- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.701
ikiz mi?? ay darısı bana yaaa, tek yumurta ise aynı cinsiyet oluyodu dimi? ay inanmıyorum çok sevindim sevalim :)
Amanıııın ikiz miiii
Maşallah yaaa hayırlı olsun, çok sevindim, sağlıkla gelsinler inşallah
Bu gidişle onlar bizim oğlana yetişir candycim, ben hala doğuramadım çünkü
Allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
Canım gözün aydın inan çok sevindim
Rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar olarak kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnn
Eminim çok güzel bir Anne olacaksın ve iki taneyle de olsa başa çıkarsın
Gunaydinlar yine kaptaniniz yollarda :) ordegim dogurdu mu bakayim dedim ama ses yok cnm hangi hastabede yapcan dogumumorordek bence o cumayi bekliyo ben ankaraya geleyim de umutpasayi ve seni goreyim diye
veysisim bu kadar takarsan gitmez bosver takma bu arada ela hn 9-10aylik oldu artik ek gida basladi menu paylasabilirsin
candy_candy tatlim kac gundur yazacam unuttum kosturmadan hayirli olsun bebisler allah kolaylik versin tatlim
bu aradahedef38beden
hedefcim sen beni tanımadın mı hatırlayamadın mı ama ben seni hatırlıyorummuska döneminde vardım seval ben imseval di adım o zaman sen de vardın kaybolup gittin sonra.. hatırladın mı beni
Cumartesiden sonra kaçışı yok artık kaptanım :) bu kadar beklediğin yeter dedi doktor teyzesi :) musait olursan bekleriz hastaneye :)morordek cnm simdi antep havaalanindayim sirf sen dogurdun mu doye acele okudum hayirlisi olsun cnm
inatettimolacak cnm mutlu yillar kizlar ucak kalkiyo kapatiyom
Muskammm nasılsın?Maşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar
İyiyim bitanem sen naptın ufaklık inatcı ha :)Muskammm nasılsın?
İkiz ha waaaw.
Tesekkurler kaptanim.. valla yaptigin yolu uzun yol soforleri yapmıyo.. kolay gelsin cok cokmorordek cnm simdi antep havaalanindayim sirf sen dogurdun mu doye acele okudum hayirlisi olsun cnm
inatettimolacak cnm mutlu yillar kizlar ucak kalkiyo kapatiyom
Ya evet sorma çok inatçı çıktı, tam boğa burcuİyiyim bitanem sen naptın ufaklık inatcı ha :)
Atlattık çok sükür canım geçti bitti. Saçları bile uzadıYa evet sorma çok inatçı çıktı, tam boğa burcu
Annen nasıl oldu muskacım? İnsallah daha iyidir?
Yaaa mükemmel bir haber buuuu, çok sevindimAtlattık çok sükür canım geçti bitti. Saçları bile uzadı
Amin canım. Sende sevalde sağlıkla yaparsınız doğumu inşallahYaaa mükemmel bir haber buuuu, çok sevindim
Allah'ım kimselere göstermesin, bundan sonra da inşallah çook çook iyi olur
İnşallah bakalım, son 2 gün :)Amin canım. Sende sevalde sağlıkla yaparsınız doğumu inşallah
Hosgeldin sevgili Muska..Maşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar
Off az kalmış hadi hayırlısıAmin canım. Sende sevalde sağlıkla yaparsınız doğumu inşallah
Canım yaa nasıl mutlu oldum senin adına inanamazsın. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Sakın ama sakın eskiyi düşünüp üzülme. Geçmuşe bak ve burukta olsa gülümse. Sana kocamaaan sarılıyorumHosgeldin sevgili Muska..
Sana buyuk bi teşekkür borcum var.. Benim ilk kivilcimim oldun biliyo musun??
Bi aksam artik aynaya bakmanin bana üzüntü verdigine karar vermistim.. Internete ne yazdim hatırlamıyorum ama karsima senin basari hikayen cikti..
Istegim vardi ama atesi yakacak kivilcimim yoktu maalesef.. Butun hayatimi oyle tontik gecirdim ki kimseler aldigim karari ciddiye almiyodu..
Birden icimde hissettim yazdiklarini.. senin postunu okudugum an uyelik alip takima geldim.. hep burda olacakmis gibi artik ben varim yer acin dedim.. sagolsun herkes kucak acti.. Kaptanicelerimtoplight ve ordekcim morordek hep inandi hep destek oldu,keza gelmis gecmis butun takim arkadaslarom da oyle.. kocamaaann bi aole olduk,ben de katildim aralarina senin sayende..o gunden bugune hayatima buyuk seyler katti bu takim,götürdüğü tek sey 35kilo!!!
Ve senin kivilciminla tam bir yilda bambaska bi insana dönustum.. Gelip selam verecegin günün bugun olmasi cok ozel benim icin.. Bugun dogum gunum biliyo musun..Bu sene gelen yasa yaklasan 30a ragmen icten ice bi huysuzluk yapmadım gelen 1seneye koskoca 35kilo verdim ben.. Sana sarilmayo cok isterdim su anda.. İhtiyacım oldugu anda tutunacagim dalim oldun sen,gunun en anlamli hediyesi oldu sana denk gelmek gercekten..
Ben tam geldigimde senin hayatınla ilgili tatsiz seyler gelismis. Umarim annen cok iyidir simdi. Kelebek etkisine inanir misin bilmiyorum ama cooook buyuk değişimlere elin degdi. Bil istedim ve sana cok cok cok tesekkur ederim
Maşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar
Ayy ördekcim boğaza da düşkün olur boğalar :)Ya evet sorma çok inatçı çıktı, tam boğa burcu
Annen nasıl oldu muskacım? İnsallah daha iyidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?