- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.301
Haklısın orda yaşayınca insan alışır, bu sefer de diğer şehirler boş gelirhayatım bu bir yasam tarzı. biz keşmekeş insanıyız. istanbulun kalabalığından, trafiğinden uzak kalınca özlüyoruz.
Bizim oglusun sarışın olma olasılığı yüksek ama renkli göz biraz zor gibiHayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Ay bende bu ara bebek gördükçe bir çocuk aşkım depreşiyorNormalde kız manyağı olan ben geçen gün eşime dedim len ne çok erkek çocuk doğmuş sanki hepside maşallah birbirlerinden yakışıklı diye hatta çocuğun sarısın mavi gözlü olacağını bilsem valla niyeti bozardım ama büyük kız beni paralar dedim
Dün gecede o lafımı söyledim bakalım ne tepki verecek diye oda demezmi valla garantisi olsa ben bile yap kız bir dene daha derdim ama maviş olmaz o kesin şansa dedi
Gerçi sarışın mavı göz olayı işin makarası sağlıklı ve hayırlı olsunda gerisi boş
Sende inşallah sağlıcakla minik kuzunu kucağına alırsın
Aklına gelirmi bilmem ama sancı çekerken edilen tum dualar kabul olurmuşkendine de bizede dua et ben çakal onu unutmamıştım hemen günahların affı için bol bol dua ettim tabi kilo olayına girmey
günaydın ortimgünaydın kizlaaarrr.
hayırlı haberler ver canımHepinize iyi geceler, kv kp'nin gelişi bu saati bulunca biz de ayaktaydık mecburen. Yarın cümbür cemaat nst kontrolüne gideceğizsonucu yazarım size de.
sağol ortim şimdi kahvemi içiyorum eliptiğe başlıcam
Al artı geldım mutlu musunHe bide ozgeye bakiyom kilo veriyomu hala diyebu hafta sabitmis iyi bari yeter daha zayiflama kiz kari dedigin accik etli olur inatettimolacak
günaydın afiyet olsun bende içiyorum misssGünaydınlaaaar :)
hafta sonu temizliğim vardı, haşatım çıktı resmen. işe geldim dinlenebilirsem dinleneyim bari. kaavemi yaptım içiyorum :)
günaydın ördekim :)
ayyyyyyyyy kiloya bakBen kahvaltıdan önce tartilmayi unuttum
Sonra tartildim ve 55.1 geldim. +400gr
bana extradan edeceksin unutmaGunaydin guzeller
Anca gidiyoruz kontrole bakalım ne diyecek doktor.
Haklısın orda yaşayınca insan alışır, bu sefer de diğer şehirler boş gelir
Bizim oglusun sarışın olma olasılığı yüksek ama renkli göz biraz zor gibi
Dogumda burdakiler için dua edicem Banusum unutmazsam, siparis verdiler resmenherkes zayıflasın diye, sen de bizim takımdan sayılırsın seni de eklerim
güveniyorum ex ortim toparlarsın senGünaydınlar hanımlar.. Haftasonu ales vardı ondan yoktum soryy sekerler
Sabahın köründeki uyanmalar sacma sapan beslenme uykusuzluk yorgunluk kabızlık vs vs cooook fena artıdayım
Ama toparlıcam ıns cumaya kadar
iyi yapmışsın canım bende 64 dk eliptik yaptım gözünden kaçtıysa haberin olsunDun 45 dk yurudum canım
günaydın süper babaannegünaydın mutlu bol eksili haftalar şekerler
Wuhuuu nilgün sahalara hızlı döndüfancynancy canım ben eliptik yaparken direnç bandı ile kollarımıda açığ kapıyorum birde bu ağırlık topları varya küçük yuvarlak 1 kg onlarlada kolları kaldırıp indiriyorum o kadar plates malzemesi boşa durmasın dimi
günaydın ortim
hayırlı haberler ver canım
sağol ortim şimdi kahvemi içiyorum eliptiğe başlıcam
Valla gözlerim yaşardı.fancynancy canım ben eliptik yaparken direnç bandı ile kollarımıda açığ kapıyorum birde bu ağırlık topları varya küçük yuvarlak 1 kg onlarlada kolları kaldırıp indiriyorum o kadar plates malzemesi boşa durmasın dimi
Wuhuuu nilgün sahalara hızlı döndü
ay bugunde kırarsam şeytanın bacağını gerisi gelecek eminim cumartesi 62 dk dün 64 dk eliptik yaptım..Valla gözlerim yaşardı.
