- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.281
Neresindesin Istanbul'un yazmış mıydın önceden bilemedim ama?aynen canım,heleki benim oturduğum yerden artı bi ölüm,hep trafik hep trafik
İyi akşamlaaarrr, bende kendimi koyvermemek için elimden geldiğince sık bakmaya çalışıyorum. Sonra aman noolcak canım bi parçacık falan diyip ipin ucunu kaçırıyorum canım.Hayırlı geceler
İYi yine sizde bir iki de olsa yazan oluyor :) öğleden beri ben tek başıma yazıyorum diyebilirim bizim takımdakızlar pazar gezmelerinden baygın düştü sanırım valla millet nasıl sabahlara kadar nette dolanıyor ben bakacak şey bulamadım sıkıldım bari sizlere bakayım dedim ama bizimkiden az daha canlısınız
Nilsubcum senin uyku vaktin geçmiş şekerim. Bu saatlerde forumdasın, aaaa, yatağın ağlar kız koşay bi ben burdayım hep galiba
3,5 saat, kabus gibiiyi akşamlar şekerler
evde oturayım yemek düzenim bozulmasın dedim yine olmadı,istanbulun bi ucundan diğer ucuna gittim
annemi ablamı alıp beykoz daki teyzeme gittim kızkaza güzel oldusahilden hava ala ala gideriz diye düşünüp ,3,5 saat trafikte havamızı aldık
yoldayken teyzem kaç kere aradı gelemediniz bir şey mi oldu diye
dönüşte başlarım sahiline diyip otobana girdim şükür rahat döndük
kaçamak yapmadımteyzem şundan bişe olmaz bundan bişe olmaz diye diye zorla tabağımı doldurdu .sağolsun elide mutfağıda çok boldur bende o görmeden yanımda oturan ablama aktarma yaptım hep
sadece saatler aksadı onun haricinde sorun yok,ara öğünlerimi de yolda yedim zaten
Ay hemde nasıl.Sen de bahçeye gidince arazi oluyosun :)
Ya İstanbul'da bi yerden bi yere gitmek ölüm bence
merhaba kızlar. yorucu bir hafta sonunun sonundan menü yok ama spor bildirimi yapayımfancynancy
60 jumping jacks
60 mekik
60×2 iç bacak
(20+20+20+20)×2 kol
birazda araya hopla zıpla koşu vs ekledim ama onları saymadım.
herkese iyi geceler
bahçeşehirdeyim,7/24 neredeyse trafiği bitmeyen bir yerNeresindesin Istanbul'un yazmış mıydın önceden bilemedim ama?
Bi de zaten trafiğin olmadığı yer yok bence orda
evet tatlım,ben normalde trafikten rahatsız olmam alıştım çünkü3,5 saat, kabus gibisen mi kullandın canım, eğer öyleyse sinirlerin oynamıştır.
İraden için seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmmm. Ben dayanamaz yerdim herhalde.
Ay hemde nasıl.Ben buranın kalabalığından bezdim vallahi.
Ay hemde nasıl.Ben buranın kalabalığından bezdim vallahi.
Ben yaşayamazdım herhalde orda yabahçeşehirdeyim,7/24 neredeyse trafiği bitmeyen bir yerher istediğin saatte bir yere gitme özgürlüğün yok ,hadi gittin bi şekilde dönüş 4 ü geçirirsen yandın
hayatım bu bir yasam tarzı. biz keşmekeş insanıyız. istanbulun kalabalığından, trafiğinden uzak kalınca özlüyoruz.Ben yaşayamazdım herhalde orda yaAllah yasayanlara sabır versin
Hafta sonu bizimkiler de arazi oluyor Banusum :)
iyi akşamlar şekerler
evde oturayım yemek düzenim bozulmasın dedim yine olmadı,istanbulun bi ucundan diğer ucuna gittim
annemi ablamı alıp beykoz daki teyzeme gittim kızkaza güzel oldusahilden hava ala ala gideriz diye düşünüp ,3,5 saat trafikte havamızı aldık
yoldayken teyzem kaç kere aradı gelemediniz bir şey mi oldu diye
dönüşte başlarım sahiline diyip otobana girdim şükür rahat döndük
kaçamak yapmadımteyzem şundan bişe olmaz bundan bişe olmaz diye diye zorla tabağımı doldurdu .sağolsun elide mutfağıda çok boldur bende o görmeden yanımda oturan ablama aktarma yaptım hep
sadece saatler aksadı onun haricinde sorun yok,ara öğünlerimi de yolda yedim zaten
İyi akşamlaaarrr, bende kendimi koyvermemek için elimden geldiğince sık bakmaya çalışıyorum. Sonra aman noolcak canım bi parçacık falan diyip ipin ucunu kaçırıyorum canım.İyi oluyor böyle uğrayınca.
Nilsubcum senin uyku vaktin geçmiş şekerim. Bu saatlerde forumdasın, aaaa, yatağın ağlar kız koş
Hepinize iyi geceler, kv kp'nin gelişi bu saati bulunca biz de ayaktaydık mecburen. Yarın cümbür cemaat nst kontrolüne gideceğizsonucu yazarım size de.
Kahvaltidan sonra cozuldu gibi canim.
Kahvaltidan sonra cozuldu gibi canim.
Olsun uzun zamandan sonra ilk defa pazartesi eksideyim.
Cuma'yada ilk defa hedefe ulasacam inssallahmoni
Hepinize iyi geceler, kv kp'nin gelişi bu saati bulunca biz de ayaktaydık mecburen. Yarın cümbür cemaat nst kontrolüne gideceğizsonucu yazarım size de.
Dun 45 dk yurudum canımAnam burası bomboş ya.servey cim, spor ne alemde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?