- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.261
Öyle yapmaya çalışıyorum da işte insanın aklına türlü çeşit düşünce geliyor maalesef. Normal dogum istedim o kadar, henüz bi engel yok ama böyle gün geçtikçe de risk artıyor, sonunda sezaryenle almak zorunda kalırlar mı diyorum. Simdi bi de ev kalabaliklasacak, ister istemez eskisi kadar rahat olamayacağım. Doğum kendiliginden baslasa bile kv kp yanında sancı çekmeyi hiç istemiyordum ne yalan söyleyeyim. Hepsi birleşiyor kafamda işte. Hamilelik hormonları zaten tavan, ister istemez saçma şeyler de olsa kafama takar oldum.Canım kafana fazla takma dediğin gibi, düzenli kontrollere de gidiyorsun, benim kızkardeşimde geç doğmuş, annem anlatır hep 9 ay 10 gün geçmiş hala gelen giden yok, artık hareket etmiyordu yer darlığından diyordu canım. Artık her an her şey olabilir sen moralini yüksek tut kuzucum.
Ben kahvaltı yaptım, mutfağı topladım, çocukları yedirdim içirdim, hala dolanıyorum evin içinde. Çeviriyorum lafı spor yapamadım yaGeberiyorum 64dk eliptikk misssfancynancy sen ne yaptın
Fena geliyorsun bakıyorum rakibemEliptikten önce 3kupa yeşil çay içtim ..
Şimdide turk kahvesi sizde pazar gezmelerinde dikkat edin...
Süpererrr
Rakibim dişli tırstım sanada yenilirsem takımda kimse takmayacak beni...
Ben kahvaltı yaptım, mutfağı topladım, çocukları yedirdim içirdim, hala dolanıyorum evin içinde. Çeviriyorum lafı spor yapamadım ya
Benimkiler ayaktayken eliptik yapamıyorum özellikle küçük sıpam. Dışarı da çıkacakmışız belki Leslie yaparım senden aldığım gazla şekerim.
Fena geliyorsun bakıyorum rakibem
Süpererrr
Süper sin vayyyy incecik olcaz..
Canım ay ne syresi Allah aşkına rahat ol sen birde öyle birden avaz avaz gelmez ki sancım kasılmalar başlar zaten senin günün geldi hiç bekleme evde hemen hastaneye git.. Hastaneye gidene kadar sancılarında sıklaşır ordekim yavrunu bir kucağına al ne kadar önemsiz şeylere kafamı takıyormuş diyeceksin..o yüzden anneler iyi olursa yavruları daha iyi oluÖyle yapmaya çalışıyorum da işte insanın aklına türlü çeşit düşünce geliyor maalesef. Normal dogum istedim o kadar, henüz bi engel yok ama böyle gün geçtikçe de risk artıyor, sonunda sezaryenle almak zorunda kalırlar mı diyorum. Simdi bi de ev kalabaliklasacak, ister istemez eskisi kadar rahat olamayacağım. Doğum kendiliginden baslasa bile kv kp yanında sancı çekmeyi hiç istemiyordum ne yalan söyleyeyim. Hepsi birleşiyor kafamda işte. Hamilelik hormonları zaten tavan, ister istemez saçma şeyler de olsa kafama takar oldum.
Çoookkk haklısın canım. Ama sağlıklı olacaksa varsın sezaryen olsun canım, sıkılma. Bende çok istedim normal olsun ama kısmet.Öyle yapmaya çalışıyorum da işte insanın aklına türlü çeşit düşünce geliyor maalesef. Normal dogum istedim o kadar, henüz bi engel yok ama böyle gün geçtikçe de risk artıyor, sonunda sezaryenle almak zorunda kalırlar mı diyorum. Simdi bi de ev kalabaliklasacak, ister istemez eskisi kadar rahat olamayacağım. Doğum kendiliginden baslasa bile kv kp yanında sancı çekmeyi hiç istemiyordum ne yalan söyleyeyim. Hepsi birleşiyor kafamda işte. Hamilelik hormonları zaten tavan, ister istemez saçma şeyler de olsa kafama takar oldum.
Haklısın kuzucum da işte bazen elimde olmuyor maalesef.
Haklısın kuzucum da işte bazen elimde olmuyor maalesef.
Çıktık gezdik biraz iyi geldi :) baya yürüyüş yaptım
hadi sen yapta ekle sporunu görelimAnam burası bomboş ya.servey cim, spor ne alemde canım?
Anam burası bomboş ya.servey cim, spor ne alemde canım?
Hafta sonu bizimkiler de arazi oluyor Banusum :)Hayırlı geceler
İYi yine sizde bir iki de olsa yazan oluyor :) öğleden beri ben tek başıma yazıyorum diyebilirim bizim takımdakızlar pazar gezmelerinden baygın düştü sanırım valla millet nasıl sabahlara kadar nette dolanıyor ben bakacak şey bulamadım sıkıldım bari sizlere bakayım dedim ama bizimkiden az daha canlısınız
ay bi ben burdayım hep galibaHafta sonu bizimkiler de arazi oluyor Banusum :)
Sen de bahçeye gidince arazi oluyosun :)ay bi ben burdayım hep galiba
Ya İstanbul'da bi yerden bi yere gitmek ölüm benceiyi akşamlar şekerler
evde oturayım yemek düzenim bozulmasın dedim yine olmadı,istanbulun bi ucundan diğer ucuna gittim
annemi ablamı alıp beykoz daki teyzeme gittim kızkaza güzel oldusahilden hava ala ala gideriz diye düşünüp ,3,5 saat trafikte havamızı aldık
yoldayken teyzem kaç kere aradı gelemediniz bir şey mi oldu diye
dönüşte başlarım sahiline diyip otobana girdim şükür rahat döndük
kaçamak yapmadımteyzem şundan bişe olmaz bundan bişe olmaz diye diye zorla tabağımı doldurdu .sağolsun elide mutfağıda çok boldur bende o görmeden yanımda oturan ablama aktarma yaptım hep
sadece saatler aksadı onun haricinde sorun yok,ara öğünlerimi de yolda yedim zaten
aynen canım,heleki benim oturduğum yerden artı bi ölüm,hep trafik hep trafikSen de bahçeye gidince arazi oluyosun :)
Ya İstanbul'da bi yerden bi yere gitmek ölüm bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?