Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen bende ekmek istiyorum bize bi el atıver şeker nilsub

Ben 2 sene önce çeri domates ekmiştim de pek lezzetli olmuştu monicim.

Ama tohum yine de dimi canım? Fide falan değil yani? Tabi o tohumlar çok lezzetli olur ama yine de bir tohumcudan aldıklarımızla da yapabiliriz sanırım değil mi?
Ne kadar sürüyor çıkmaları ortalama olarak?

ben ilkini 40+1de kanala bile girmeyince sezeryanla olmustum ins senin sezeryana gerek kalmaz
Benim doktor 41'i bekliyor kaptanım, birkaç kez söylemişti. Sanırım 41'de de gelmezse suni sancı verip normal doğumu başlatmaya çalışıyor, eger o da olmazsa sezaryen mecbur. Ama umarım gerek kalmaz, kendiliğinden gelse süper olur
Tabiii bir dünya annede var, tecrübeler çok, her kafadan bir ses, 15-20 tane kaynana başında, ayyyy düşünemedim bile
Ya sorma yazdıktan sonra o benim de aklıma geldi her kafadan bi ses çıkar, benim de cinler tepeme çıkar
anam çocuk kucaktan inmez çok şımarık olur..
Vazgeçtim ya başıma dert almaya gerek yok
evet bazılarındada karnında dikey kahverengi çizgi oluşuyormuş .. bende hiç değişiklik olmadı tabi göğüs büyümesi hariç..
Aaa o bende oldu inatettimolacak şimdi aklıma geldi ama hamilelik sonrası geçiyor diyorlar,annemde de öyle olmuş. Geçmezse de kısmet, napalım.

Ordan alintiladim burdan cevap vereyim.

Kız sen beni aglatican miii? Okurken hem güldüm hem duygulandım vallahi, zaten hormonlarim tavan, yapmayın böyle şeyler
Şaka bi yana cok cok tebrik ederim tekrardan kuzucum, dedigin gibi mezuniyet yakın artık onu da aglaya aglaya okuruz

evet canım tohum önce mart başında kasalara ekip fidan çıkartıyoruz üstlerini örtüyoruz güneşli havada açıyoruz sadece fide oluyorlar ondan sonra bahçeye ekiyoruz direk tohum bahçede çıkmıyor kuşlar karıncalar yiyiyor tohumları

bende tersi olmuş. ben çocukken cok nemruuutt suratsııız konuşmayan asabi bir tiptim. ben bile şaşıyorum bu değişim nasıl oldu diye. çene o kadar düştü ki ara ara bulamıyorum. birde beni tanıyanlar gülünce gözlerinin içi gülüyor ne kadar pozitifsin diyor. ah birde bebeligimi görselerdi

Teşekkür ettim canım.
Ben önümüzdeki günlerde ufak tefek birşeyler deneyeyim bakalım.Bakalım bir şeyler olacak mı :)

çok geçmiş olsun canım

banumm harikasın tatlımcanımm sibele gittiğimizde kimbilir belkide 2 li rakamları görürsünoy oy düşüncesi bile muhteşem harikasın benim güzel arkadaşım

Ayağı yanmış kedi gibi devamlı sokakta olunca ancak cevap yazabildim ( gördüm ve mesajını okuduğumda çoook mutlu oldum ) İnan bende çok ama çok sevindim bugünki rakama ( rüya gibi geldi hatta ilk etapta acaba tartı mı beni kandırıyor dedim )İnşallah bende en kısa zamanda senin gibi 2li rakamlara iner daha da motive olurum
Sabah herkes uyurken evin içinde oynayarak gezen bir oynakbaşı vardı
Bahçeye gittik bugün ( akşam üzere donduk erken kaçtık ) ve o gazla kesinlikle kaçamak yapmadım diyebilirim ( listemin dışında sadece 3 kaşık kadar patates salatası yedim ama vicdanen çok rahatım sonuçta bol bol hareket ettim ve suyumu fazla fazla içtim )

Allahın izniyle bu şekilde devam edersek 4 en geç 5 ay sonra hedeflerimize ulaşmış olacağız inşallah ( gerçi senin 3 ayda tamamdır bu hızla devam edersek )

yaza bilemedin sonbahara inşallah bitecek bu sınavımız
çok heyecanlıyım bende bir an önce o günler hepimiz için gelsin istiyorum

sagol ferahcigim. içimi ferahlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…