- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.581
ben geldimm
sibelcim verdi gazı verdi gazı
gazla çalışıyorum artık
1 mayıs tatili sebebiyle 15 günlük bu tartımız
kilo:97,6
giden:2,8
bu haftaki listemi de çok beğendim birazdan paylaşırım
banuşumun raporuda vereyim:
kilo:109
giden:1,8
Eczacı degıl mıydın senhastalarım, raporlarım vs vs kuzucum :)
Günaydınlar,
Evet hala dogurmadigim bir sabahtan daha günaydın. Ben bu stresle zaten doguramam bence, dün cok yorulduk ama sabah erkenden kalkmak zorunda kaldık. Şimdi dayıyı adliyeye götürüyoruz. Neyse ki bugün dönüyor.
Evin kalabalıklıgından cok sıkıldım, alışık olmayınca cok degisik geliyor. Her seyi cümbür cemaat yapma olayları bana cok ters. Yarın kontrole gittikten sonra eşime beni okula bırak demeyi düşünüyorum yani o derece... Arada şaka olarak beni hastaneye yatırın, ben dogum başlayınca size haber veririm diyorum, evde takılsın kalabalıkşu smiley gibi bağırasım var
Amin inşALLAH cümlemizin kandili mübarek olsun
Amin inşALLAH :)
Amin canım inşALLAH :)
Dogum sonrası kendimi Umut'a adamayı düşünüyorum hedefcim, gelen giden pek umrumda olmayacak. Tabi yine sinirlendigim zamanlar olacaktır kendimi taniyorsam :) Şimdi bi de tüm gözler benim üzerimde, her an patlamaya hazır bomba gibiyim o yüzden :)Doğum sonrası da ne gelip giden olur ama ördekcim :)
Dogum sonrası kendimi Umut'a adamayı düşünüyorum hedefcim, gelen giden pek umrumda olmayacak. Tabi yine sinirlendigim zamanlar olacaktır kendimi taniyorsam :) Şimdi bi de tüm gözler benim üzerimde, her an patlamaya hazır bomba gibiyim o yüzden :)
ALLAH sana sabır versin. Sen şimdi de doğumdan sonra da kimseye bakma al yavrunu kucağına sakin sakin oturun :)Dogum sonrası kendimi Umut'a adamayı düşünüyorum hedefcim, gelen giden pek umrumda olmayacak. Tabi yine sinirlendigim zamanlar olacaktır kendimi taniyorsam :) Şimdi bi de tüm gözler benim üzerimde, her an patlamaya hazır bomba gibiyim o yüzden :)
Simdiden lohusa moduna bağladım Aysecim yaa :)ALLAH sana sabır versin. Sen şimdi de doğumdan sonra da kimseye bakma al yavrunu kucağına sakin sakin oturun :)
Simdiden lohusa moduna bağladım Aysecim yaa :)
seni anlıyorum canım bendede var o bir ara böyle gelen giden çok oldumu bunalıyorum misafir sevmemekten değilde sanki özel alanım işgal ediliyomuş gibi hissediyorumGünaydınlar,
Evet hala dogurmadigim bir sabahtan daha günaydın. Ben bu stresle zaten doguramam bence, dün cok yorulduk ama sabah erkenden kalkmak zorunda kaldık. Şimdi dayıyı adliyeye götürüyoruz. Neyse ki bugün dönüyor.
Evin kalabalıklıgından cok sıkıldım, alışık olmayınca cok degisik geliyor. Her seyi cümbür cemaat yapma olayları bana cok ters. Yarın kontrole gittikten sonra eşime beni okula bırak demeyi düşünüyorum yani o derece... Arada şaka olarak beni hastaneye yatırın, ben dogum başlayınca size haber veririm diyorum, evde takılsın kalabalıkşu smiley gibi bağırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?