- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.281
yaza bilemedin sonbahara inşallah bitecek bu sınavımız
çok heyecanlıyım bende bir an önce o günler hepimiz için gelsin istiyorum
eliptikte nasıl yapıyorsun ben kaçırdımCanım gecen yıl kosubandı ile uygulmamistim spor salonunda bir hoca vermisti hic gelip 2-3saat yok step yok bilmem ne ile vakit harcama. Yag yakmak istiyorsan şunu uygula ve yediklerine dikkat et dedi. O zaman yaparken kalbim daha cok agzima geliyordu.Hız olayini abartiyordum kendime gore belki ondandir.
Ozellikle son 10 dakika interval yaparken kosu bandinda hızı 15.0'e kadar cikariyordum ve gercektente aylarca su anki gibi 76 da takilmistim bir baktim 73'e indim. Ve egzersiZ 1 saat bile surmuyor. Vay dedim aylarca bosu bosuna 2-3 saat ugrasmisim.
Simdi evde eliptikle uyguluyorum sendede bisiklet vardi dimi sende onunla uygula canimm.
Insallah faydasįnı goruruz tabi beslenmeyede dikkat etmek lazim.
Mesela eliptikle 1200m gidiyorsun sonra squat yapiyorsun ara vermeden 800m gidiyorsun sonra lunge boyle devam ediyor. Listeyi tekrar paylasirim yaparim dersen.eliptikte nasıl yapıyorsun ben kaçırdım
Hadi canim daha cok dikkat edebilmen icin gercekle yuzlesmen lazim tartil bakim hem belki kortugun gibi bi sonuc gormiceksin..günaydın
ay tartılmaya korkuyorum bahçede hiç dikkat etmedim
listeyi gördüm canım nasıl yaptığını bilmiyodum hımmm eliptikte inip suguat yapıyosun sonra yine eliptik sonra lunge aaa mantıklıMesela eliptikle 1200m gidiyorsun sonra squat yapiyorsun ara vermeden 800m gidiyorsun sonra lunge boyle devam ediyor. Listeyi tekrar paylasirim yaparim dersen.
yok ya moralim bozulmasın şimdi bugun başlıcam liste paylaşmayada cuma ya artıkHadi canim daha cok dikkat edebilmen icin gercekle yuzlesmen lazim tartil bakim hem belki kortugun gibi bi sonuc gormiceksin..
Sana her gun baharya bahar yorgunluğu denen bir durum varmış onu atlatamadık biz galiba
Günaydın kızlar gelsin bakayım pazartesi bildirimleri
Sana her gun bahar
senin tartı uçuk zaten kafasına göre takılıyorAyşem kızzzzzz tartı benle dalga geçiyor sanırım
Dün 107.2 çıkan ben bu sabah düz 110 çıktımeskiden olsa oturup ağlardım ama bu sabah resmen güldüm Ya dünki yorgunluktan şiştim yada dün bir an tartı kafayı yedi Malum diyetisyende her zaman daha az çıkıyorum hatta geçen hafta evdekiyle diyetisyendeki arasında 2 kg fark vardı
Neyse moral bozmak yok cuma bildirimleri için şimdilik kendi tartımı baz alayım olmadı daha sonra diyetisyeni baz alırım ki daha doğru bir sonuç olsunPes etmeden aynen devam canım
Valla bir an önce Kontrol günümüz gelsin istiyorum emin olmak için ama haftaya salıya kadar aynı dikkat ve azimle devam edeceğim
Bugun doktorum Ankara'ya dönmüş oluyor wendicim,izinli ama dogurmaya kalkarsam gelirmiş. Ben kontrole gittigimde pazartesi de yok diye anlamışım eşim söyledi pazartesi burdaymış diye :)Günaydınlaar:)
Ördekim bugünü de atlat spora ver kendini bekleme oğluş normal olarak gelsin inşallah
Bugun doktorum Ankara'ya dönmüş oluyor wendicim,izinli ama dogurmaya kalkarsam gelirmiş. Ben kontrole gittigimde pazartesi de yok diye anlamışım eşim söyledi pazartesi burdaymış diye :)
Dun aksam gene squat yaptım bugün de arkadaslarla buluşacağız hareketli gecer diye tahmin ediyorum :) pilates topu alsam mı ya cidden? Dogumda da yanımda götürürüm dedim ama bilemedim :)
Ben tartilmadimmmmpazartesi tartısı
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6
inatettimolacak --61,8>61,8
moni-- 99,3>98,5
fancynancy-- -78,3->
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?
btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?
Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?
kızlar hani tartılarherkes tartılıp yazsın
Doktoruma bunu sormam ya o her seye normal, olur oyle seyler diyen bi tipValla bana önermişlerdi, doktorun ne diosa o :)
Gunaydinlar ozgem yaklasik 2 senedir isyerinde en tecrubeli muhendis olmama ragmen pasivize edilmistim 4 yillik birini mudur olarak atamislar ben aksama kadar nette dolasiyordum santiye isi ciktiginda mudur abla sen 2 cocukla gidemezsin ben giderim deyip o gidiyordu ben gidebilirim dedikce benim baktigim islere bana haber vermeden gidiyordu ne zaman esi hastalandi ise gelemez oldu oyle olunca isler bana kaldi ben sadece kendi islerim degil butun islere gitmeye basladim o sebebten boyle olduAy valla malum olmuşhayırlısıyla gelsın paşacımız ördekcım
Hallettim kaptanım gözün arkada kalmasın.. Ya dicem dicem de senı negatıf etkılemıym dıye demıyom ne zamandır.. Sen bu kadar seyahat edıyo muydun sahnur ablacım ya. kac aydır evlıya celebı gıbı dolanıyon valla,yazık gunah cok yoruluyosun.. Sankı benım hatırladıgım bu kadar sehır dısı ısın olmuyodu senın,umarım yogunlugun bıter en kısa zamanda sen de rahat bı nefes alırsınn
ördekim, gelinime hastane odasında sancı çekerken pilates topuna oturtup ileri geri hareket yaptırdılarBugun doktorum Ankara'ya dönmüş oluyor wendicim,izinli ama dogurmaya kalkarsam gelirmiş. Ben kontrole gittigimde pazartesi de yok diye anlamışım eşim söyledi pazartesi burdaymış diye :)
Dun aksam gene squat yaptım bugün de arkadaslarla buluşacağız hareketli gecer diye tahmin ediyorum :) pilates topu alsam mı ya cidden? Dogumda da yanımda götürürüm dedim ama bilemedim :)
sahalara dönmüşsün canım, epeydir spor yapmıyordun, süperiyi geceler kızlar.
fancynancy 23dk jessica smith HIIT begener whit kickboks öldüm diyebilirim. ne biçim bir egzersizdi o? 100p mekik.
aynen canım aayynennn, bende bugün başlıyorum serveyciğim sporlarımaCan can bugun ben tırtım
Beslenme de pırt
Kordondakı 10-15 dk yuruyus sayılmaz ama soz yarın devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?