Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ikiz mi?? ay darısı bana yaaa, tek yumurta ise aynı cinsiyet oluyodu dimi? ay inanmıyorum çok sevindim sevalim :)

Evet canım aynı olacak cinsiyetleri.. inşallah istiyorsan darısı sana olur zaten tek yumurta ikizlerinde genetik etki yok herkesin başına gelebilir yani

Amanıııın ikiz miiii
Maşallah yaaa hayırlı olsun, çok sevindim, sağlıkla gelsinler inşallah
Bu gidişle onlar bizim oğlana yetişir candycim, ben hala doğuramadım çünkü

maşallah yaa doğurmadın mı hala demek ki Umut beye nasıl rahat bi ortam sağlamışsan maşallah çıkmıyor içinden.. Zaten erkek ya sana düşkün olacak

İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım Allah

Allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.

sağol canım teşekkürler

inşallah canım sağol güzel duaların için

sağol kaptanım.. artık ikizleri doğurduktan sonra takımda kontenjanımı ayırın

Ayy Seval'cim kusura bakma lütfen.
Sen sonradan nick değiştirmiştin ya. O nedenle candy olarak görünce bir anda çakmamış ben de.

Bebeklerin hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın.
Daha çok var doğuma ama bekliyoruz bak takıma doğum kiloları için.

morordek cnm simdi antep havaalanindayim sirf sen dogurdun mu doye acele okudum hayirlisi olsun cnm
inatettimolacak cnm mutlu yillar kizlar ucak kalkiyo kapatiyom
Cumartesiden sonra kaçışı yok artık kaptanım :) bu kadar beklediğin yeter dedi doktor teyzesi :) musait olursan bekleriz hastaneye :)

Maşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar
Hosgeldin sevgili Muska..
Sana buyuk bi teşekkür borcum var.. Benim ilk kivilcimim oldun biliyo musun??
Bi aksam artik aynaya bakmanin bana üzüntü verdigine karar vermistim.. Internete ne yazdim hatırlamıyorum ama karsima senin basari hikayen cikti..
Istegim vardi ama atesi yakacak kivilcimim yoktu maalesef.. Butun hayatimi oyle tontik gecirdim ki kimseler aldigim karari ciddiye almiyodu..
Birden icimde hissettim yazdiklarini.. senin postunu okudugum an uyelik alip takima geldim.. hep burda olacakmis gibi artik ben varim yer acin dedim.. sagolsun herkes kucak acti.. Kaptanicelerim toplight ve ordekcim morordek hep inandi hep destek oldu,keza gelmis gecmis butun takim arkadaslarom da oyle.. kocamaaann bi aole olduk,ben de katildim aralarina senin sayende..o gunden bugune hayatima buyuk seyler katti bu takim,götürdüğü tek sey 35kilo!!!
Ve senin kivilciminla tam bir yilda bambaska bi insana dönustum.. Gelip selam verecegin günün bugun olmasi cok ozel benim icin.. Bugun dogum gunum biliyo musun..Bu sene gelen yasa yaklasan 30a ragmen icten ice bi huysuzluk yapmadım gelen 1seneye koskoca 35kilo verdim ben.. Sana sarilmayo cok isterdim su anda.. İhtiyacım oldugu anda tutunacagim dalim oldun sen,gunun en anlamli hediyesi oldu sana denk gelmek gercekten..
Ben tam geldigimde senin hayatınla ilgili tatsiz seyler gelismis. Umarim annen cok iyidir simdi. Kelebek etkisine inanir misin bilmiyorum ama cooook buyuk değişimlere elin degdi. Bil istedim ve sana cok cok cok tesekkur ederim

Canım yaa nasıl mutlu oldum senin adına inanamazsın. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Sakın ama sakın eskiyi düşünüp üzülme. Geçmuşe bak ve burukta olsa gülümse. Sana kocamaaan sarılıyorum

Maşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar

Aaa muska da gelmiş. Hemen hissettin mi adını andığımızı.
Hoşgeldin.

Ya evet sorma çok inatçı çıktı, tam boğa burcu
Annen nasıl oldu muskacım? İnsallah daha iyidir?
Ayy ördekcim boğaza da düşkün olur boğalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…