Bende başlayacağım daha fazla spor yapmaya
aynen 2 gün ayrı kalayım özlüyorum bende başka yerde yaşayamamhayatım bu bir yasam tarzı. biz keşmekeş insanıyız. istanbulun kalabalığından, trafiğinden uzak kalınca özlüyoruz.
Selamın aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece can sıkıntısından sonunda koltukta sızmışımeşimin koluma dokunmasıyla ne oluyor diye fırladım ordan direk yatağa geçtim :) Gece burayada yazdığımdan hadi sizlere de bakayım dedim
İnşallah yeni hafta hepimiz için bol eksili olur
Aslında söyleniyorum ama ben dışardayken de kızlar benim yolumu gözlüyorEeee yaz geldi herkes daha aktif olur gezme konusunda :)
Harikasın AyşemBak mantığımız değişti eskiden olsak aaaa 10 günde bir ne olacak modunda olurduk şimdi ya kafadan almıyoruz yada çaktırmadan takviye yapıyoruz
Kaldı 24 saatUnutma bu hafta 12de en geç yarımda orada ol ki süre ileri atmasın
Bugünü de listelerimize uygun yapalım bakalım kaç çıkacağızgerçi senin tartı oradakine yakın tartıyor benimki maşallah ben kalk gidelim desem çok yeme otur der kafasına göre takılıyor ama aynaya bakınca anlıyorum fark olup olmadığını şükür
Bu arada dün tam ayna karşısındayken çüçük kızım Anne bir yan dönsene dedihayırdır dedim döndü aynaya doğru baktı ve; Anneciğim tamamdır bak göbişin baya ufalmış az kaldı gidecek o dedi hatunda ego tavan ben fıstık gibiyim yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor dedim sen yinede yeme özellikle abur cubur konusunda ikisinide frenliyorum yoksa Allah korusun Anaları gibi uğraşırlar ( gerçi büyük az uğraşsa fena olmaz ama oda tatili bekliyor )
Valla ben kendi adıma senelerce hep aaa bir kereden bir şey olmaz diye diye mideyi genişlettim üzerinede sağlık sorunları eklenince al başına belayıHayır zamanında bir Allahın kulu da ya Banu kuzum iyi hoş güzelde bu ara çok kilo aldın demedi yeni evliyken en azından hamilelik sürecinde uyarsalardı ama bazıları kırmak istememiş bazılarıda içlerinden herhalde yisin yisin şişsin demiş sanırım
Şimdi önüme kaçamak olabilecek şeyler çıkınca hep diyorum ben bunun tadını biliyorum, geçmişte bol bol da yedim ne oldusırf bu sıkıntıları pis boğazımdan çekmiyorumuyum diye kendimi telkin ediyorum ve inan tadına dahi bakmıyorum ki dayanamazda yersem diye ( kendi huyumu biliyorum bir kere koy ver gitsin dediğim an 3 - 4 güne kendime gelemiyorum eeee niye okadar emeği heba edeyim )
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Ay bende bu ara bebek gördükçe bir çocuk aşkım depreşiyorNormalde kız manyağı olan ben geçen gün eşime dedim len ne çok erkek çocuk doğmuş sanki hepside maşallah birbirlerinden yakışıklı diye hatta çocuğun sarısın mavi gözlü olacağını bilsem valla niyeti bozardım ama büyük kız beni paralar dedim
Dün gecede o lafımı söyledim bakalım ne tepki verecek diye oda demezmi valla garantisi olsa ben bile yap kız bir dene daha derdim ama maviş olmaz o kesin şansa dedi
Gerçi sarışın mavı göz olayı işin makarası sağlıklı ve hayırlı olsunda gerisi boş
Aklına gelirmi bilmem ama sancı çekerken edilen tum dualar kabul olurmuşkendine de bizede dua et ben çakal onu unutmamıştım hemen günahların affı için bol bol dua ettim tabi kilo olayına girmeyi unutmuşum
günaydın süper babaanne
günaydın afiyet olsun bende içiyorum misss
AminnnnnBen yaşayamazdım herhalde orda yaAllah yasayanlara sabır versin
Orası da ayrı tabii, alışmış kudurmuştan Beterdır diye boşuna dememişlerhayatım bu bir yasam tarzı. biz keşmekeş insanıyız. istanbulun kalabalığından, trafiğinden uzak kalınca özlüyoruz.
