- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.721
Hoşbulduk hedefim. Naber kız?Aaa muska da gelmiş. Hemen hissettin mi adını andığımızı.
Hoşgeldin.
Ayy ördekcim boğaza da düşkün olur boğalar :)
Yaaaa ben zaten ağlamaya hazır modda geziyorum napıyosuuun seennn? Böyle duygusal şeyler yazmanı lohusalık dönemim bitene kadar yasaklıyorumHosgeldin sevgili Muska..
Sana buyuk bi teşekkür borcum var.. Benim ilk kivilcimim oldun biliyo musun??
Bi aksam artik aynaya bakmanin bana üzüntü verdigine karar vermistim.. Internete ne yazdim hatırlamıyorum ama karsima senin basari hikayen cikti..
Istegim vardi ama atesi yakacak kivilcimim yoktu maalesef.. Butun hayatimi oyle tontik gecirdim ki kimseler aldigim karari ciddiye almiyodu..
Birden icimde hissettim yazdiklarini.. senin postunu okudugum an uyelik alip takima geldim.. hep burda olacakmis gibi artik ben varim yer acin dedim.. sagolsun herkes kucak acti.. Kaptanicelerimtoplight ve ordekcim morordek hep inandi hep destek oldu,keza gelmis gecmis butun takim arkadaslarom da oyle.. kocamaaann bi aole olduk,ben de katildim aralarina senin sayende..o gunden bugune hayatima buyuk seyler katti bu takim,götürdüğü tek sey 35kilo!!!
Ve senin kivilciminla tam bir yilda bambaska bi insana dönustum.. Gelip selam verecegin günün bugun olmasi cok ozel benim icin.. Bugun dogum gunum biliyo musun..Bu sene gelen yasa yaklasan 30a ragmen icten ice bi huysuzluk yapmadım gelen 1seneye koskoca 35kilo verdim ben.. Sana sarilmayo cok isterdim su anda.. İhtiyacım oldugu anda tutunacagim dalim oldun sen,gunun en anlamli hediyesi oldu sana denk gelmek gercekten..
Ben tam geldigimde senin hayatınla ilgili tatsiz seyler gelismis. Umarim annen cok iyidir simdi. Kelebek etkisine inanir misin bilmiyorum ama cooook buyuk değişimlere elin degdi. Bil istedim ve sana cok cok cok tesekkur ederim
Evet ya öyleymiş, zaten belli, kendisine hamileyken benim de iştahım arttıAyy ördekcim boğaza da düşkün olur boğalar :)
Hoşbulduk hedefim. Naber kız?
Bi ara rahatliķtan aldım 80i gördüm. Sonra hooop dedim napıyon o kadar emek. Simdi 69-70 civarıyım ve artık korumaya aldım şükür.İyiyim şükür canım. Sen nasılsın? Koruyor musun kiloyu?
Az moral motivayon ol bize yahu.
Muskam hosgeldin tatlim yaa ozledik seni annenin iyi olmasina cok sevindimBi ara rahatliķtan aldım 80i gördüm. Sonra hooop dedim napıyon o kadar emek. Simdi 69-70 civarıyım ve artık korumaya aldım şükür.
Bi ara rahatliķtan aldım 80i gördüm. Sonra hooop dedim napıyon o kadar emek. Simdi 69-70 civarıyım ve artık korumaya aldım şükür.
Sagol gönlümün kaptanı. Bende sizi özledim.Muskam hosgeldin tatlim yaa ozledik seni annenin iyi olmasina cok sevindim
Aman hedefcim bi kaptırırsam işim yaş. Zaten meyilli vücut...allahım korkuyorum resmenMaşallah muskacım ne güzel müdahale etmişsin :) Darısı başımıza.
Sagol gönlümün kaptanı. Bende sizi özledim.
Aman hedefcim bi kaptırırsam işim yaş. Zaten meyilli vücut...allahım korkuyorum resmen
Hayatima katmama sebep oldugun guzelliklerin misli misli bulsun seni hayatinda sevgili muskacimCanım yaa nasıl mutlu oldum senin adına inanamazsın. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Sakın ama sakın eskiyi düşünüp üzülme. Geçmuşe bak ve burukta olsa gülümse. Sana kocamaaan sarılıyorum
yalnız umut hepimizden inatçı çıktıUmut'a bu hikayeyi anlatırım aklı erince
Evet hedefcim maksimum son 2 gün :)
Yoo bence babası düşünsün hem anneler gününü hem de Umut'un doğum gününü kutlamak zorunda kalacak
hoş geldin defne ablacığım nasılsın annenin iyi olmasınada çok sevindim rabbim bir daha göstermesinMaşallah yahu bu ne bereket takımda allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar
Oylesiniz ama önemlisiniz ordekcim arada dokerim ben icimi oyleYaaaa ben zaten ağlamaya hazır modda geziyorum napıyosuuun seennn? Böyle duygusal şeyler yazmanı lohusalık dönemim bitene kadar yasaklıyorum
Yaa bi de şimdi çok utandım, sabahtan beri gene kendi derdimden kimseyi gördüğüm yokDoğum günün kutlu olsun canımm benimm Bizim Umut bugün de gelemedi ama senin gibi annesine anneler günü hediyesi olarak gelecek inşallah, bir ömür boyu hatırlayacağım bu hikayeyi :)
Nice nice mutlu ve huzurlu senelerin olsun
Evet ya öyleymiş, zaten belli, kendisine hamileyken benim de iştahım arttıDoğunca nasıl doyuracağım acaba kara kara düşünür oldum
Ayy ayy ayy dogum gunu dilegini yerim senininatettimolacak ay özgem hakkaten bi kutlayamadım Doğum gününü, kaç zamandır söylüyorsun bi de
Musmutlu yılların olsun, sağlıkla mutlulukla canım, hep incecik olasın.
