Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy imdatt
fena uykum var yatamıyorummmçünkü içmem gereken 500 milim daha suyum ve öksürük için hatmi çiçeği çayım varşu anda da içtiğim enginar suyum
dün akşam gardıropu olduğu gibi indirdim temizliyip ayıklayıp yerleşeceğim diye,yapmayıp bugüne erteledim bugünde içimden gelmedi dışarıya kaçtım kaldı yarına,yatak odam savaş alanı gibi
moniii Allah seni incecik etsin hemii

Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz
Bende kesinlikle liste dışına çıkmıyorum şu kıyamlı sebze yemekleri bana çok pratik geldi hem yavan olmuyor o şekilde

Aminnnn hatta benide etsin Benimde 3 gündür ütüler hala sürünüyor yıkıyorum ama ütülemeye üşeniyorum
Hesapta yaz temizliğine başlamıştım gezentilikten bir türlü tamamlayamadım
Ramazan girmeden bitiririm inşallah dolapta yıkamadığım şey kalmadı

kız ödekcik hamilelik takvimin bitti ha la doğurucan
minnak ördekcik, hayırlısıyla anneciğini çok üzmeden dünyaya teşrif etsin inşallah
Evet kesin bitecek o takvim ya bana da öyle geliyor tabi önemli olan sağlıkla gelmesi ama böyle beklemek de zormuş ya

Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz
Bende kesinlikle liste dışına çıkmıyorum şu kıyamlı sebze yemekleri bana çok pratik geldi hem yavan olmuyor o şekilde
bu sibelcik benim kafamı karıştırıyor bak şimdi sen yazınca düşündüm,kıymalı ve etli yemek ayrı şeyler mi?
dün whatsapptan hatuna bakliyat öğünümüzde aynı miktarda bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz diye yazdım,cevabı:hayır
hayallerimi yıktı

ay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAH
inşallah aminn
bizimkisi annesinin canına okuyor
bende hastalık bulaştırmayayım diye gidemediğimden yardımcı olamıyorum sadece dış alışverişlerini ve yemeklerini yapıp yolluyorum
ayy çok özledim huysuz minnağımı

bende yarın başlasam diyorum temizliğe

en güzelini yapıyorsun canım daha çok ufak hemen tıkanır üst solunum yolu ilerler birde ALLAH korusun anneciği idare etsin

Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beri gelesi yok baksana yaramazın :)
Yok yok, diyorum onun keyfi yerinde şekerim. Aman çıkınca şimdi bir dünya iş diyordur herhalde Umutçuğumuz. 5. takım olarak dört gözle beklememize rağmen naza mı çekiyor kendini acabaaa

aminnn cümlemiz incecik olalım inşallah
benimde bir dünya yıkancak ayıklancak şeyim var

Sürgüne küçük odaya gönderilen pilates topu, çok iyiymiş ama bu bu arada tabi geçmiş olsun, Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…