- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.341
tatlim zaten dr senin sat i 1 hafta erkene cekmemismiydi normal zamani yeni geliyor ben 40+1de sikilip alin hadi demistim sezeryana 9 ay normal dogum deyip dr um sezeryan yanlisiydi zaten simdi cok pismanim sen yapmq benim gibiKızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)
Evet 5 gün geriye çekmişti perşembe günü kendi sat'ıma göre de 40'ı doldurmus oluyor, duruma göre değerlendirecek. Sezaryen yanlısı bi doktor degil kesinlikle ama suni sancı ile deneyebilir eger şartlar uygunsa. Ben zaten bugun onu da hatırlattım doktora. Bakacağız artık duruma gore kaptanım.Slm kizlar havaalanina gidiyorum 4 gun biyunca hergun esenbogadayim gitgel yapip durcam gecmisi okudum amq yazamamistim
tatlim zaten dr senin sat i 1 hafta erkene cekmemismiydi normal zamani yeni geliyor ben 40+1de sikilip alin hadi demistim sezeryana 9 ay normal dogum deyip dr um sezeryan yanlisiydi zaten simdi cok pismanim sen yapmq benim gibi
Ay kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
Kaç gündür yapıyom diyom hiç gaz veren yok hıhhh..
Çok keyifli olacak gibi Umutcuk ördeğim :)Kızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)
oy oy kuzum dalmışız iş güçeAy kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
Sorma ya tam keyif insanı gibiÇok keyifli olacak gibi Umutcuk ördeğim :)
Slm kizlar havaalanina gidiyorum 4 gun biyunca hergun esenbogadayim gitgel yapip durcam gecmisi okudum amq yazamamistim
tatlim zaten dr senin sat i 1 hafta erkene cekmemismiydi normal zamani yeni geliyor ben 40+1de sikilip alin hadi demistim sezeryana 9 ay normal dogum deyip dr um sezeryan yanlisiydi zaten simdi cok pismanim sen yapmq benim gibi
Aynen cnm simdi esb dayim izmir e gidiyom yarin aksam izmirden donwcem carsamba sabah adiyaman a gidip persembe gece urfadan donecegim sabah vitamin alayim dedim unutmusum dun zaten gomdum kendimi karbonhidrata sikintidan isin garibi onumuzdeki hafta seyahat yok gorunuyo ama babamin rahatsizligi icin istanbul medicalpark goztepe de bir dr varmis ona goturmek icin istanbula gidecegim haftasonu da kizilcahamam a evde oturmayi ozledimHer gün Ankara'ya mı gelip gideceksin kaptanım?
Kolay gelsin valla.
Aynen cnm simdi esb dayim izmir e gidiyom yarin aksam izmirden donwcem carsamba sabah adiyaman a gidip persembe gece urfadan donecegim sabah vitamin alayim dedim unutmusum dun zaten gomdum kendimi karbonhidrata sikintidan isin garibi onumuzdeki hafta seyahat yok gorunuyo ama babamin rahatsizligi icin istanbul medicalpark goztepe de bir dr varmis ona goturmek icin istanbula gidecegim haftasonu da kizilcahamam a evde oturmayi ozledim
Neyse paşamızın eli kulağındaKızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)
buinatettimolacak kuzum doktor persembe suni sancı verirse baya baya aynı gün doğmuş olacaksınız Umut'la :)
Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyleFerahcim az önce bizimkilere dediğimi buraya da yazayım: bi yanım evet artık doğsun, cok zorlanıyorum diyor ama bi yanım da hic ayrılmak istemiyor kuzudanay bu hamilelik hormonları beni saçma salak bi insan yaptı
Aşkolsun biz seni motive edemiyor muyuz? Zaten ben kaç gündür sadece okuyabildim. Çok fazla yazmaya fırsatım olmadı.Ay kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
buinatettimolacak senin doktorla yada Umut paşa'yla iş birliği yapmış olabilir.
Özge bu yapar mı yapar
Annelik böyle dengesiz olmakmış meğerDoğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle
Yaşayarak göreceğin çoook şeyler var dahaolur mu olur valla ben de beklerim kendisinden
Annelik böyle dengesiz olmakmış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?