- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.321
Dun 45 dk yurudum canım
PAZARTESİ TARTISI
servey >>
0zlem >>75,5>>-100
inatettimolacak >>++
moni >>97,9>>-100
fancynancy >>77,9>>-100
Cikilatacanavari >>
lydznp >>
B BuRCuCuKkK >>55,1>>+400
aytozuvegece >>
hedef38beden >>
T TopaLsoLucaNn >>
nilsub >>79,1>>-300
wendy >>
ebrusonmez >>
Birumut55 >>
morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
Kızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)
Nilgüncüm eliptikte çağ atlıyorsun bildiğinfancynancy canım ben eliptik yaparken direnç bandı ile kollarımıda açığ kapıyorum birde bu ağırlık topları varya küçük yuvarlak 1 kg onlarlada kolları kaldırıp indiriyorum o kadar plates malzemesi boşa durmasın dimi
Hahahaaa, kız iyi ki tekrar yazdın listeye eklememişim. Şimdi yazdım.iyi yapmışsın canım bende 64 dk eliptik yaptım gözünden kaçtıysa haberin olsun
Di mi, di miValla gözlerim yaşardı.
Bende başlayacağım daha fazla spor yapmaya
Aynneeennn, böyle devam et canım.ay bugunde kırarsam şeytanın bacağını gerisi gelecek eminim cumartesi 62 dk dün 64 dk eliptik yaptım..
eskiden işlerimi bitireyimde yapayım diyodum meğer işler bitmiyomuşşşsonrada yorgun düşüyodum yapamıyodum ama şimdi bütün işler kalıyo önce eliptiğimi yapıyorum sonra işlere başlıyorum daha iyi oluyor
Bi tek annem olsun bana bi sey olmaz modundayim, kadın tampon bolge resmenÖrdekcimi dün instada gördüm baktım umut paşa hala içerde onu sormaya da ondan gelmedimmorordek
O kontrole az olmus o kadar ınsan ördekcım biz de kaşıklığı da alsa mıydık derler
Neyse siz iyi olun da görmicen bazı seylerı napacaaan mecburr
Evet unutmam insallah Nilgünüm :)bana extradan edeceksin unutma
Evet canım öyle oluyor, dogum tarihime göre başlatıyorlar 13 haftayı :)hadi bakalım nazlı oğluşa :)
ördekim olayın iyi tarafından bak; 40. haftadan sonraki gelmediği günler doğum izninden gitmicek, ben öle biliyorum
Canım yaa, artık beklemek senin için çok zordur. Çoğu gitti azı kaldı artık. Hayırlısıyla, sağlıkla al Umutu inşallah kucağına.Kızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)
Ferahcim az önce bizimkilere dediğimi buraya da yazayım: bi yanım evet artık doğsun, cok zorlanıyorum diyor ama bi yanım da hic ayrılmak istemiyor kuzudanCanım yaa, artık beklemek senin için çok zordur. Çoğu gitti azı kaldı artık. Hayırlısıyla, sağlıkla al Umutu inşallah kucağına.
hedef belirlemen de güzel tatlımtartılmadım moni ablacım yaa, cuma ankaraya gidicez onun için hedef koydum ama, 63 olmadan o yola çıkılmayacak! cuma hedefi listesini bulayım bari.
senin öksürük geçti mi?
ördekim suni sancıya falan gerek kalmıcak inş ,çünkü bebiş zaten senin hesabına göre doğacakFerahcim az önce bizimkilere dediğimi buraya da yazayım: bi yanım evet artık doğsun, cok zorlanıyorum diyor ama bi yanım da hic ayrılmak istemiyor kuzudanay bu hamilelik hormonları beni saçma salak bi insan yaptı
Insallah monicim kendiliginden gelsin istiyorummmördekim suni sancıya falan gerek kalmıcak inş ,çünkü bebiş zaten senin hesabına göre doğacak
sen gönlünü ferah tut vakti saati gelince umudunda sağlıcakla gelecek
Ay kuzum ben kendi derdimden sizi görmez oldum kusura bakmaAy kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
Kaç gündür yapıyom diyom hiç gaz veren yok hıhhh..
Canım ya bugüne kadar rahattın gerilme canım sakinliğini koru sağlıkla sıhhatle doğuracaksın inşallahAy kuzum ben kendi derdimden sizi görmez oldum kusura bakmasupersin, devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?