- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.241
aynen bende ekmek istiyorum bize bi el atıver şekernilsub
yok ya böyle ağır sporları belim kaldırmaz
canım ziraat tohumu almıyoruz malesef çoğu hibrit tohum yani karışmış melez çoğu tohumu kv den alıyorum her eşimin babaanesinden kalma tohumlar kv her sene kendine tohum bırakır ..
maydanoz nane gibi yeşillikler çok büyüdümü tohuma kaçıyor domates ve diğer sebze tohumlarıda kendi tohumlarımız canım domateslerin çeirdeklerini alıyoruz patlıcanın biberin dalında bırakıp kurutuyor sonrada tohumlarını alıyor her sene kv yani yerli tohum kullanıyoruz...domateslerim pembe oluyor gelin domatesi deniyor
Benim doktor 41'i bekliyor kaptanım, birkaç kez söylemişti. Sanırım 41'de de gelmezse suni sancı verip normal doğumu başlatmaya çalışıyor, eger o da olmazsa sezaryen mecbur. Ama umarım gerek kalmaz, kendiliğinden gelse süper olurben ilkini 40+1de kanala bile girmeyince sezeryanla olmustum ins senin sezeryana gerek kalmaz
Ya sorma yazdıktan sonra o benim de aklıma geldi her kafadan bi ses çıkar, benim de cinler tepeme çıkarTabiii bir dünya annede var, tecrübeler çok, her kafadan bir ses, 15-20 tane kaynana başında, ayyyy düşünemedim bile
Vazgeçtim ya başıma dert almaya gerek yokanam çocuk kucaktan inmez çok şımarık olur..
Aaa o bende olduevet bazılarındada karnında dikey kahverengi çizgi oluşuyormuş .. bende hiç değişiklik olmadı tabi göğüs büyümesi hariç..
daha iyiyim çok şükür asıl gece başlıyor benim hastalık ne hikmetseay toplaşıp gelin diyorum iştenasıl oldun iyimisin biraz daha
Ordan alintiladim burdan cevap vereyim.Selamlar ve de iyi akşamlar kader arkadaşlarım
Buraya 2.gelişim mezun olmadan 3lerim inşallahBu hafta 1.oluşumun kökleri geçen haftaya dayanıyor. Niden? Çünkü artı gelip takımımı zora sokmuştum Onca işinin gücünün arasında sürekli bizle uğraşan kaptanımı @toplight , hamiş hamiş peşimizden koşan ördekcimi morordek ve emek veren tüm şekercimleri mahçup etmiştim. Kendimi tokatladım onların yerine te büyle Bi de kaptan yardımcısı olucam,müsade edin az daha utanıp öyle geleyim
Neyse konuya gelecek olursa dedim kız inat neooldii rengin soldiii ,kalk silkelen hemen 1senedir verdiğin emekler nerde yakışıyo mu sana dedim..Sonra cevap geldi "cezalısın madem grip olman beni ilgilendirmiyo bütün haftayı hareketli ve kaçamaksız geçireceksin.Yoksa papaz oluruz Özge Hanım" denildi. Dedim ok sensin..
Her sabah fıtı fıtı okula kahvaltımı taşıdım,aralar 4saatten uzun olmamak şartıyla öğle yemegımı ve ara öğünlerimi yaptım.
Havalar ısındıgı ıcın ara ogunler artık turk kahvesı ve cılek oldu. Eve erken geldıgım de yesılcayın yanına 1dl wasa ustune suzme peynır koydum.
Akşam yemeklerını baya erken ve hafıf gecırdım,genelde corba salata, sebze yemegı ya da ızgara. Gün içinde kendıme hareket saglayabılecegım her turlu fırsatı degerlendırdım ve 2gun yuzmeye gıttım. Bence en büyük rol uykunundu. Gün içinde baya yoruldugum için akşam davıhh gibi erkenden yatıpsabah imamdan önce uyandım
Velhasıl boyle gectı haftam özel bişey yapmadım,artık otlar arttıgı ıcın vucudum buna sevındı dıye bı tüyo verebilirim ama
Veee diyorum ki "Mezuniyet yakım,meşaleleri yakın"
Son kiloları da bitaneciklerimle hemencecik verip ramazanda memlekete gidince herkesi böyle şoklara sokmayı hedeflemekteyim
Kapanışı kendinizi sevin diyerek yapmak istiyorum.. Yapacaksın arkadaşım,yapanlardan neyin eksik? Ben söyleyeyim sadece istikrar. VAZGEÇME..
