Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım insallah

Yok Veysosum bu cocuk his falan dinlemiyor

Insallah kuzum. Sağlıkla gelsin bir an önce

Memorial'da olacak kaptanım, Ankara'da olursan buyur gel, görmüş olursun Umut'u :)
ay sorma bana daral geldi doğurmadın diye seni düşünemiyorumşiştimmmm hep stresten kilo veremiyorum senin yüzünden

Son düzenleme:
seni anlıyorum canım bendede var o bir ara böyle gelen giden çok oldumu bunalıyorum misafir sevmemekten değilde sanki özel alanım işgal ediliyomuş gibi hissediyorum psikolojik bir durum galiba
Evet aynen ben de öyle hissediyorum. Kendin yalnız olduğun gibi hareket edemiyorsun bi de işte bu durum ne kadar sürecek onun belirsizliği falan derken.. Ay neyse anlatırken şiştim
ay sorma bana daral geldi doğurmadın diye seni düşünemiyorumşiştimmmm hep stresten kilo veremiyorum senin yüzünden

Bravo kilo verememenizi de benim doğuma bağladınız ya

Tabi hep senin yüzünden davul gibi oldum

Canim Zaten en hey heyli zaman logusalik donemi en az hasarla atlatmaya bak.
ben herkese gicik olmustum simdi dusununce gereksiz geliyor
Gecilmesi gereken surecler iste bir bakmissin buyumus
bu arada bugun daha bitmedi bu gece gelebilir Umutcuk dualarim seninle

seni anlıyorum canım bendede var o bir ara böyle gelen giden çok oldumu bunalıyorum misafir sevmemekten değilde sanki özel alanım işgal ediliyomuş gibi hissediyorum psikolojik bir durum galiba
Onun sebebi canım her gelen ağızdan bir laf çıkması. Herkes mükemmel anne ama yeni doğum yapan anne bebek bakamaz. Birde eve yardıma gelen bebeğe bakmayacak anneye bakacak. Bebeğe bakma vazifesi annenin. Herkes gidince anne ne yapacak? Gelenler bunu unutuyor işte. Haa.. çok mızmız bir bebektir anneye nefes aldırmaz işte o zaman bebekle ilgilensinler de anne biraz dinlensin. değil mi ama... :)

Aslında bizim kilo verememiz yada gr gr verme sebebimiz umut değil mi? doğmadı diye stres yapıp şiştik hepimiz. morordek boynunun borcu doğum anında bize 38-36 beden olsunlar diye dua etmek.

Tabi hep senin yüzünden davul gibi oldum
Alla alla yaaaa
Bugün mübarek bi gün artık dualarımız kabul olsun da gelsin paşamız
Farkındayım. Son zamanlar maalesef böyle oluyor Şeymacığım. ALLAH sabır ve kolaylık versin :)
Amin canım :)
Hayal edebiliyorum ya. Evde terör estirebilirim gibi geliyor bana :) herkese kulağımı tıkamayı düşünüyorum ama bi yerde fena patlayabilirim :) neyse ki kv'ler dogumdan sonra çok kalmayacaklar. Memlekete gecmeleri gerekiyormus, işler varmış ramazandan önce halledilmesi gereken. Annem kalacak sadece, o da anlar diye düşünüyorum.
Aslında bizim kilo verememiz yada gr gr verme sebebimiz umut değil mi? doğmadı diye stres yapıp şiştik hepimiz. morordek boynunun borcu doğum anında bize 38-36 beden olsunlar diye dua etmek.
Ovvv yüküm daha da ağırlaştı
Bu akşam da edeyim, birazı aradan çıkmış olsun

41+5'te doğum yapan bi arkadaşım vardı, bugün onu aradım. Nasıl dayandın o zamana kadar diye :) bana taktikler verdi aslında çoğunu yapıyorum ama... En az 1.5 saat yürüyüş yap dedi, bu aksamuzeri Goksu Park'a gidip 1.5 saat yürüyeceğim. Hayırlısı olsun bakalım tutacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…