Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mersa yaa geçmişle zaman kaybetme sana bişey yazmadık kaydirigubbakcemile3 zaten iki dakika geliyon ondada geçmişe gömülme :icecream:

:roflol: aaaayh.. amma koptum ya.. Allahtan odada kimse yoktu..

mantra seversen kekik eklesene ben normaldede koyarım o zaman daha lezzetli geliyor bana... maydanoz filan doğrayabilirdin olumunekankayizsmile

ben de kekikli yapıyorum et gibi oluyor.. ben tuz da kullandığımdan nema problema sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol:ay çok güldüm ilahi patates iyice ünlendi yakında başrolü kapmasın:roflol::nazar::nazar:

kapabilir herşey benim ellerim de.. patatesle aşkım büyürse ona bi kıyak geçebilirim kaydirigubbakcemile3

candy her tarafa yetişicem diye lafa daldım patşıcanlar fırında infilak etmişler:roflol: delmeyi unutmuşum patlamışlar hepsi ama ortalığı bir koku sardı ki sormayın ay patlıcan diyetide yapalım:roflol:

candy her tarafa yetişicem diye lafa daldım patşıcanlar fırında infilak etmişler:roflol: delmeyi unutmuşum patlamışlar hepsi ama ortalığı bir koku sardı ki sormayın ay patlıcan diyetide yapalım:roflol:

7 güne çıkaralım o zaman.. biri patlıcan günü olsun biri baklagil (Özellikle yeşil mercimek aklinialirimsmile ) kaydirigubbakcemile3

öğlen oldu kimsecikler uğramamış bu gün candyde yok :(

kızlarımı ve yırtığımı alıp yaz yürüyüşlerine başladık bakalım inşallah düzenli gider, bir saat yürüdük geldik tren yoluna paralel aslında çok zevklide yalnız olunca çekilmiyor artık eşimde katılır bize yaparız böyle....

bu gün et günüm balıkla başladım bakalım eler yapacağım...

ne4yse sonra uzun uzun yazim.ama çok imrendim bende köpek istiyorummm.eşim sibirya kurdu istiyor biz küçük köpek kaldık arada.

heheh ben geldim bile canımsengözlerimebaksanab hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan:nazar:

hoşgeldin arkadaşım

ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldım:oklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.

.
yaa arkadaşlar ben yine acıkmamaya başladım yinemi durdurdum metabolizmamı ki canımı sıkıyor.. sabah minnacık 2-3 tane yedim patates orta boy sayılır bir tane diyecek olursak...
suda içemiyorum yine bana bir haller oluyor ... limonlu su yapiiim bari belki öyle içebilirim...

yahu bide ben acıkmasam.acıkıyozda ne oluyor yiyoruz aynı yine hiç olmazsa yemesem moralim iyi olur.

okudum bebem okudum devam diyorum boshayallersmile

haklısın ne kadar sızlasan sitem etsen haklısın ama herkes iş güç peşinde bir koşturmaada herkes gündüz müsait olamıyor tombilim çok gelirdi oda işlere kaptırdı kendini reyhan ablacık iştedir mersa yaz tatiline girdi o artık haftada iki kez gelse kar saymak lazımboshayallersmile

tıss burdayım cumartesiden beri gelemedim topu topu.
kızlar içine sığamadığım 2 kot pantolunumun içine maşallah artık sığıyorum:nazar::nazar: çıkmam lazım bugün aşımız var:nazar:öpüyorum canlarım görüşürüz:)))

kızlar bende size 54 beden kotumla bir resim çekip gösterecem benden yarım tane daha sığar şimdi.

reyhan ablama ilham olsun diye yazayım belki akşama yapar.. ablacım candynin konusunda görünce aklıma geldi patlıcan közleyip bol limon baharatla yiyeceğim saat 3 gibi filan yaparım ben şimdi 2 kabak yedim yeter o bana o saate kadar.

yaaa bizim mersacık noldu yine kendi deyimiyle karabatak mersa oldu bu kız off geçen yılda böyleydi...

opuyorumnanaktan

kızın üç kuruşluk vakti var ondada bencillik yaptın senaryonnla bitirttin hadi gözün aydın:umursamaz::umursamaz:

ne kızıyosun gelmiş yazmış işte.. hem senoryoma bişey dememiş zaten.. vaktini almamış yani.. benneyaptımki

mersa eşine söyle sakın öyle bir bencillik yapmasın sibirya kurdu mersinde olmaz arkadaşım hayvanı buzdolabınamı koyup bakacaksınız yazık valla günah hemde...

küçük istiyorsanız çocukların çok seveceği bir cins söyliyeyim ablamın kızlarında var cocker bak nette arattır memnun kalırsınız hemde bakması kolay...

