Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha çok iyiydi bu

önce bi kahve içelim mi deseydin ödü kopardı desene
Sende az değilsin heeee

fancynancy aksam da 30 dk yürüdük yanıntoplam 60 dk oldu canımmm
Aksamı da erken kapattım inş yarın artıkar gıder
Gider gider, kalmaz sende bir şey canım

Sabah 28 beden kotumu gıydım cok mutlu oldum
Defactoda 42 beden tunik denedim acayıp kotu durdu snr 38 denedım süper oldu
Insanın moralınyerıne gelıyor
5 kılou verıp korumalıyım artık
Bende bugün bir gömleğim vardı kotondan aldığım onu giyeyim dedim, anaammm bir baktım ki üstümde emanet gibi duruyo, bollaşmış. Tabi benim ağzım kulaklarımda, ay nasıl bir keyif yani anlatamam. Gömleğin halini görünce, geçen yaz giydiğim t-shirtleri giyeyim dedim, üstümden döküldüler valla, az kaldı, 76,6 olduğum zaman foto atcam, ne demek istediğimi anlarsınız o zaman. He he çok mutluyum ki

Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükür bende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay

Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve

Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt

Ara
7-8 ad. diyet bisküvi

Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde.

Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.

Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik

Kızlarrr nasılsınız ayyy bir türlü giremedim gece uyumayıp gündüz uyursam olacağı bu2 gündür ketogenic diet yapıyorum sizden gizli81 kilo olmuşumbakalım 1 hafta sonra kaç olucam
morordek cim beni listeye başlangıç 81
Hedef 70 diye alırmısın yoksa hepten şişicem

doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel yaşlara

Are you readdyyyyy dyyyy dyyyy diii
Büyük bir heycanla kaç çıkacağız diye dolanıyorum sabah beri evde

Valla benim tartı canı ne isterse onu gösteriyor aslında ilkten 110 gösterdi ( ki mümkün değil ) bir 5 dakika sonrada 106.6 gösterdi gelde buna inan şimdi
Ben iyisi Annemlerdeki çarklı olan eskiyi alayım varsın gram tam göstermesin o Annemin demesi çok doğru tartıyormuş :)
Yada sadece diyetisyenin tartısını baz alacağım ve her defasında tartılmayacağım hafta boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…