- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.481
Dost acı söylermişHahah, acımazsızsın ördekim, yavaş yavaş söyleseydin bari
Külahım var organigimyok ya hevesimi alana kadar yapmadım ki daha bahçe işleri çıkınca neyse bitti artık yoruldum inanki işten çok hava oksijen çarptı beni
sen benle uğraşmada topunda zıplaDost acı söylermiş
Külahım var organigim
Topumda zıplarken sana laf yetistiriyorumsen benle uğraşmada topunda zıpladaha çok işin var umutu doğurcan hayırlıs ile
aslında bugün evde çok işim olmasına rağmen eşimin peşine takıldım beni forum istanbula bıraktıbahaneyle yürüdüm bol bol beslenme iyi gidiyor fazladan bal ve süt kullanıyorum mecburen hastalık yüzünden şu hastalık mahvetti beni öksürükten kutulsam bi hayırlısıyla
kız ödekcik hamilelik takvimin bitti ha la doğurucanTopumda zıplarken sana laf yetistiriyorumişim cok da gelen çocuk yok
ayy imdatt
fena uykum var yatamıyorummmçünkü içmem gereken 500 milim daha suyum ve öksürük için hatmi çiçeği çayım var şu anda da içtiğim enginar suyum
dün akşam gardıropu olduğu gibi indirdim temizliyip ayıklayıp yerleşeceğim diye,yapmayıp bugüne erteledim bugünde içimden gelmedi dışarıya kaçtımkaldı yarına,yatak odam savaş alanı gibi
moniii Allah seni incecik etsin hemii
Evet kesin bitecek o takvim ya bana da öyle geliyorkız ödekcik hamilelik takvimin bitti ha la doğurucan
minnak ördekcik, hayırlısıyla anneciğini çok üzmeden dünyaya teşrif etsin inşallah
bu sibelcik benim kafamı karıştırıyor bak şimdi sen yazınca düşündüm,kıymalı ve etli yemek ayrı şeyler mi?Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz
Bende kesinlikle liste dışına çıkmıyorumşu kıyamlı sebze yemekleri bana çok pratik geldi hem yavan olmuyor o şekilde
ay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAHTopumda zıplarken sana laf yetistiriyorumişim cok da gelen çocuk yok
inşallah aminnay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAH
bende yarın başlasam diyorum temizliğeAminnnnhatta benide etsin Benimde 3 gündür ütüler hala sürünüyor yıkıyorum ama ütülemeye üşeniyorum
Hesapta yaz temizliğine başlamıştım gezentilikten bir türlü tamamlayamadım
Ramazan girmeden bitiririm inşallahdolapta yıkamadığım şey kalmadı
en güzelini yapıyorsun canım daha çok ufak hemen tıkanır üst solunum yolu ilerler birde ALLAH korusun anneciği idare etsininşallah aminn
bizimkisi annesinin canına okuyor
bende hastalık bulaştırmayayım diye gidemediğimden yardımcı olamıyorum sadece dış alışverişlerini ve yemeklerini yapıp yolluyorum
ayy çok özledim huysuz minnağımı
Spora vaktin kalmadı o zaman canım.Süpersın
Sabahtan berı kosturuyorum ama o yuruyusten sayılmaz
Özlemcim bende terleme eşofmanı giyiyorum son birkaç gündür, nasıl ter atıyorum anlatamam sana. Göbüşe stres sarmaya üşeniyorum ama işe yarayacaksa onu da yaparım kiiiiYaZLık incecik giyinmisim ona ragmen cook ter attım. Bide sauna esofman,strec film olsa daha cok suyum cıkacak.
Yok yok, diyorum onun keyfi yerinde şekerim. Aman çıkınca şimdi bir dünya iş diyordur herhalde Umutçuğumuz. 5. takım olarak dört gözle beklememize rağmen naza mı çekiyor kendini acabaaaKız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden berigelesi yok baksana yaramazın :)
aminnn cümlemiz incecik olalım inşallahAminnnnhatta benide etsin Benimde 3 gündür ütüler hala sürünüyor yıkıyorum ama ütülemeye üşeniyorum
Hesapta yaz temizliğine başlamıştım gezentilikten bir türlü tamamlayamadım
Ramazan girmeden bitiririm inşallahdolapta yıkamadığım şey kalmadı
Sürgüne küçük odaya gönderilen pilates topu, çok iyiymiş ama buzıplama zıplama.... uslu dur canı isteyince gelir o bebe inatçı olcak demek ki :)) ben plates topunun üstünden düştüydüm boynum kırılıyodu sonra topa ceza verdim sürgüne yolladım küçük odaya... plates topu tehlikeli.... cısss... yürüyüş yap salondan mutfağa mutfaktan salona :)
Ama.böyle hiç eğlenceli değil ki kuzucum.ay kızlar valla yine bahçeye indik yaktık ızgarayı yedik içtik yeni geldik yoruldumfancynancy bu hafta sen beni geçersin hiç eliptik yapamadım kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?