Haftaya tam 1 yıl olacak bu inatçı keçi kafasına bu işi koyalı,kendinden aynada ilk defa nefret edeli,benim genç kızlığım gelecekteki anneliğim bunu mu hakediyo diyeli?? Buraya 91le başladım ama 1 ay öncesi tartıda 95i görüp tartıya trip atıp yemeye devam ediyodum. Niye beyin hücrelerime yağ hücrelerim saldırıyodu çünkü. Tartı olanı gösteriyo Allahın oburu diye 1ay sonra yüzleşebildim. Bu hafta 61dim -bu hafta benım ıcın ayrı ozeldı -->çünkü canım memleketim- resmi olarak 51 haftada 30 kilodan kurtuldum.. Resmi olmayan kayıtlara göre 35i geçip 40 koşmayı planlıyorum Devamını başarı hikayemde yazıcam
Bu yazıyı okuyosan kimseye değil kendine verdiğin sözünü hatırla. Ne kadar önemli olduğunu hatırla,kendini emeğine değer görmüyo musun,sil hemen o düşünceyi..
Ben kendime daha sağlıklı daha verimli bi hayatı layık gördüm,sen daha iyisini başar.Elinden gelenin en iyisine sahipsin güzel arkadaşım.. Sen çok güzelsin
Piremseslerimmm canlar biricikler hepiniz iyi ki varsınız,iyi ki tanımışım herbir renginizi
Kaptaniçelerim @toplightmorordek
İlk orticimnilsub
Azmine hayran olduğum,şu sıralar beni gözüne kestiren bebeyimm orticim @servey
Tam bir kraliçemoni -O genç bir babaanne,çook çok yakında genç ve çıtır moni olacak -
Sporları aklınızı alır @0zlem
Canımcım @wendigo
Ebruşum @ebrusonmez
@fancynancy @Cikilatacanavarilydznp hedef38beden @BuRCuCuKkK @TopaLsoLucaNn @btlbetul
Gelmiş geçmiş bütünn 5.takım neferleri hepiniz iyi ki iyi ki varsınızzz
En büyük teşekkür bu kadar insanı organize edip hala bir arada tutan ekibe tabiiki de
@seaBahAR @Ausencia ve @toplight kaptanlarım hakkınızı helal edin,emeklerinize sağlık
evet canım tohum önce mart başında kasalara ekip fidan çıkartıyoruz üstlerini örtüyoruz güneşli havada açıyoruz sadece fide oluyorlar ondan sonra bahçeye ekiyoruz direk tohum bahçede çıkmıyor kuşlar karıncalar yiyiyor tohumlarıBen 2 sene önce çeri domates ekmiştim de pek lezzetli olmuştu monicim.
Ama tohum yine de dimi canım? Fide falan değil yani? Tabi o tohumlar çok lezzetli olur ama yine de bir tohumcudan aldıklarımızla da yapabiliriz sanırım değil mi?
Ne kadar sürüyor çıkmaları ortalama olarak?
