Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aferin sana nilgünüm, spor şampiyonu olacaksın hadi.
zayıflasam yeter
oy oy kuzum dalmışız iş güçe
harikasın bitanem en birinç sen olcan
ay sağol canım yaaa sorma bari bir hafta birinci olmayı başarayım dimi küflencem takımda
aferin gerçekten ben geri geldiğimde 3 lü rakamlardaydın şimdi 2 li rakamları gördün kızz birde beni geçme valla bozuşuruz

ay senin bu listelerin süper canım
bu inatettimolacak senin doktorla yada Umut paşa'yla iş birliği yapmış olabilir.
Özge bu yapar mı yapar
yapar mı yapar fena hatundur kendileri duymasın
Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle

Aşkolsun biz seni motive edemiyor muyuz? Zaten ben kaç gündür sadece okuyabildim. Çok fazla yazmaya fırsatım olmadı.
ondan işte okuma yaz şekerim ortiklerimde yok kendi kendime verdiğim gazda kontörlü gibi çabuk bitiyo

olur mu olur valla ben de beklerim kendisinden
Niye ifşa ediyosunuz planlarımı acaba?? lydznp ve sevgili ördekcik
Ben sen teeeee ilk hamileyim dediğinde aynı gün olacak bizim doğum günüsümüz demiştim inanmamıstın bak ne oldu sımdı ben senın bılıncaltına oynadım hep bebeyım

Estağfirullah canım, tavan yapan hormonlarındandır o

Ay kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
Kaç gündür yapıyom diyom hiç gaz veren yok hıhhh..
Ben sen salma diye foto paylaşıp duruyom, hiç mi işe yaramıyor acabaaaaa? Nankör rakibim

Enerji içeceği de al bari kuzucum, bu nasıl bir program böyle

Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle
Hahaha aynen.

Yaşayarak göreceğin çoook şeyler var daha
Bence deee

Hay Allah razı olsun kızzzzzz
O an unutsan bile söylemen yeterli canım RAbbim gönlünde ne varsa inşallah hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda

İnşallah kendiliğinden sancın başlarda bir avazda kuzunu kucağına alırsın
Ben iki kuzumuda suni sanciyla doğurdum birincide 20 dakikada işlem diğerinde 12 dakikada fırtlatmışım tabi bana çok daha uzun gibi geldi dışardaki eşleri düşünemiyorum bile
Ben ilk doğum sancısı çektiğimde asla bir daha çocuk yapmam diyordum o an hemşire aynı soruyu sana 10 dakika sonra soracağım demişti ve inan o kuzuyu çıkıp göğsüme verildiği an kesinlikle aynı şeyleri tekrar yaşayabilirim demiştim
Rabbim özlemini çeken herkese nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnn

Kız bu arada olmayanlarada dua et sana zahmet ( bende çok oldum ama ne yapam kilolarıda vereyim bu duyguyu özlemini çekenlerde yaşasın )

Planlarından bahsetseydin de ne zaman dogurucam diye 9 dogurmasaydim burda
Amaaan 7'lere geri dönmüşsün serveyim. Ama sen cumaya geri inersin ben inanıyorum
Hay Allah razı olsun kızzzzzz
O an unutsan bile söylemen yeterli canım RAbbim gönlünde ne varsa inşallah hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda
Amin canım hepimizin inşallah

Bu mesaj gözümden kaçmış
Onu hep diyorum zaten Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Isteyip de çocuğu olmayanların yaşadığı stresi tahmin edebiliyorum, benim annemler de yaşamış onu, o yüzden annem de ben de hep o şekilde dua ederiz.
Bu arada doktora bebek iyi durumda olduğu sürece beklemek istediğimi söyledim. Sen nasıl istersen dedi, bakalım keyfi yetecek mi paşamızın :)

0zlem özlemcim nabersin? sporsuzluğa dayanabilio musun :)
Zor canim ya sabah uyandim kizim uyuyordu taktim kulakligi 20dk dans ettim kendi kendime.
Dünde avm.ye git gel yaptim yuruyerek.
Ay zormuss ya sporsuzluk!!! Bi yer acilmis pilates zumba hemde ucrecsiz.. Arkadaslar ilk defa gitti memnun kaldi devam edecekler bende gitmeyi dusunuyorum..

ilk menu benden gelsin bugun dort dortluk uygulayabildim listeyi bi tek aksamki leblebi veya form buskiviyi yemicem. Azbisey menemen yedim karnim agirdi. Dun dogru duzgun bisey yiyememistim. Bugun butum gun listeye uydum. Cok yemis gibi karnim agriyor. Mide az yemeye alisinca boyle agri olur hep bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…