- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.561
veysisim bu kadar takarsan gitmez bosver takma bu arada ela hn 9-10aylik oldu artik ek gida basladi menu paylasabilirsinCanım emzırme kaynaklı menuyu paylasmayı es gecmiştık
Yoksa cok stres olup yemıyorum
Denedık sutum azalmıştı o yuzden kaptanlarla da konusup vazgectık
günaydın Nilgunum. bende kac sabahtır 5de kalkıp spor yapayım diyorum ama hava yagmurlu olunca enerjim çekiliyor. kalkamıyorum. seni takdir ediyorum.Günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Ben çörek otu yağını içtim sirkeli suyumu içtim şimdi yürüyüşe çıkıyorum..üşenmeyin erken kalkın...
günaydın kaptanımGunaydinlar yine kaptaniniz yollarda :) ordegim dogurdu mu bakayim dedim ama ses yok cnm hangi hastabede yapcan dogumumorordek bence o cumayi bekliyo ben ankaraya geleyim de umutpasayi ve seni goreyim diye
veysisim bu kadar takarsan gitmez bosver takma bu arada ela hn 9-10aylik oldu artik ek gida basladi menu paylasabilirsin
candy_candy tatlim kac gundur yazacam unuttum kosturmadan hayirli olsun bebisler allah kolaylik versin tatlim
evet havaların etkisi büyük canım bende hiç sevmiyorum kasvetli havalrı burda nasıl güzel bir sabah kuş cıvıltılarından inliyo ev ama olsun sen yinede başla sporunagünaydın Nilgunum. bende kac sabahtır 5de kalkıp spor yapayım diyorum ama hava yagmurlu olunca enerjim çekiliyor. kalkamıyorum. seni takdir ediyorum.
günaydın 5. takımın savaşçıları
Gunaydin kizlar...
herkese toptan günayddııınnnnnnnnnnnMaşallah herkese erkenci, saglikla hedefe insallah :) günaydın larrrr
Maalesef başlayamıyorum canım. sabah erken çıkıyorum evden. gün içindeki yürüyüş hızımı arttırıyorum. bir faydası olmaz kısa mesafeler ama hareket harekettir diyorum.günaydın kaptanım
evet havaların etkisi büyük canım bende hiç sevmiyorum kasvetli havalrı burda nasıl güzel bir sabah kuş cıvıltılarından inliyo ev ama olsun sen yinede başla sporuna
herkese toptan günayddııınnnnnnnnnnn
Ne evrakı Vesile cım
Gunaydinlarr
Daha yeni uyandım. Oh bir dinlenmişim ki, çocuklar hala uyuyor, evde derin bir sessizlik, dersim geç başlıyor, ne güzel bir sabah böyle
Menun fena degil canim sadece ogle ve aksamda ki ekmekler yerine yogurt salata olabilirdiKahvaltı
2 kızarmış yumurta
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara
Kurme bar
Öğle
Fırında mücver
Beyaz peynir
Nutella
2 dilim ekmek
Akşam
5 köfte
1 lavaş
Filtre kahve
Çok karbonhidratlı bir gün oldu farkındayımbebeler bir uyusun sporumu yapcam inşallah.
Her öğün tahıl grubu yiyecekler tüketmeliyiz canım. Beslenme uzmanları öyle diyor.Menun fena degil canim sadece ogle ve aksamda ki ekmekler yerine yogurt salata olabilirdi
Amin canım insallahKız ben bile ahanda doğurdum diye gelecek sonraki mesajı diye heycan yaptım seni göremeyince
Kuzunun keyfi yerinde tabi ama RAbbim zaten ol dediği an o gelir göbişinde göğsüne doğru ilerleme kayıt eder
Rabbim gönlüne göre verir inşallah hayırlısıyla
Yok Veysosum bu cocuk his falan dinlemiyor
Insallah kuzum. Sağlıkla gelsin bir an önce
Memorial'da olacak kaptanım, Ankara'da olursan buyur gel, görmüş olursun Umut'u :)Gunaydinlar yine kaptaniniz yollarda :) ordegim dogurdu mu bakayim dedim ama ses yok cnm hangi hastabede yapcan dogumumorordek bence o cumayi bekliyo ben ankaraya geleyim de umutpasayi ve seni goreyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?