Bende senin gibi düşünebilsem keşkeeeeSelamın aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece can sıkıntısından sonunda koltukta sızmışımeşimin koluma dokunmasıyla ne oluyor diye fırladım ordan direk yatağa geçtim :) Gece burayada yazdığımdan hadi sizlere de bakayım dedim
İnşallah yeni hafta hepimiz için bol eksili olur
Aslında söyleniyorum ama ben dışardayken de kızlar benim yolumu gözlüyorEeee yaz geldi herkes daha aktif olur gezme konusunda :)
Harikasın AyşemBak mantığımız değişti eskiden olsak aaaa 10 günde bir ne olacak modunda olurduk şimdi ya kafadan almıyoruz yada çaktırmadan takviye yapıyoruz
Kaldı 24 saatUnutma bu hafta 12de en geç yarımda orada ol ki süre ileri atmasın
Bugünü de listelerimize uygun yapalım bakalım kaç çıkacağızgerçi senin tartı oradakine yakın tartıyor benimki maşallah ben kalk gidelim desem çok yeme otur der kafasına göre takılıyor ama aynaya bakınca anlıyorum fark olup olmadığını şükür
Bu arada dün tam ayna karşısındayken çüçük kızım Anne bir yan dönsene dedihayırdır dedim döndü aynaya doğru baktı ve; Anneciğim tamamdır bak göbişin baya ufalmış az kaldı gidecek o dedi hatunda ego tavan ben fıstık gibiyim yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor dedim sen yinede yeme özellikle abur cubur konusunda ikisinide frenliyorum yoksa Allah korusun Anaları gibi uğraşırlar ( gerçi büyük az uğraşsa fena olmaz ama oda tatili bekliyor )
Valla ben kendi adıma senelerce hep aaa bir kereden bir şey olmaz diye diye mideyi genişlettim üzerinede sağlık sorunları eklenince al başına belayıHayır zamanında bir Allahın kulu da ya Banu kuzum iyi hoş güzelde bu ara çok kilo aldın demedi yeni evliyken en azından hamilelik sürecinde uyarsalardı ama bazıları kırmak istememiş bazılarıda içlerinden herhalde yisin yisin şişsin demiş sanırım
Şimdi önüme kaçamak olabilecek şeyler çıkınca hep diyorum ben bunun tadını biliyorum, geçmişte bol bol da yedim ne oldusırf bu sıkıntıları pis boğazımdan çekmiyorumuyum diye kendimi telkin ediyorum ve inan tadına dahi bakmıyorum ki dayanamazda yersem diye ( kendi huyumu biliyorum bir kere koy ver gitsin dediğim an 3 - 4 güne kendime gelemiyorum eeee niye okadar emeği heba edeyim )
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Aklına gelirmi bilmem ama sancı çekerken edilen tum dualar kabul olurmuşkendine de bizede dua et ben çakal onu unutmamıştım hemen günahların affı için bol bol dua ettim tabi kilo olayına girmeyi unutmuşum
Vaaayy Harika gidiyorsun şekerim.Günaydın herkese..
Bir bildirimde benden gelsin
Cuma 79.4
Bu sabah 79.1 -300 şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?