Cokk sagol canim.. Allah kimseyi sevenlerinden ayirmasininatettimolacak
Sevdiklerinle birlikte nice,saglıklı ve mutlu yıllar gecirmen dilegiyle iyi dogdun.. Dogum günün kutlu olsun tatlımm...
çatlak ex ortim iyi doğdunnnnnnnnnn...... doğum günün kutlu olsun canımHayatima katmama sebep oldugun guzelliklerin misli misli bulsun seni hayatinda sevgili muskacim
Şekerim fıstık ezmesi yağ yakardı ne bileyim kilo vermeye yardımcıydı diye biliyorumHeh kime ne dicektim diyodum seni gorunce hatirladim..
Bebeyim kamu spotu olacak ama fistik ezmesini acilen birakman lazim
Evden ucur onu bir an once gordukce dayanamiyon sanirim.. reglin mi yaklasti niye dustun tatliya bu kadar..
Bak bugun persembe hatirlatayim canim
ay bendede var oooooo reglim yakınlaştı herşeye şeker atıp yiyesim varŞekerim fıstık ezmesi yağ yakardı ne bileyim kilo vermeye yardımcıydı diye biliyorumbolca lif ve protein vardır hatırlıyorum. Bir ara okumuş şaşırmıştım hatta. Yoksam Nutella bana bakıyor ben ona, ellemiyorum Reeglim 25inden sonra olması lazım canım, şu sıralar sanki içinde şeker olan herşey beni çağırıyor gibi
Hosgeldin sevgili Muska..
Sana buyuk bi teşekkür borcum var.. Benim ilk kivilcimim oldun biliyo musun??
Bi aksam artik aynaya bakmanin bana üzüntü verdigine karar vermistim.. Internete ne yazdim hatırlamıyorum ama karsima senin basari hikayen cikti..
Istegim vardi ama atesi yakacak kivilcimim yoktu maalesef.. Butun hayatimi oyle tontik gecirdim ki kimseler aldigim karari ciddiye almiyodu..
Birden icimde hissettim yazdiklarini.. senin postunu okudugum an uyelik alip takima geldim.. hep burda olacakmis gibi artik ben varim yer acin dedim.. sagolsun herkes kucak acti.. Kaptanicelerimtoplight ve ordekcim morordek hep inandi hep destek oldu,keza gelmis gecmis butun takim arkadaslarom da oyle.. kocamaaann bi aole olduk,ben de katildim aralarina senin sayende..o gunden bugune hayatima buyuk seyler katti bu takim,götürdüğü tek sey 35kilo!!!
Ve senin kivilciminla tam bir yilda bambaska bi insana dönustum.. Gelip selam verecegin günün bugun olmasi cok ozel benim icin.. Bugun dogum gunum biliyo musun..Bu sene gelen yasa yaklasan 30a ragmen icten ice bi huysuzluk yapmadım gelen 1seneye koskoca 35kilo verdim ben.. Sana sarilmayo cok isterdim su anda.. İhtiyacım oldugu anda tutunacagim dalim oldun sen,gunun en anlamli hediyesi oldu sana denk gelmek gercekten..
Ben tam geldigimde senin hayatınla ilgili tatsiz seyler gelismis. Umarim annen cok iyidir simdi. Kelebek etkisine inanir misin bilmiyorum ama cooook buyuk değişimlere elin degdi. Bil istedim ve sana cok cok cok tesekkur ederim
Kızlar sabah erkenden yola ciktik Antep'e gittik kızım hayvanat bahcesini gormeyi cok istiyordu oraya gittik.Hızlı tempoda olmasada durup bakinmalar haric 2 saat orada yurumusum. 30 dakikaka burada yurumusum.fancynancy
Zararli seylerden yemeyim diye yumurtamida hasladim ekmegimi cantaya koydum araba yedim.Liste disina cikmamis oldum.Cok mutluyum.
Sadece yarim saatte bir wc problemim olmasin diye cok su icemedim.
Uyuyana kadar 2'ye tamamlamaya calışırım..
insallah yarın eksi görürüm tartıda!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?