- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.121
Maşallah canım, Allah ayırmasın, nazarlardan korusun. Bizimki de Erzincanlı ama sor bakim haritada yerini bulabilir miellerine sağlık bende başlıcam pazartesi
ay artık burdayım ortim akşam yürüyüşümüde yaptım oturdum şimdi
gel ortim beraber yiyelim yeşillik kiloda yapmaz
sorma eşim buralı ben ist gelin geldim tanıştığımızda sağlıkçıydı canım sonra bir türlü atanamadı sonrada bıraktı uğraşmadı burayada gelince internet cafe açtı alt katı normal cafe üst katı internet canım hayvanlarımızda var ay şehirde büyüdüm ama sonra burayı daha çok sevdim tek sorunum ailem uzak işte babam emekli olunca onlarda ist bırakıp samsuna ev yaptılar kışın ist yazın samsunda duruyorlar herkes köylere yerleşiyor artık..
ay sağolsun eşim çok yumuşak huyludur ne dersem yapar sağolsun ay yok çok yardımcı olur bana 5 kilo su şisesi bile taşıtmaz
HoşgeldinEsim iyilesti cok sukur @wendigo vendigocum beni etiketlemisin ama inanki hic girmedm siteye azcik kilolandm yine geldm
rahmetli babam da yeşillik kilo aldırmaz kızım bu börek ıspanaklı istediğin kadar ye derdiellerine sağlık bende başlıcam pazartesi
ay artık burdayım ortim akşam yürüyüşümüde yaptım oturdum şimdi
gel ortim beraber yiyelim yeşillik kiloda yapmaz
sorma eşim buralı ben ist gelin geldim tanıştığımızda sağlıkçıydı canım sonra bir türlü atanamadı sonrada bıraktı uğraşmadı burayada gelince internet cafe açtı alt katı normal cafe üst katı internet canım hayvanlarımızda var ay şehirde büyüdüm ama sonra burayı daha çok sevdim tek sorunum ailem uzak işte babam emekli olunca onlarda ist bırakıp samsuna ev yaptılar kışın ist yazın samsunda duruyorlar herkes köylere yerleşiyor artık..
ay sağolsun eşim çok yumuşak huyludur ne dersem yapar sağolsun ay yok çok yardımcı olur bana 5 kilo su şisesi bile taşıtmaz
Ne sınavı canım?Ohh, ne güzel şekerim.
Benim de sınavım vardı sabahtan.
2 saat uyku ile ona gittim. Gelince güzel bir kahvaltı derken öğle oldu yine.
Tamamlamam gereken işler vardı onları da halledince biraz keyif yürüyüşüne çıktık eşimle derken bu saat oldu :)
Ne sınavı canım?
Internette gördüm kadının biri 35 haftalık hamile ve sadece 2 kilo almışnasıl olabiliyor böyle şeyler? 35 haftalık bebek 2 kilodur zaten. Sinirleniyorum boyle tiplere
Hosbulduk cnm Kiz 5 gun kalmis diyor ya amaninnKuzuum hosgeldin doğurmadım henüz ama artık eli kulağında oglusun :)
Canım baktım şimdi durumuna 3 Aralık 'ta mezun olmuşsun. 6 ay geçince 3 Mayıs yapıyor ama yeni üye gibi işlem yapılacağından 2 haftalık deneme süresi eklemek gerek diye tahmin ediyorum. Sen bu cuma bildirime başla eger listeye girmek istiyorsan
Ay tuh daha varmis yaaaa ay napim hazirana kadar az daha yiyim bariKumraL_KrakeR ayy yanlış hesaplamıșım ya 3 Haziran oluyor 6 ay geçince pardon. O zamana kadar giremezsin listeye
Hosbuldum tatlim
Sen hala mezun olmadinmi kuymak guzelisağol canım sorma tatları bile bir başka canım..
herkesler zayıfladı bir ben kaldım şişmanal sana en son haberler
Banucum bahsettiğim kişi 59 kilodan 61 kiloya çıkmış. Yani zaten normal kilosunda ve 35 haftada 2 kilo almış. Bence bu da sağlıklı değil. Senin bahsettiğin durum nispeten daha kilolu hamile kalanlarda geçerli. O durumda daha fazla kilo almasını doktorlar da uygun görmüyor ve kilo kaybı durumları nadir de olsa oluyor. Ama zayıfsa ya da ideal kilodaysa zaten bebekti suydu derken en az 3-4 kilo eder 35 haftada. 2 kilo almak nedir? :)Morördeğim sinirlenme Ben büyük kızımda 26 kg almış insanken ( ki o zamanlar 75le hamile kalmıştım ) İkinci kızımda 108 kgla hamile kaldığım halde 9 ayda 5 kg vermiştim Doktorum bile inanamamıştı nasıl yaptın bunu diye ki inan ha bire yedim ama tabi sağlıklı şeyler ve doğuma gittiğim ana kadar hep sokalardaydım artık bana herkes kız sokaklarda doğuracağın okadar gezmeye iyi o bebek tutundu diyorlardı
Bazen kendime çok kızıyorum keşke ilk hamileliğimde de bilinçli olsaydım, sağlıklı beslenseydim de bukadar kilo almasaydım en azından ikinciye kadar kilo almazdım okadar ( insan nasılsa kiloluyum diye psikolojik olarak salıyor heleki 3lü haneleri görünce ) ve şu anda yolum bu kadar uzun olmazdı ama bunda da vardır bir hayır
Kiloyu bosverde canm dogumdan sonra sezeryan dikisine cooook dikkat et ordekim olurmu enfeksiyon riskine karsiBanucum bahsettiğim kişi 59 kilodan 61 kiloya çıkmış. Yani zaten normal kilosunda ve 35 haftada 2 kilo almış. Bence bu da sağlıklı değil. Senin bahsettiğin durum nispeten daha kilolu hamile kalanlarda geçerli. O durumda daha fazla kilo almasını doktorlar da uygun görmüyor ve kilo kaybı durumları nadir de olsa oluyor. Ama zayıfsa ya da ideal kilodaysa zaten bebekti suydu derken en az 3-4 kilo eder 35 haftada. 2 kilo almak nedir? :)
Ben de tahminimden fazla kilo aldım aslında, bi nebze pişmanım ama kendime söz verdim hamilelik sonrasında eski kiloma döneceğim inşallah
Yaa yaa belki 5 gün belki 5 günden de yakınHosbulduk cnm Kiz 5 gun kalmis diyor ya amaninnyeni uye gibi deneme suremmi olcak benmde kiz benm neyimi deniyceginiz
Adından belli değil mi kuymak yerken nasıl mezun olsunSen hala mezun olmadinmi kuymak guzeli
Kuzum sezaryen hiç istemiyorum inşallah olmak zorunda kalmamKiloyu bosverde canm dogumdan sonra sezeryan dikisine cooook dikkat et ordekim olurmu enfeksiyon riskine karsi
45 dk yürüyüs yapıldıOooo süpersin canım, senden özenir yaparım belki bende
Mezun muSen hala mezun olmadinmi kuymak guzeli
Gaza gelcek mi bakalımMezun mu
sinirlenme canım bende oğlumda 5kg almıştımInternette gördüm kadının biri 35 haftalık hamile ve sadece 2 kilo almışnasıl olabiliyor böyle şeyler? 35 haftalık bebek 2 kilodur zaten. Sinirleniyorum boyle tiplere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?