi geceler
Gunaydin kizlar tesekkur ederim bassagligi dilekleriniz icin yoldayiz simdi yaklasik 5-6 saat yolumuz var daha
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ışteGecmis olsun canim
Gecmis olsun cumleten canim
Ver gitsin eskileri.. ben heeeeerseyimi toplayıp vermiştim gozumu karartmistim bi daha bunlari giymicem diye herkes dur hepsini verme dedi yolladım gitti..
Simdi 2ay once aldigim kotlari kemerle idare ediyorum..
Beden küçültmek mukemmel bisey canim cok iyi anliyorum seni daha guzelleri de olacak yakinda
Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?