- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.741
Hadi hayırlısı olsun canım. Anammm iki güne geliyor 5. takımın Umut'u nihayettttDoktor artık daha fazla bekletmek istemedi. Açıklık biraz daha artmış ama yeterince değil o yüzden bugün zorlamayalım dedi. Nst sonucun kötü olsa bugün alırdım ama cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Cumartesiden sonra riske girmeye gerek yok dedi.
Valla ben artık kendisine baya şans verdim doğum gününü seçsin diye ama hayatta her seyi seçemiyoruz. Gelseymis kendi, yoksa böyle alırlar iste(dogmayan cocuguna trip atan anne)
Ay sorma Nilgüncüm ya, daha da var reglime yani ama niye böyle oldum bilmiyorum.ay bendede var oooooo reglim yakınlaştı herşeye şeker atıp yiyesim varherşey kadınlara karşı
Bende 1 saat 20 dk yürüdüm canım. Fazla bile olabilir hattafancynancy az önce 40 dk yürüdüm
Keşke inadını şöyle kullansa:yalnız umut hepimizden inatçı çıktı
Faydamız olduysa ne mutlu bize :)Oylesiniz ama önemlisiniz ordekcim arada dokerim ben icimi oyle
Sen kendi yavrunu dusunuyon tabi notmal aklindan cikmasi kusurluk bisey yok canim. Tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Bu arada gercekten boğalar boğazli oluyo biraz fazla efor harcayabilirsin pasayi doyurmak icin.. insallah bol bol sütün olir
Süpersın bu kdr yuruyuse yarın artı cıkarsamBende 1 saat 20 dk yürüdüm canım. Fazla bile olabilir hatta
Iykusuzluktan mı acaba sabıt gelıyorum ordegımBu kez de ben burda tek başıma servey'e bağladım
Aferin kuzularım, hepiniz yarın uykusuzluktan ödem olmayalım diye erkenden uyudunuz değil mi?
Hatay'dayım bende..Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte hep mutlu ol inşallah. ..
Antepe yakınsın sanırım. Nerde yaşıyorsun? Ben de osmaniyedeyim...
Az değilmişsin ama kaptanımız yaaa, çok ayıp.Keşke inadını şöyle kullansa:
"Siz misiniz benim doğum tarihimi belirleyen? Alın iste size inat cumartesi doğmayacağım" diyerek yarın falan gelse
Faydamız olduysa ne mutlu bize :)
Aklıma hep şey geliyor yaa sen ilk takıma geldiginde ceza kesiyordum ya ben, sana hep yalan yanlış cezalar kesmiştimsen de soruyordun hep "neden ceza aldım" diye ama yapıyordun da kıyamam
Kesinlikle olursun artık, hiç şüphemiz yokUmut doğmadan bir kere daha listeyi paylaşayım dedim, sonra bir süre liste işleriyle uğraşamam sanırım :)
Hedef listesinde bu cumaya "inat ettim doğurucam" demiştim ama olmadı, kısmet :) Artık haftaya tartılır liste 1.si olurum
Onun keyfi yerinde canım ya, çocuğu zorla dışarı çıkartacaksınız yani. Ama gerçekten tam bir boğa geliyor galiba kızların dediği gibi. Hem inatçı hem de keyfine düşkünBi de bu arada bugün doğumu tetikleyen çoğu şeyi yaptım:
Yarın da bunları tekrarlayayım diyorum. Daha da gelmiyorsa zaten geleceği yokmuş, cumartesi günü "Hocam Umut Bey'i dışarı alalım" diyerek hastaneye gideceğim :)
- Yürüyüş
- Merdiven çıkma (5 kat + 3 kat şeklinde farklı zamanlarda)
- Acı ve baharatlı yemek
- Pilates topunda zıplamak
Tabi tabiiiiBu kez de ben burda tek başıma servey'e bağladım
Aferin kuzularım, hepiniz yarın uykusuzluktan ödem olmayalım diye erkenden uyudunuz değil mi?
Süpersın bu kdr yuruyuse yarın artı cıkarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?