Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 saat sayabilirsin valla, belim kopmuş eve gelince fark ettim :)
Amiiiinn ne güzel duaymıs :)
morordek geldiysen 3 kere tahtaya vur. ama saat daha erken. sen biraz daha uyu
Geldim geldim bugün erkenciyiz :)

Gunaydin kızlar, durum hala aynı. Kontrole gidiyoruz. Artık ne olacaksa olsun moduna girdim. Suni sancı verelim derse kabul edecegim sanırım..
Sal gitsin bugün paşayı ördekcim Ayy düşünsene doktor dıyomus dogum basladı aksamustu umut kucagında
Yaaaa çok heyecanlııı
İkiniz için de en sağlıklı kararı verir doktorun umarım canım,saglıkla sıhhatle alırsın yavrunu koynuna umarım

Heh kime ne dicektim diyodum seni gorunce hatirladim..
Bebeyim kamu spotu olacak ama fistik ezmesini acilen birakman lazim
Evden ucur onu bir an once gordukce dayanamiyon sanirim.. reglin mi yaklasti niye dustun tatliya bu kadar..
Bak bugun persembe hatirlatayim canim

Nst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar

Eskıden 6dan snr bısey yemezdım her hafta eksı cıkardım bu hafta nerdeyse hergun 1 saate yakın spor yapıyorum ve gece yemıyorum ve gunduz de normalım kacamağım olmuyor
Artı cıkıyorum
İzne mi ayrılsam yururuşü mü bıraksam

Heyecanla bekliyoruz
HİÇBİŞEY ESKISI GIBIOLMAYACAK ÖRDEĞİM
Korkunfilmi fragmanı gibi oldu
Çok güzel olcak yanı muthiş bir duygu şu evlat
EN COK ANNE OLMAYI SEVECEKSIN

kuzucum nst'ye göre iyiyse cumartesiyi beklesen mi? en güzeli doktorunun yaklaşımı, önce Allah'a, sonra doktoruna sonra da sana güveniyorum :)

Bugün gelmesi lazım inatettimolacak özge teyzesi ile aynı gün doğum günü kutlayacak yaa...
Özgeciğim sen sordun mu Umut Paşaya belki seninle aynı gün doğmak istemiyor

yok ya ben kim seni korkutmak kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…