- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.401
Ne için alınmıştı o Mahmut acaba?3gundur toplam185 dk eliptik yapmışım aştım kendimi..
Hahaha çok iyiydi bu3yil once laba benim basladigim zamanlarda islerini toparlamak uzere olan bi arkadas vardi.. o gitti ben geldim gibi dusunun.. yine ist baska bi okula gecti.. ortak arkadaslarla olan bulusmalarda denk gelip gorusuyoduk.. bizim kardes sitede oturuyodu biliyodum.. bizim siteye tasinmis hem de bizim binaya :)
Aksam bindik asansore baktim bi tanimadi basini egdi selam verdi sadece,hic ses etmedim.. bekledim.. ben 9.kattayim o 14.kata tasinmis. Inmedim kendi katimda ciktim onla onun katina kadarindik birlikte asansorden bi tedirgin oldu
Daha fazla yüreğine indirmeye gönlüm razi olmadi,ne kadar daha bakismamiz lazim beni taniyabilmen icin acaba datlum dedim
KIZZ SOOKKKK
erkek olsa ona yaziyom zannederdi herhaldeneyse baya soklar ohalar havada ucusarak sohbet ettik ayak ustu :)
Şükür bugun de birilerinin agzini acik biraktik
Sende az değilsin heeeeönce bi kahve içelim mi deseydin ödü kopardı desene
Gider gider, kalmaz sende bir şey canımfancynancy aksam da 30 dk yürüdük yanıntoplam 60 dk oldu canımmm
Aksamı da erken kapattım inş yarın artıkar gıder
Bende bugün bir gömleğim vardı kotondan aldığım onu giyeyim dedim, anaammm bir baktım ki üstümde emanet gibi duruyo, bollaşmış. Tabi benim ağzım kulaklarımda, ay nasıl bir keyif yani anlatamam. Gömleğin halini görünce, geçen yaz giydiğim t-shirtleri giyeyim dedim, üstümden döküldüler valla, az kaldı, 76,6 olduğum zaman foto atcam, ne demek istediğimi anlarsınız o zaman. He he çok mutluyum kiSabah 28 beden kotumu gıydım cok mutlu oldum
Defactoda 42 beden tunik denedim acayıp kotu durdu snr 38 denedım süper oldu
Insanın moralınyerıne gelıyor
5 kılou verıp korumalıyım artık
süpermiş. bize de yapsın. hem bu tatlı kilo aldirmaz ki
Sahibi gibiler ne güzelGünaydın ortilerim uyanmış..
Bende yürüyüşten geldim sabah sabah kümese bi girdim bir sürü yumurta çok sevindim tavuklarımda etkenci
doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel yaşlaraKızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükürbende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve
Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt
Ara
7-8 ad. diyet bisküvi
Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde.
Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.
Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
günaydın şekerler
15 günlük aradan sonra bugün diyetisyen günümüz
bakalım 15 günde neler gitmiş,500 gram kadar fazla çıkıyorum oradaki tartıda bu sinir bozucu oluyor
yeni listemi akşam paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?