Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin guzeller
Anca gidiyoruz kontrole bakalım ne diyecek doktor.
hayatım bu bir yasam tarzı. biz keşmekeş insanıyız. istanbulun kalabalığından, trafiğinden uzak kalınca özlüyoruz.
Haklısın orda yaşayınca insan alışır, bu sefer de diğer şehirler boş gelir
Bizim oglusun sarışın olma olasılığı yüksek ama renkli göz biraz zor gibi
Dogumda burdakiler için dua edicem Banusum unutmazsam, siparis verdiler resmen herkes zayıflasın diye, sen de bizim takımdan sayılırsın seni de eklerim

günaydın kizlaaarrr.
günaydın ortim
Hepinize iyi geceler, kv kp'nin gelişi bu saati bulunca biz de ayaktaydık mecburen. Yarın cümbür cemaat nst kontrolüne gideceğiz sonucu yazarım size de.
hayırlı haberler ver canım
sağol ortim şimdi kahvemi içiyorum eliptiğe başlıcam

He bide ozgeye bakiyom kilo veriyomu hala diye bu hafta sabitmis iyi bari yeter daha zayiflama kiz kari dedigin accik etli olur inatettimolacak
Al artı geldım mutlu musun Şaka bı tarafa son 5 kaldı ıste kuzucan tumm hatun alemının sorununa ben de dahıl oldum

Günaydınlaaaar :)

hafta sonu temizliğim vardı, haşatım çıktı resmen. işe geldim dinlenebilirsem dinleneyim bari. kaavemi yaptım içiyorum :)

günaydın ördekim :)
günaydın afiyet olsun bende içiyorum misss
Ben kahvaltıdan önce tartilmayi unuttum

Sonra tartildim ve 55.1 geldim. +400gr
ayyyyyyyyy kiloya bak
bana extradan edeceksin unutma
güveniyorum ex ortim toparlarsın sen

Wuhuuu nilgün sahalara hızlı döndü

Valla gözlerim yaşardı.
Bende başlayacağım daha fazla spor yapmaya

Wuhuuu nilgün sahalara hızlı döndü
Valla gözlerim yaşardı.
Bende başlayacağım daha fazla spor yapmaya
ay bugunde kırarsam şeytanın bacağını gerisi gelecek eminim cumartesi 62 dk dün 64 dk eliptik yaptım..
eskiden işlerimi bitireyimde yapayım diyodum meğer işler bitmiyomuşşş sonrada yorgun düşüyodum yapamıyodum ama şimdi bütün işler kalıyo önce eliptiğimi yapıyorum sonra işlere başlıyorum daha iyi oluyor

hayatım bu bir yasam tarzı. biz keşmekeş insanıyız. istanbulun kalabalığından, trafiğinden uzak kalınca özlüyoruz.
aynen 2 gün ayrı kalayım özlüyorum bende başka yerde yaşayamamsessizlik falan dürtüyo beniilla bi action olması lazım,bünye rahatsız

aleyküm selam banuşum
düşücelerimi aynen yazıyosun
benim bebek aşkım torunum oldu da geçti yoksa bu yaştan sonra oturup bi kız çocuk yapardımsiparişe bakarmısın yalnız ''kız çocuk''

günaydın süper babaanne

Ben yaşayamazdım herhalde orda ya Allah yasayanlara sabır versin
Aminnnnn

Orası da ayrı tabii, alışmış kudurmuştan Beterdır diye boşuna dememişler

Bende senin gibi düşünebilsem keşkeeee

Günaydın herkese..
Bir bildirimde benden gelsin
Cuma 79.4
Bu sabah 79.1 -300 şükür
Vaaayy Harika gidiyorsun şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…