Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlaaarrr, bende kendimi koyvermemek için elimden geldiğince sık bakmaya çalışıyorum. Sonra aman noolcak canım bi parçacık falan diyip ipin ucunu kaçırıyorum canım. İyi oluyor böyle uğrayınca.

ay bi ben burdayım hep galiba
Nilsubcum senin uyku vaktin geçmiş şekerim. Bu saatlerde forumdasın, aaaa, yatağın ağlar kız koş

3,5 saat, kabus gibi sen mi kullandın canım, eğer öyleyse sinirlerin oynamıştır.
İraden için seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmmm. Ben dayanamaz yerdim herhalde.

Sen de bahçeye gidince arazi oluyosun :)

Ya İstanbul'da bi yerden bi yere gitmek ölüm bence
Ay hemde nasıl. Ben buranın kalabalığından bezdim vallahi.

Neresindesin Istanbul'un yazmış mıydın önceden bilemedim ama?
Bi de zaten trafiğin olmadığı yer yok bence orda
bahçeşehirdeyim,7/24 neredeyse trafiği bitmeyen bir yerher istediğin saatte bir yere gitme özgürlüğün yok ,hadi gittin bi şekilde dönüş 4 ü geçirirsen yandın
evet tatlım,ben normalde trafikten rahatsız olmam alıştım çünkü sıkıntı ise , geç kalmak yetişememek vs.

Selamın aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece can sıkıntısından sonunda koltukta sızmışım eşimin koluma dokunmasıyla ne oluyor diye fırladım ordan direk yatağa geçtim :) Gece burayada yazdığımdan hadi sizlere de bakayım dedim

İnşallah yeni hafta hepimiz için bol eksili olur

Hafta sonu bizimkiler de arazi oluyor Banusum :)

Aslında söyleniyorum ama ben dışardayken de kızlar benim yolumu gözlüyor Eeee yaz geldi herkes daha aktif olur gezme konusunda :)

Harikasın Ayşem Bak mantığımız değişti eskiden olsak aaaa 10 günde bir ne olacak modunda olurduk şimdi ya kafadan almıyoruz yada çaktırmadan takviye yapıyoruz
Kaldı 24 saat Unutma bu hafta 12de en geç yarımda orada ol ki süre ileri atmasın
Bugünü de listelerimize uygun yapalım bakalım kaç çıkacağız gerçi senin tartı oradakine yakın tartıyor benimki maşallah ben kalk gidelim desem çok yeme otur der kafasına göre takılıyor ama aynaya bakınca anlıyorum fark olup olmadığını şükür

Bu arada dün tam ayna karşısındayken çüçük kızım Anne bir yan dönsene dedi hayırdır dedim döndü aynaya doğru baktı ve; Anneciğim tamamdır bak göbişin baya ufalmış az kaldı gidecek o dedi hatunda ego tavan ben fıstık gibiyim yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyor dedim sen yinede yeme özellikle abur cubur konusunda ikisinide frenliyorum yoksa Allah korusun Anaları gibi uğraşırlar ( gerçi büyük az uğraşsa fena olmaz ama oda tatili bekliyor )

Valla ben kendi adıma senelerce hep aaa bir kereden bir şey olmaz diye diye mideyi genişlettim üzerinede sağlık sorunları eklenince al başına belayı Hayır zamanında bir Allahın kulu da ya Banu kuzum iyi hoş güzelde bu ara çok kilo aldın demedi yeni evliyken en azından hamilelik sürecinde uyarsalardı ama bazıları kırmak istememiş bazılarıda içlerinden herhalde yisin yisin şişsin demiş sanırım

Şimdi önüme kaçamak olabilecek şeyler çıkınca hep diyorum ben bunun tadını biliyorum, geçmişte bol bol da yedim ne oldu sırf bu sıkıntıları pis boğazımdan çekmiyorumuyum diye kendimi telkin ediyorum ve inan tadına dahi bakmıyorum ki dayanamazda yersem diye ( kendi huyumu biliyorum bir kere koy ver gitsin dediğim an 3 - 4 güne kendime gelemiyorum eeee niye okadar emeği heba edeyim )

Hepinize iyi geceler, kv kp'nin gelişi bu saati bulunca biz de ayaktaydık mecburen. Yarın cümbür cemaat nst kontrolüne gideceğiz sonucu yazarım size de.

Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Ay bende bu ara bebek gördükçe bir çocuk aşkım depreşiyor Normalde kız manyağı olan ben geçen gün eşime dedim len ne çok erkek çocuk doğmuş sanki hepside maşallah birbirlerinden yakışıklı diye hatta çocuğun sarısın mavi gözlü olacağını bilsem valla niyeti bozardım ama büyük kız beni paralar dedim
Dün gecede o lafımı söyledim bakalım ne tepki verecek diye oda demezmi valla garantisi olsa ben bile yap kız bir dene daha derdim ama maviş olmaz o kesin şansa dedi
Gerçi sarışın mavı göz olayı işin makarası sağlıklı ve hayırlı olsunda gerisi boş

Sende inşallah sağlıcakla minik kuzunu kucağına alırsın
Aklına gelirmi bilmem ama sancı çekerken edilen tum dualar kabul olurmuş kendine de bizede dua et ben çakal onu unutmamıştım hemen günahların affı için bol bol dua ettim tabi kilo olayına girmeyi unutmuşum

Günaydın herkese..
Bir bildirimde benden gelsin
Cuma 79.4
Bu sabah 79.1 -300 şükür
Maşallah ortim. seni sahalarda böyle eksilerle görmek istiyoruz hep
0zlem ortim ilerleyen günlerde sıkıntın çözülecektir inşALLAH. H.sonuna eksi ile geleceksin dert etme.
morordek bekliyoruz hayırlı haberlerini.

Kahvaltidan sonra cozuldu gibi canim.
Olsun uzun zamandan sonra ilk defa pazartesi eksideyim.
Cuma'yada ilk defa hedefe ulasacam inssallah moni

Günaydınlaaaar :)

hafta sonu temizliğim vardı, haşatım çıktı resmen. işe geldim dinlenebilirsem dinleneyim bari. kaavemi yaptım içiyorum :)

Hepinize iyi geceler, kv kp'nin gelişi bu saati bulunca biz de ayaktaydık mecburen. Yarın cümbür cemaat nst kontrolüne gideceğiz sonucu yazarım size de.

günaydın ördekim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…