:roflol: aaaayh.. amma koptum ya.. Allahtan odada kimse yoktu..

ben de kekikli yapıyorum et gibi oluyor.. ben tuz da kullandığımdan nema problema sengözlerimebaksanab

kapabilir herşey benim ellerim de.. patatesle aşkım büyürse ona bi kıyak geçebilirim kaydirigubbakcemile3
evet ya çok çok daha lezzetli oldu benim şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi dahası kekiği çok seven ve herşeyde kullanan biri olarak...o halde kapamaz canım git gide patetesten soğuyacağız bencesengözlerimebaksanabopuyorumnanaktan
canım kekik için terar teşekkür ederim ağzının tadını biliyormuşsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5patlıcanlar sağlamdır inşallahopuyorumnanaktancokacimcoook
ne4yse sonra uzun uzun yazim.ama çok imrendim bende köpek istiyorummm.eşim sibirya kurdu istiyor biz küçük köpek kaldık arada.

hoşgeldin arkadaşım

.

yahu bide ben acıkmasam.acıkıyozda ne oluyor yiyoruz aynı yine hiç olmazsa yemesem moralim iyi olur.

tıss burdayım cumartesiden beri gelemedim topu topu.

kızlar bende size 54 beden kotumla bir resim çekip gösterecem benden yarım tane daha sığar şimdi.

opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım son olarak bende resim koymayı istiyorum eşim izin vermiyordu ama yüzümü koymayacağım dedim tamam dedi ama resim nasıl konuluyor onuda bilmiyorum o zaman yardım isterimopuyorumnanaktanvereliniortak:nazar:

selam canım ne güzel baya kilo vermişsin hedefede yaklaşmışsın bişey sorabilirmiyim :kedi: nekadar zamanda verdin :kedi:

1 yılı geçti.ama arada kaçamaklarım olmasaydı şimdi 30 kilo vermiş olurdum.ama bu yaşıma kadar en iradeli diyetimi yaptım ve 1 senedir korumaya çalışıyorum ve veriyorumda.

mersa hatunnnnnnn sabah senden bahsetmiştim hoşgeldin... koşturman nasıl gidiyor senin diyetin ve evdekilerin son hali merve ve eşin ne durumda yazmadan sakın çıkma:mymeka:
hoşbuldukkk canımmm
merve 3 kiloyla kaldı ama daha dikkatli.eşimde 5 kilo verdi ama bu hafta dikkat etmiyor tahminim 2 kilosunu geri almıştır.dikkat etmeselerde evde 2 kaşık yağla pişmiş yemeklerden başka bişey yok.mecbur onları yiyorlar.

ayyyh.. boshayallersmile mersa gerçekten.. ne kadddannnn da yakınsın hedefinee boshayallersmile

ayyy bunları duymak ne kadan güzel .ne kadan mikemmel bir olay dimi az kaldı azzz.accıkta boğazımı tutabilsem.

neynen dürteceniz beni yaaa.zaten yeteri kadar dürtülüyoruz .şurda bari rahat bırakınnn.delikafadulden
heheheee :roflol: kim dürtüyo tıss senii

avatar resmine bayıldım:içelim::nazar:

canım yaa resim eklemek için bu siteye gir
http://www.hizliresim.com/

dosya seçten bilgisayarında ki fotoyu seç.. sonra orjinal boyut var orda ona tıkla 800*600 yap resim boyutunu ve yükle de..

resim yüklenince en altta çıkan linki kopyala buraya gel mesaj yazdığımız yerde üstte bak pul gibi bir şey var dağ resmi var sanki üzerinde ona tıkla içindeki yazıyı sil ve kopyaladığın linki yapıştır sonra işlem tamamdır mesaj yollaya bas olur sanırımboshayallersmile

boşver okuma mersam onlar tanıtım amaçlı kaydirigubbakcemile3 ben bütününü yazıcam yakında -yani sadece o kısmının- o zaman okursun :kedi:

tamam canım okurum.artık bizede bir rol ayarlarsın.

avatar resmine bayıldım:içelim::nazar:

bende çok seviyorum ama .bizim evde format yine değişti.şimdi havuçlu anne modeli eskidi şimdi gündemde abiye kuzu var .ben evde o moddayım yani resmim yakında abiyenin resmiyle değişebilir.

Back
X