- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.361
zayıflasam yeteraferin sana nilgünüm, spor şampiyonu olacaksın hadi.
ay sağol canım yaaa sorma bari bir hafta birinci olmayı başarayım dimi küflencem takımdaoy oy kuzum dalmışız iş güçe
harikasın bitanem en birinç sen olcan
aferin gerçekten ben geri geldiğimde 3 lü rakamlardaydın şimdi 2 li rakamları gördün kızz birde beni geçme valla bozuşuruzöğle yemeğimi yedim,kendimi az dışarı atayım da yürüyüşüm aradan çıksınsanki çok evde oturuyomuş gibi
önceden dışarıda yerdim çıktığımda hey gidi heyşimdi ara öğün taşıyorum
ayy aferim bana
ay senin bu listelerin süper canımPAZARTESİ TARTISI
servey >>
0zlem >>75,5>>-100
inatettimolacak >>++
moni >>97,9>>-100
fancynancy >>77,9>>-100
Cikilatacanavari >>sabit
lydznp >>
B BuRCuCuKkK >>55,1>>+400
aytozuvegece >>
hedef38beden >>sabit
T TopaLsoLucaNn >>
nilsub >>79,1>>-300
@wendigo >>tartılmamış
ebrusonmez >>
Birumut55 >>
morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
yapar mı yapar fena hatundur kendileri duymasınbuinatettimolacak senin doktorla yada Umut paşa'yla iş birliği yapmış olabilir.
Özge bu yapar mı yapar
Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle
ondan işte okuma yaz şekerim ortiklerimde yok kendi kendime verdiğim gazda kontörlü gibi çabuk bitiyoAşkolsun biz seni motive edemiyor muyuz? Zaten ben kaç gündür sadece okuyabildim. Çok fazla yazmaya fırsatım olmadı.
asıl göreceklerin gelecek sabırlı ol....Yaşayarak göreceğin çoook şeyler var daha
Bence moni seni geçer yani çok mümkünaferin gerçekten ben geri geldiğimde 3 lü rakamlardaydın şimdi 2 li rakamları gördün kızz birde beni geçme valla bozuşuruz
Niye ifşa ediyosunuz planlarımı acaba??olur mu olur valla ben de beklerim kendisinden
Estağfirullah canım, tavan yapan hormonlarındandır oFerahcim az önce bizimkilere dediğimi buraya da yazayım: bi yanım evet artık doğsun, cok zorlanıyorum diyor ama bi yanım da hic ayrılmak istemiyor kuzudanay bu hamilelik hormonları beni saçma salak bi insan yaptı
Ben sen salma diye foto paylaşıp duruyom, hiç mi işe yaramıyor acabaaaaa? Nankör rakibimAy kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
Kaç gündür yapıyom diyom hiç gaz veren yok hıhhh..
Enerji içeceği de al bari kuzucum, bu nasıl bir program böyleAynen cnm simdi esb dayim izmir e gidiyom yarin aksam izmirden donwcem carsamba sabah adiyaman a gidip persembe gece urfadan donecegim sabah vitamin alayim dedim unutmusum dun zaten gomdum kendimi karbonhidrata sikintidan isin garibi onumuzdeki hafta seyahat yok gorunuyo ama babamin rahatsizligi icin istanbul medicalpark goztepe de bir dr varmis ona goturmek icin istanbula gidecegim haftasonu da kizilcahamam a evde oturmayi ozledim
Hahaha aynen.Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle
Bence deeeYaşayarak göreceğin çoook şeyler var daha
güncel listeye yazmamışsın servey'imPAZARTESİ TARTISI
servey >>70,5 +600
0zlem >>75,5>>-100
inatettimolacak >>++
moni >>97,9>>-100
fancynancy >>77,9>>-100
Cikilatacanavari >>
lydznp >>
aytozuvegece >>
hedef38beden >>
T TopaLsoLucaNn >>
nilsub >>79,1>>-300
@wendigo >>
ebrusonmez >>
Birumut55 >>
morordek
+600 nedır yaaa
Günceldır umarım bunu anlamak zor oluyor yavvvgüncel listeye yazmamışsın servey'im
Eferın yavru cekırgeiyi yapmışsın canım bende 64 dk eliptik yaptım gözünden kaçtıysa haberin olsun
Bizim oglusun sarışın olma olasılığı yüksek ama renkli göz biraz zor gibi
Dogumda burdakiler için dua edicem Banusum unutmazsam, siparis verdiler resmenherkes zayıflasın diye, sen de bizim takımdan sayılırsın seni de eklerim
Kızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)
Planlarından bahsetseydin de ne zaman dogurucam diye 9 dogurmasaydim burdaNiye ifşa ediyosunuz planlarımı acaba??lydznp ve sevgili ördekcik
Ben sen teeeee ilk hamileyim dediğinde aynı gün olacak bizim doğum günüsümüz demiştim inanmamıstın bak ne oldu sımdıben senın bılıncaltına oynadım hep bebeyım
Amaaan 7'lere geri dönmüşsün serveyim. Ama sen cumaya geri inersin ben inanıyorumPAZARTESİ TARTISI
servey >>70,5 +600
0zlem >>75,5>>-100
inatettimolacak >>++
moni >>97,9>>-100
fancynancy >>77,9>>-100
Cikilatacanavari >>
lydznp >>
aytozuvegece >>
hedef38beden >>
T TopaLsoLucaNn >>
nilsub >>79,1>>-300
@wendigo >>
ebrusonmez >>
Birumut55 >>
morordek
+600 nedır yaaa
Amin canım hepimizin inşallahHay Allah razı olsun kızzzzzz
O an unutsan bile söylemen yeterli canımRAbbim gönlünde ne varsa inşallah hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda
benim bildirim yine yokGünceldır umarım bunu anlamak zor oluyor yavvv
Bu mesaj gözümden kaçmışİnşallah kendiliğinden sancın başlarda bir avazda kuzunu kucağına alırsın
Ben iki kuzumuda suni sanciyla doğurdumbirincide 20 dakikada işlem diğerinde 12 dakikada fırtlatmışım tabi bana çok daha uzun gibi geldi dışardaki eşleri düşünemiyorum bile
Ben ilk doğum sancısı çektiğimde asla bir daha çocuk yapmam diyordum o anhemşire aynı soruyu sana 10 dakika sonra soracağım demişti ve inan o kuzuyu çıkıp göğsüme verildiği an kesinlikle aynı şeyleri tekrar yaşayabilirim demiştim
Rabbim özlemini çeken herkese nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnn
Kız bu arada olmayanlarada dua et sana zahmet ( bende çok oldum ama ne yapam kilolarıda vereyim bu duyguyu özlemini çekenlerde yaşasın)
Zor canim ya sabah uyandim kizim uyuyordu taktim kulakligi 20dk dans ettim kendi kendime.0zlem özlemcim nabersin? sporsuzluğa dayanabilio musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?