Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaaa ben zaten ağlamaya hazır modda geziyorum napıyosuuun seennn? Böyle duygusal şeyler yazmanı lohusalık dönemim bitene kadar yasaklıyorum

Yaa bi de şimdi çok utandım, sabahtan beri gene kendi derdimden kimseyi gördüğüm yok Doğum günün kutlu olsun canımm benimm Bizim Umut bugün de gelemedi ama senin gibi annesine anneler günü hediyesi olarak gelecek inşallah, bir ömür boyu hatırlayacağım bu hikayeyi :)
Nice nice mutlu ve huzurlu senelerin olsun
Ayy ördekcim boğaza da düşkün olur boğalar :)
Evet ya öyleymiş, zaten belli, kendisine hamileyken benim de iştahım arttı Doğunca nasıl doyuracağım acaba kara kara düşünür oldum

Sagol gönlümün kaptanı. Bende sizi özledim.

Aman hedefcim bi kaptırırsam işim yaş. Zaten meyilli vücut...allahım korkuyorum resmen

Hiç zannetmiyorum muskacım senin kaptıracağını.
Sen ki sona kadar geldin. O kadar azmettin. Bundan sonra mümkün değil eskiye dönmezsin.

Selam kizlar herkese Bugun Yogunluktan gelemedim buralara

Bugunun yeme isini bitirdim
kahvalti
2 buyuk dilim tb ekmek ile tost

Ara 1 kare bitter

Ogle
2 yumurta
Bolca domates salatalik
4 dl peynir

Ara 7 badem

Aksam
1 kase kuru fasulye
1 dl ekmek
Domates biber 1 Kornison
1 bardak ayran

Ve bitti bugun az su ictim sisem Elimde devam ediyorum
yesilcay da yok
ama 1 saat yuruyus yaptim

Hayatima katmama sebep oldugun guzelliklerin misli misli bulsun seni hayatinda sevgili muskacim

Menum;

07:30
1 h.yumutya
1 salatik
Yarim dilim tb ekmegi

11:00
1 h.yumurta
1 salatalik
Yarim dilim tb ekmegi

15:30
1 dilim tb ekmegi uzerine az krem peynir
1 salatalik

17:00
200ml pınar light süt
15 tane karisik kuruyemis

19:30
Tavuk pirzola- Salata
1 d. Tb ekmegi

4 yk yogurt

2 t.kahvesi
1 nescafe
1 soda

Simdilik 1 su

Kızlar sabah erkenden yola ciktik Antep'e gittik kızım hayvanat bahcesini gormeyi cok istiyordu oraya gittik.Hızlı tempoda olmasada durup bakinmalar haric 2 saat orada yurumusum. 30 dakikaka burada yurumusum. fancynancy
Zararli seylerden yemeyim diye yumurtamida hasladim ekmegimi cantaya koydum araba yedim.Liste disina cikmamis oldum.Cok mutluyum.
Sadece yarim saatte bir wc problemim olmasin diye cok su icemedim.
Uyuyana kadar 2'ye tamamlamaya calışırım..
insallah yarın eksi görürüm tartıda!!!

Son düzenleme:
Umut'a bu hikayeyi anlatırım aklı erince

Evet hedefcim maksimum son 2 gün :)

Yoo bence babası düşünsün hem anneler gününü hem de Umut'un doğum gününü kutlamak zorunda kalacak
yalnız umut hepimizden inatçı çıktı
Maşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar
hoş geldin defne ablacığım nasılsın annenin iyi olmasınada çok sevindim rabbim bir daha göstermesin

Oylesiniz ama önemlisiniz ordekcim arada dokerim ben icimi oyle
Sen kendi yavrunu dusunuyon tabi notmal aklindan cikmasi kusurluk bisey yok canim. Tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Bu arada gercekten boğalar boğazli oluyo biraz fazla efor harcayabilirsin pasayi doyurmak icin.. insallah bol bol sütün olir
inatettimolacak ay özgem hakkaten bi kutlayamadım Doğum gününü, kaç zamandır söylüyorsun bi de

Musmutlu yılların olsun, sağlıkla mutlulukla canım, hep incecik olasın.
Ayy ayy ayy dogum gunu dilegini yerim senin sagol canim cok tesekkur ederim
inatettimolacak
Sevdiklerinle birlikte nice,saglıklı ve mutlu yıllar gecirmen dilegiyle iyi dogdun.. Dogum günün kutlu olsun tatlımm...
Cokk sagol canim.. Allah kimseyi sevenlerinden ayirmasin

Şekerim fıstık ezmesi yağ yakardı ne bileyim kilo vermeye yardımcıydı diye biliyorum bolca lif ve protein vardır hatırlıyorum. Bir ara okumuş şaşırmıştım hatta. Yoksam Nutella bana bakıyor ben ona, ellemiyorum Reeglim 25inden sonra olması lazım canım, şu sıralar sanki içinde şeker olan herşey beni çağırıyor gibi

ay bendede var oooooo reglim yakınlaştı herşeye şeker atıp yiyesim varherşey kadınlara karşı

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte hep mutlu ol inşallah. ..

Antepe yakınsın sanırım. Nerde yaşıyorsun? Ben de osmaniyedeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…