Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaza bilemedin sonbahara inşallah bitecek bu sınavımız
çok heyecanlıyım bende bir an önce o günler hepimiz için gelsin istiyorum

Ayşem kızzzzzz tartı benle dalga geçiyor sanırım
Dün 107.2 çıkan ben bu sabah düz 110 çıktım eskiden olsa oturup ağlardım ama bu sabah resmen güldüm Ya dünki yorgunluktan şiştim yada dün bir an tartı kafayı yedi Malum diyetisyende her zaman daha az çıkıyorum hatta geçen hafta evdekiyle diyetisyendeki arasında 2 kg fark vardı
Neyse moral bozmak yok cuma bildirimleri için şimdilik kendi tartımı baz alayım olmadı daha sonra diyetisyeni baz alırım ki daha doğru bir sonuç olsun Pes etmeden aynen devam canım
Valla bir an önce Kontrol günümüz gelsin istiyorum emin olmak için ama haftaya salıya kadar aynı dikkat ve azimle devam edeceğim

eliptikte nasıl yapıyorsun ben kaçırdım

Mesela eliptikle 1200m gidiyorsun sonra squat yapiyorsun ara vermeden 800m gidiyorsun sonra lunge boyle devam ediyor. Listeyi tekrar paylasirim yaparim dersen.
listeyi gördüm canım nasıl yaptığını bilmiyodum hımmm eliptikte inip suguat yapıyosun sonra yine eliptik sonra lunge aaa mantıklı

hayırlı günler canlarım
yeni bir hafta bol eksili bitsin inşallah
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
bugün daha iyiyim çok şükür gece de zorlanmadan uyudum
olmayan kıyafetlerim yavaştan olmaya başlayınca sevindirik oldum
ayy bebişi çok özledim hastayım bulaştırmayayım diye 3 gündür yanlarına gitmiyorumfacetime den günde bi kaç kere görüyorum yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum

senin tartı uçuk zaten kafasına göre takılıyortakılmıyosun Allahtan sayıların çok bi önemi yok banuşum göründüğün ve hissettiğin önemli

Günaydınlaar:)

Ördekim bugünü de atlat spora ver kendini bekleme oğluş normal olarak gelsin inşallah
Bugun doktorum Ankara'ya dönmüş oluyor wendicim,izinli ama dogurmaya kalkarsam gelirmiş. Ben kontrole gittigimde pazartesi de yok diye anlamışım eşim söyledi pazartesi burdaymış diye :)
Dun aksam gene squat yaptım bugün de arkadaslarla buluşacağız hareketli gecer diye tahmin ediyorum :) pilates topu alsam mı ya cidden? Dogumda da yanımda götürürüm dedim ama bilemedim :)

Valla bana önermişlerdi, doktorun ne diosa o :)

pazartesi tartısı
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6
inatettimolacak --61,8>61,8
moni-- 99,3>98,5
fancynancy-- -78,3->
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?
btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?

Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?

kızlar hani tartılar herkes tartılıp yazsın

Ben tartilmadimmmm
Valla bana önermişlerdi, doktorun ne diosa o :)
Doktoruma bunu sormam ya o her seye normal, olur oyle seyler diyen bi tip istiyosan kullan der kesin faydası olduğunu ben de cok duydum, bebegin kanala inmesine falan faydası varmis. Bugun çıkmışken alayım dedim :)

Gunaydinlar ozgem yaklasik 2 senedir isyerinde en tecrubeli muhendis olmama ragmen pasivize edilmistim 4 yillik birini mudur olarak atamislar ben aksama kadar nette dolasiyordum santiye isi ciktiginda mudur abla sen 2 cocukla gidemezsin ben giderim deyip o gidiyordu ben gidebilirim dedikce benim baktigim islere bana haber vermeden gidiyordu ne zaman esi hastalandi ise gelemez oldu oyle olunca isler bana kaldi ben sadece kendi islerim degil butun islere gitmeye basladim o sebebten boyle oldu

ördekim, gelinime hastane odasında sancı çekerken pilates topuna oturtup ileri geri hareket yaptırdılaryaklaşık doğuma bir saat kala falan başladı ara ara yaptı,odada hazırdı zaten top

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…