Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzüldüm onun adına ama tahliller de normalse neden veremedi ki acaba? Normalde o kilolarda hemen diyete başlayınca hızlı vermesi gerek. Diyetisyeni ona göre bir yol çizer belki. Verdikleri ilacı da ismini falan öğrenip internetten bi araştır istersen?
Kuzum senin kilo takıldı sanırım olur öyle, hedefcim de demiş metabolizmayı bi şaşırt istersen. Emzirdigin icin detoks falan yapamazsın ama mutlaka senin icin de bi seyler vardir diye düşünüyorum.
Listeyi taşıdım paylaşım alanına haberiniz olsun sizin de.. Kafanız burda kalmasın rahat rahat işlerinize bakın şekerler
Sagolasin kuzucum ben yine evde 100bin stresle uğraşıyorum bugün bile

hadi inşallah hayırlısıyla gelsin artık :))

Daha once de denedi, çok istikrarlı olmadığı icin veremedi. Simdi de çok istekli değil. Eşi ve çocuklarının baskısıyla başladı. 1 ayda gram vermeyince olmayan motivasyonu da yerlerde...
Canım ya gönülsüz olacak iş değil bu bence. Belki listesine tam uymamış olabilir, kaçamaklar yapmış olabilir. Kolay değil, onun kilo vermeyi istemesi lazım tatlım. Başkaları zorluyorsa da epey stres altındadır.

Eki Görüntüle 1994849 60 dk tempolu yürüyüş eklensin bana da :) fancynancy
Süpeeerr. Bu ayki ilk yürüyüşün listede canım, bir hatam yoktur inşallah.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamanda

kilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9
fark:1,1
ayy çok mutluyum
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba

Ayşemmmmmmmmmmmmm Kız süpersin yaaa maşallah suphanallah
RAbbim nazarlardan saklasın....Aminnnnnn
Darısı benim başıma
Cidden harika gidiyorsun canım inşallah Salı gününe ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ki senin ki garanti :)

Canım naçizane ben fikrimi söyleyebilirmiyim :)
Bende diyetisyene gidiyorum 5 haftadır ve tabi ilk heves bende hemen spor salonuna yazılsam mı diye sormuştum ama diyetisyenim kesinlikle korumaya geçene kadar kesinlikle kendini zorlama sadece haftada 4 gün yürü dedi
Ben 118le başladım ve şu anda 108.3 kgyum yani 9.7 kg gitti bu süre zarfında ve inan hiç kasmadım hatta ilk iki hafta yürüyüş dahi yapmadım
Benim tavsiyem bir de kasmadan bir hafta denemesi olmazsa diyetisyenine bu durumu izah etsin belki beslenme şeklini değiştirir ( gerçi bizimki her hafta çağırdığı için hep liste değişiyor ve hatun bize öyle bir çoşku veriyor ki pozitiv düşünce sayesinde de kilo vereceğimize adımız gibi emin oluyoruz ki ben inanmanın bile çok etki ettiğini düşünüyorum )
İnsülin direnci de olabilir ama tahlillerin hepsi iyi çıktı demişsin
Acaba farkında olmadan diyet dışına çıkacak birşeyler mi yiyip içiyor
Bu arada şu 2si bir aradalar çok zararlıymış ben diyete başladığımdan beri kestim ve belki onunda etkisi vardır çünkü geçmişte hep içtim ve hiç bir diyetten çok fazla hayır görmedim diyebilirim

Yağ yakımını arttıracak ilaç verdiyse büyük ihtimalle 2 seçenek var ( adını veremiyorum tabiki ) ve mutlaka düzenli kullansın onları eminim faydası olacaktır
Moralini bozmasın ve kesinlikle inansın çok çok güzel kilolar verdiğini de müjdelemek nasip edecek Rabbim pes etmek yok

Kızlar kilo veren herkesi kutluyorum. İnşallah daha daha ve daha da çok veririz. Sabit kalanlar da moralinizi bozmayın, bende sabit gelirim diye düşünmüştüm ama yürüyüşler yaradı herhalde. Vazgeçmeyin, servey nilsub hedef38beden ve şimdi aklıma gelmeyen ya da yazmayı unuttuğum diğer arkadaşlarımmm, durmak pes etmek yok.

ben bumerang gibiyim gidip gidip geri geliyom :))) kilo hep aynı ama :))

Aman benimki daha fena, hep yukarı hep

Doğrudur kuzucum, ilk kez bildirdim :)

Daha once de denedi, çok istikrarlı olmadığı icin veremedi. Simdi de çok istekli değil. Eşi ve çocuklarının baskısıyla başladı. 1 ayda gram vermeyince olmayan motivasyonu da yerlerde...
bence gizli yenenler kilo yapmaz kuralını uyguluyor. ama o kural işe yaramıyor. ilk ay en azından 2.5kg kadar sudan da olsa vermesi gerekirdi. zorla başladıysa zaten bırakmak için sebep arıyordur.

Menum;

11:00
1 dilim tb ekmegi
Bool yesillikli haslanmis yumurta
1 yk sut kesiginden peynir

15:00
2 salatalık

19:00
5 yk bol yesil mercimekli patlican yemegi
4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

2 L su
3 t.kahvesi

Spor;
1 saat 40 dk yuruyus 10000 adim

Menüm

Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim t.b.ekmeği

Ara
1 sade t.kahvesi
10 tane badem

Oglen 12.30
5 tane yaprak sarma
1 kase yoğurt

Ara
1 sade t.kahvesi
15 badem
5 kuru üzüm

Akşam 18.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yrm elma büyüklüğünde haşlanmış tavuk

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş, 20 dk dans, 10 dk karın egzersizleri, 100 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…