Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tartılmadım moni ablacım yaa, cuma ankaraya gidicez onun için hedef koydum ama, 63 olmadan o yola çıkılmayacak! cuma hedefi listesini bulayım bari.

senin öksürük geçti mi?

Kızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)

hadi bakalım nazlı oğluşa :)

ördekim olayın iyi tarafından bak; 40. haftadan sonraki gelmediği günler doğum izninden gitmicek, ben öle biliyorum

Nilgüncüm eliptikte çağ atlıyorsun bildiğin valla harikasın, bak bende ağırlıkla çalışayım diyordum ama gözümde büyüyordu, şimdi arada bir bende öyle yaparım.
Bence de o kadar malzeme atıl kalmasın yani, bak ne güzel işe yaramaya başladılar.
Öfff nasıl motivasyon yarattın şimdi anlatamam, ama bücür beyimiz ayakta, evi hallederim ben artık akşamüstü uyuttuğumda yaparım. Uyku saatlerimiz değişti azıcıkta. Yeni saatlerimize adapte olmam lazım şimdi. Olmadı artık geceleri yapcam ama dediğin gibi enerjim düşüyor öyle olunca da. Offf amma da yazmışım.

iyi yapmışsın canım bende 64 dk eliptik yaptım gözünden kaçtıysa haberin olsun
Hahahaaa, kız iyi ki tekrar yazdın listeye eklememişim. Şimdi yazdım.

Valla gözlerim yaşardı.
Bende başlayacağım daha fazla spor yapmaya
Di mi, di mi

Aynneeennn, böyle devam et canım.

Bi tek annem olsun bana bi sey olmaz modundayim, kadın tampon bolge resmen
bana extradan edeceksin unutma
Evet unutmam insallah Nilgünüm :)
hadi bakalım nazlı oğluşa :)

ördekim olayın iyi tarafından bak; 40. haftadan sonraki gelmediği günler doğum izninden gitmicek, ben öle biliyorum
Evet canım öyle oluyor, dogum tarihime göre başlatıyorlar 13 haftayı :)

Canım yaa, artık beklemek senin için çok zordur. Çoğu gitti azı kaldı artık. Hayırlısıyla, sağlıkla al Umutu inşallah kucağına.

Canım yaa, artık beklemek senin için çok zordur. Çoğu gitti azı kaldı artık. Hayırlısıyla, sağlıkla al Umutu inşallah kucağına.
Ferahcim az önce bizimkilere dediğimi buraya da yazayım: bi yanım evet artık doğsun, cok zorlanıyorum diyor ama bi yanım da hic ayrılmak istemiyor kuzudan ay bu hamilelik hormonları beni saçma salak bi insan yaptı

tartılmadım moni ablacım yaa, cuma ankaraya gidicez onun için hedef koydum ama, 63 olmadan o yola çıkılmayacak! cuma hedefi listesini bulayım bari.

senin öksürük geçti mi?
hedef belirlemen de güzel tatlım
öksürüğüm çok az kaldı,rahatsız edecek boyut bitti çok şükür

ördekim suni sancıya falan gerek kalmıcak inş ,çünkü bebiş zaten senin hesabına göre doğacak
sen gönlünü ferah tut vakti saati gelince umudunda sağlıcakla gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…