evet gece atak yapıyor malesef hastalıklar inşALLAH rahat geçer gecendaha iyiyim çok şükür asıl gece başlıyor benim hastalık ne hikmetsebirazdan hatmili sütümü yapıp yatıcam rahat uyurum umarım bu gece
bende tersi olmuş. ben çocukken cok nemruuutt suratsııız konuşmayan asabi bir tiptim. ben bile şaşıyorum bu değişim nasıl oldu diye. çene o kadar düştü ki ara ara bulamıyorum. birde beni tanıyanlar gülünce gözlerinin içi gülüyor ne kadar pozitifsin diyor. ah birde bebeligimi görselerdiSimdi gelisim programlari var canim su kadar aylikken 3kelimelik cumleler uygun diyo mesela. Bi bakin istersen. Ama soyle de bisey var her cocuk ayni davranmiyo. Ben bezi de erken bırakmışim konusmaya da erken başlamışim o gun bugundur caarr caarr susturamamislar beni
Ama kardesim 2yas kucuk benden o bayaaa gec konustu kerpetenle aliyoduk lafi agzindan. 4yasinda filan konustu herhalde hala oyledir az konusur
Demekki neymis besikte giren huy tenesirde anca cikarmis
Bi uzman yardimi al ama stres yapma derim ben
sagol canım. bu arada tekrardan hoşgeldin.Her cocugun gelisim ozelligi farklidir konusamamsida normal bunun icin dr gitmeye gerek yok canm bi arkadasta demis 5yasinda konusan var
evet canım tohum önce mart başında kasalara ekip fidan çıkartıyoruz üstlerini örtüyoruz güneşli havada açıyoruz sadece fide oluyorlar ondan sonra bahçeye ekiyoruz direk tohum bahçede çıkmıyor kuşlar karıncalar yiyiyor tohumları
çok geçmiş olsun canımkızlar selam
fena hastayım boğazlar şişik durumda gündüz fena değilimde akşam 5 den sonra ateş üşüme kırgınlık başlıyor gecede konuşamıcak duruma geliyorum bitki çayları bal zencefil hatmi sabaha kadar ne bulduysam içiyorum
eşim karadeniz de bu gece dönecek,oğlumunda aöf sınavları var bu hafta .market de bana kaldı 2 gündüronlara kalsa yat dinlen açmayalım dediler ama ben duramadım yoksa evde yatak döşek yatıyor olurdum açıldım iyi geldi bana çalışmak tüm ara öğünlerimi yanıma aldım öğle yemeği için de salata malzemelerimi getirdim salata yapıcam kendime,bir kase de chia tohumlu yoğurdum var
tüm gün su ve bitki çaylarımı da içiyorumbende durumlar böyle
âmin inşALLAHBen de bı haftadır hastayım monıcan yaagecmeyen cınsınden bu.. ben de denedım herseyı sonunda dedım ıyılesmıcem sanırım bıraktım pesını.. kronık hastayyım 1haftadır Allah sıfamızı versın cumleten
kos kız koş yatak seni beklemez kaçar gideray saat kaç olmuş bugun çok geç kaldım ayolll
aaaa öyle demeeee benim biricik yatağımla aramda telepatik bağ var uykum geldimi gelllllll gelllllllllllllll diye çağırır benikos kız koş yatak seni beklemez kaçar gider
banumm harikasın tatlımcanımm sibele gittiğimizde kimbilir belkide 2 li rakamları görürsün oy oy düşüncesi bile muhteşem harikasın benim güzel arkadaşım
yaza bilemedin sonbahara inşallah bitecek bu sınavımızAyağı yanmış kedi gibi devamlı sokakta olunca ancak cevap yazabildim ( gördüm ve mesajını okuduğumda çoook mutlu oldum) İnan bende çok ama çok sevindim bugünki rakama ( rüya gibi geldi hatta ilk etapta acaba tartı mı beni kandırıyor dedim )İnşallah bende en kısa zamanda senin gibi 2li rakamlara iner daha da motive olurum
Sabah herkes uyurken evin içinde oynayarak gezen bir oynakbaşı vardı
Bahçeye gittik bugün ( akşam üzere donduk erken kaçtık ) ve o gazla kesinlikle kaçamak yapmadım diyebilirim ( listemin dışında sadece 3 kaşık kadar patates salatası yedim ama vicdanen çok rahatım sonuçta bol bol hareket ettim ve suyumu fazla fazla içtim)
Allahın izniyle bu şekilde devam edersek 4 en geç 5 ay sonra hedeflerimize ulaşmış olacağız inşallah ( gerçi senin 3 ayda tamamdır bu hızla devam edersek )
sen oyle san. baya baya seni hipnotize etmiş. digitürk reklamindaki zombi gibiaaaa öyle demeeee benim biricik yatağımla aramda telepatik bağ var uykum geldimi gelllllll gelllllllllllllll diye çağırır beni
sagol ferahcigim. içimi ferahlattinBenim kızımda geç konuştu Ayşecim, dr bekleyelim biraz daha demişti, şimdi susturamıyorum
Derdini anlatıyor, iletişimi de kuvvetliyse fazla endişelenme tatlım. Ama içinin rahatlaması için de çocuk doktorunuzdan fikir al bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?