Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

orada ne yapıyorlar

Bu ne kız, bu ne kendimden çok feci utandım şimdi ya. Maşallah valla canım. Eğer güzel sonuçlar alırsan bu egzersizden bende yapim. Zorlanıyor musun şekerim?

Aman sorma kuzum ya, yemek yerken konuşuyor, otururken konuşuyor, tuvaletini yaparken konuşuyor, vır vır vır. Daha bugün tuvallette otururken baktım birşeyler söylenip duruyor, aşkım dedim kimle konuşuyorsun? Ne anlatıyorsun? Korktum Allah korusun amerikanvari hallere girip hayali arkadaş markadaş edinir diye, bi yokliyim dedim. Kendi kendime konuşuyorum anne dedi. He o zaman iyi dedim ne diyim.

aynen bende ekmek istiyorum bize bi el atıver şeker nilsub

Kızlar bende aynı şeyi düşünüyordum hatta geçen bir videoya denk gelmiştim sizle de paylaşayım. İnşallah burda malum adresin linkini vermek yasak falan değildir. Eğer öyleyse uyarın kızlar beni, özelden yazarım.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1266352833483553&id=780116272107214&refsrc=https://m.facebook.com/haberlerwebtecom/videos/1266352833483553/&_rdr
Saksılarımı aldım pembe pembe, inşallah bu videodaki gibi tohum yapmaya çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim.

Son düzenleme:
Yok yok geçiyor canım. Bende ikisinde de oldu bir süre sonra da kayboldu. Çok koyu değildi ama belli oluyordu bakınca.

iyi geceler kızlar.
fancynancy 23dk jessica smith HIIT begener whit kickboks öldüm diyebilirim. ne biçim bir egzersizdi o? 100p mekik.
Jessica çok hızlı yaw, bazen yetişcem diye çok yoruluyorum. Ya da yorgun olduğum günlerde mi öyle oluyor bilmiyorum. Oğluşu sütten kesince daha rahat yaparım herhalde onu. Leslie şu sıralar can bana

Bu ne kız, bu ne kendimden çok feci utandım şimdi ya. Maşallah valla canım. Eğer güzel sonuçlar alırsan bu egzersizden bende yapim. Zorlanıyor musun şekerim?
Canım gecen yıl kosubandı ile uygulmamistim spor salonunda bir hoca vermisti hic gelip 2-3saat yok step yok bilmem ne ile vakit harcama. Yag yakmak istiyorsan şunu uygula ve yediklerine dikkat et dedi. O zaman yaparken kalbim daha cok agzima geliyordu.Hız olayini abartiyordum kendime gore belki ondandir.
Ozellikle son 10 dakika interval yaparken kosu bandinda hızı 15.0'e kadar cikariyordum ve gercektente aylarca su anki gibi 76 da takilmistim bir baktim 73'e indim. Ve egzersiZ 1 saat bile surmuyor. Vay dedim aylarca bosu bosuna 2-3 saat ugrasmisim.
Simdi evde eliptikle uyguluyorum sendede bisiklet vardi dimi sende onunla uygula canimm.
Insallah faydasįnı goruruz tabi beslenmeyede dikkat etmek lazim.

Bana da bir rehavet çöktü ki, belimin düzeldi çok şükür ama totomu koltuktan ayıramıyorum şu sıralar ben hikmetse.
ya bahar yorgunluğu denen bir durum varmış onu atlatamadık biz galiba
ALLAH korusun kız benimkilerde çok konuşur oğlum zaten acayip dilli düdük.. çokda hazır cevap iş yaparken çok anne anne diyince ne var oğlum ane anne diyip duruyon dediğimde annem değilmisin ne dicem diyo

yaparsın canım neden yapamayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…