Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar yine kaptaniniz yollarda :) ordegim dogurdu mu bakayim dedim ama ses yok cnm hangi hastabede yapcan dogumu morordek bence o cumayi bekliyo ben ankaraya geleyim de umutpasayi ve seni goreyim diye
Canım emzırme kaynaklı menuyu paylasmayı es gecmiştık
Yoksa cok stres olup yemıyorum
Denedık sutum azalmıştı o yuzden kaptanlarla da konusup vazgectık
veysisim bu kadar takarsan gitmez bosver takma bu arada ela hn 9-10aylik oldu artik ek gida basladi menu paylasabilirsin
candy_candy tatlim kac gundur yazacam unuttum kosturmadan hayirli olsun bebisler allah kolaylik versin tatlim

Günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Ben çörek otu yağını içtim sirkeli suyumu içtim şimdi yürüyüşe çıkıyorum..üşenmeyin erken kalkın...
günaydın Nilgunum. bende kac sabahtır 5de kalkıp spor yapayım diyorum ama hava yagmurlu olunca enerjim çekiliyor. kalkamıyorum. seni takdir ediyorum.

günaydın kaptanım
günaydın Nilgunum. bende kac sabahtır 5de kalkıp spor yapayım diyorum ama hava yagmurlu olunca enerjim çekiliyor. kalkamıyorum. seni takdir ediyorum.
evet havaların etkisi büyük canım bende hiç sevmiyorum kasvetli havalrı burda nasıl güzel bir sabah kuş cıvıltılarından inliyo ev ama olsun sen yinede başla sporuna
günaydın 5. takımın savaşçıları
Gunaydin kizlar...
Maşallah herkese erkenci, saglikla hedefe insallah :) günaydın larrrr
herkese toptan günayddııınnnnnnnnnnn

Maalesef başlayamıyorum canım. sabah erken çıkıyorum evden. gün içindeki yürüyüş hızımı arttırıyorum. bir faydası olmaz kısa mesafeler ama hareket harekettir diyorum.

Menun fena degil canim sadece ogle ve aksamda ki ekmekler yerine yogurt salata olabilirdi

Açlık Hissinin En Sık Nedenleri
-Öğünlerinizi pilav, makarna gibi karbonhidratlarla geçiriyor olmak.

-Su içmekten çok yemek yemeye odaklanmak.

-Televizyon başında kontrolsüzce bir şeyler atıştırmak.

-Sürekli stres altında olduğunuzdan dolayı kan şekerinizin düşmesi.

-Düzenli ve yeterli uyku uyumamak açlık hissi oluşturur.

-Vücudunuza yeterli oranda besin alamamak açlık hissini tetikler.

-Beyne tokluk hissi veren 20 dakikadan önce yemeği bitirmek.

-Açlık hissinin en sık nedenlerinden biri de günü geçiştirmek için öğün atlamak.

Günaydınlar,
Evet hala dogurmadigim bir sabahtan daha günaydın. Ben bu stresle zaten doguramam bence, dün cok yorulduk ama sabah erkenden kalkmak zorunda kaldık. Şimdi dayıyı adliyeye götürüyoruz. Neyse ki bugün dönüyor.

Evin kalabalıklıgından cok sıkıldım, alışık olmayınca cok degisik geliyor. Her seyi cümbür cemaat yapma olayları bana cok ters. Yarın kontrole gittikten sonra eşime beni okula bırak demeyi düşünüyorum yani o derece... Arada şaka olarak beni hastaneye yatırın, ben dogum başlayınca size haber veririm diyorum, evde takılsın kalabalık şu smiley gibi bağırasım var

Amin canım insallah
morordek yavru bugun dogacaktınyavv oyle hıssetmıştım hayrett
Yok Veysosum bu cocuk his falan dinlemiyor
Persembe dogacak oooooo
Dimi annesi morordek
Insallah kuzum. Sağlıkla gelsin bir an önce
Gunaydinlar yine kaptaniniz yollarda :) ordegim dogurdu mu bakayim dedim ama ses yok cnm hangi hastabede yapcan dogumu morordek bence o cumayi bekliyo ben ankaraya geleyim de umutpasayi ve seni goreyim diye
Memorial'da olacak kaptanım, Ankara'da olursan buyur gel, görmüş olursun Umut'u :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…