- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.461
Ne yaptıysan artık topun üstündezıplama zıplama.... uslu dur canı isteyince gelir o bebe inatçı olcak demek ki :)) ben plates topunun üstünden düştüydüm boynum kırılıyodu sonra topa ceza verdim sürgüne yolladım küçük odaya... plates topu tehlikeli.... cısss... yürüyüş yap salondan mutfağa mutfaktan salona :)
öhöm böhöm kimler gelmişniye tutuyon hala çocuğu sal gitsin bebeyi :))
ne topu kız sakatlık çıkarma maazaallah aaaaa sabret acık daha :)
Semerın tadı gıc güzel değil baska sey yeeyaz tahtaya al haftaya :)
67,6 kg idim bu sabah öyle galiba sanırsam başında 67 vardı küsuratını hatırlamıyorum inanın :)) 67,8 de olabilir 67,2 de tamammen atıyorda olabilirim :)) yok yok 67 den eminim.... 67 küsur diyelim :)
ve usluydum şimdiye kadar........
bu günkü menüm;
sabah
1 yumurta
salata + domates ten salata -- dünden kaldıydı bir kase
1 dilim tb. ekmeği
1 parça peynir
ara 1 elma
öğlen
1 dlm ekmek
1 karper peynir
1 domates + 1 salatalık
1 minnak hş patates
ara 1 elma
akşam da semerimi yemeyi düşünüyorum :)))
eve gidince bakarım artık.... canım ıspanak çekiyorda kim yıkıcak şimdi kiiiim :)))
Mahmut'tan hevesini aldın tabi. Böyle olacağı belliydi, diğer spor aletleri gibi odanın köşesinde tozlanacak Mahmut daay kızlar valla yine bahçeye indik yaktık ızgarayı yedik içtik yeni geldik yoruldumfancynancy bu hafta sen beni geçersin hiç eliptik yapamadım kaç gündür
45 dk yürüyüş yapıldı güzelKaşıkla verip kepçeyle geri mi alıyoruz diyosun?
Mahmut'tan hevesini aldın tabi. Böyle olacağı belliydi, diğer spor aletleri gibi odanın köşesinde tozlanacak Mahmut da
iyi akşamlar
tüm gün dışarıdaydım avm de yürüdüm bol bol
öksürük de bi geçmedi boğulacak gibi oluyorum bazen
fancynancy canım aslında saatlerce yürüdüm ama duraklamaları fazla fazla çıkarıp yazıcam
yürüyüş:45 dakika
sağol canım nasıl güzel bahar havası hava bile miss gibi kokuyorAyy ne güzel yemyeşil
Minikler de pek tatlı masallah
ben kilo vermediğim için ölçülerim aynıdırHer ayin 1inde olculerinizi alip bana soyluyosunuz canim
ay gelin sizde sizede demlerim yeşil çayAfiyet olsun şekerMaşallah yavruşlarına da pek bir çirkinler kız. Bizim Zeyno gibi
bu arada hiç kıskanmadık bahçe sefanızı
ay sorma çok çabuk büyüyorlarBen de eve gideyim gorersiniz yesil yesil nasil oluyomus
Kiz baya buyumusler bi ara yine atmistin resim masallah ikisine de
aslında bugün evde çok işim olmasına rağmen eşimin peşine takıldım beni forum istanbula bıraktıOhhh sefan olsun MoniciğimBende yarın Pazar alışverişi bahanesiyle kendimi sokağa atacağım öğleden sonra
1 haftamız kaldıBeslenme nasıl gidiyor bakalım
sağol canım rabbim hepimizin evlatlarını korusunMaşallah kuzularına canım, çok tatlılar. Manzara da bir Harika görünüyor.
ay geberiyorum canım yaaa bugunde dengesiz yedim
ay çok şaşırdıkSpor yapiyorum canim ara verdim simdi 5 dk.
büyük canım arkadaki telli yeri ekiyorumÖdemdir Serveycim.
Geçen hafta benim durumum aynıydı. Ananas ile çözdüm sorunu bilgin olsun.
Teşekkür ettim canımcım.
Elimde bir kitap var onu bitireyim de Fi'ye geçeceğim ben de.
Ben çekirdek çitleyerek gelen, arkasından poğaça alan tiplere çok gülüyorum :)
Kaptanım Ankara'da mısın bir süre?
Ayy, çok güzelmiş canım.
Baya büyük duruyor bahçeniz de.
Tamamdır canım.
Çok şekersin ördekcim ya
Bende spor yaptım kuzu, oğluşu uyandırıp kızımı almaya gittimi okula, karşı komşumuzun oğlu askere gidiyor onu uğurladık şimdi veletlerimi uyutmaya çalışıyorum yine.
Eki Görüntüle 1990311 Bugün 45 dk.
kız ben sana resim atmıştım ya unuttun muMasallah nazardan saklasın
Nasıl guzel gorunuyor doga
Kızım mahmutu bosver mis gıbı doga
Yuru koş on numara
Mınnoşlar da cok tatlııı masallahhh
Senı de goreydık ıyıydıı
yok ya hevesimi alana kadar yapmadım ki daha bahçe işleri çıkınca neyse bitti artık yoruldum inanki işten çok hava oksijen çarptı beniMahmut'tan hevesini aldın tabi. Böyle olacağı belliydi, diğer spor aletleri gibi odanın köşesinde tozlanacak Mahmut da
ay spora bak meydan larausse gibi yazmışta yazmışMenüm;
08:00
100ml süt
3 yk yulaf ezmesi
3 kuru kayısı
2 ceviz
Yarım çay kasıgı bal
12:00
1,5 dilim cavdar ekmegi
1 parca lavas
Suzme peynir
20 zeytin(kücüklerdi)
1 domates
15:30
2 salatalık
18:00
4 yk bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
1 kase cacık
2,5 L su
2t.kahvesi
1 yesil cay
Spor;
30 dk yuruyus
20 dk eliptik
80 squat
50 lunge
30 ketlebel swing
30 bench step
30 burpee
90 mountain climber
90 jumping jack
havalarda çok alerjik canım ondan geçmiyo yapışıyo insanaaslında bugün evde çok işim olmasına rağmen eşimin peşine takıldım beni forum istanbula bıraktıbahaneyle yürüdüm bol bol beslenme iyi gidiyor fazladan bal ve süt kullanıyorum mecburen hastalık yüzünden şu hastalık mahvetti beni öksürükten kutulsam bi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?