- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.861
Üzüldüm onun adına ama tahliller de normalse neden veremedi ki acaba? Normalde o kilolarda hemen diyete başlayınca hızlı vermesi gerek. Diyetisyeni ona göre bir yol çizer belki. Verdikleri ilacı da ismini falan öğrenip internetten bi araştır istersen?Kızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım
Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç
Kuzum senin kilo takıldı sanırım olur öyle, hedefcim de demiş metabolizmayı bi şaşırt istersen. Emzirdigin icin detoks falan yapamazsın ama mutlaka senin icin de bi seyler vardir diye düşünüyorum.Bu hafta kacamak yapmadım
Hergun min 45 dk yurudum
2 saat yurudugum de oldu
Hatta yarım saattır yuruyorum şuan
Guneş uykusuzluk demedım yurudum
Aksam 7 den snr yemedım
Suyumu içtım
Ara oğunumu yaptım
Emzırıyorum
Yesılcayımı içtım
400 gr artı cıktım
Oynamıyorum artık
Sagolasin kuzucum ben yine evde 100bin stresle uğraşıyorum bugün bileListeyi taşıdım paylaşım alanına haberiniz olsun sizin de.. Kafanız burda kalmasın rahat rahat işlerinize bakın şekerler
Onlara de ki az geri basın doğuruvericem şimdi odanın orta yerineSagolasin kuzucum ben yine evde 100bin stresle uğraşıyorum bugün bile
Ben asıl bunlar yüzünden doguramıyorum bence. İçim şişti yeminle...Onlara de ki az geri basın doğuruvericem şimdi odanın orta yerine
Onlara de ki az geri basın doğuruvericem şimdi odanın orta yerine
Ya ne güzel anlattın monisim, ben de Umut'u pusetine atıp gezmeyi düşünüyorum tüm yaz :) hem fazla kilolarimi veririm hem hava almış olur. Bahar bebeklerinin şansı iyi oluyor derlerdi öyleymiş cidden :)
Supersin canikom
Yarın geliyor Umut Paşa, kaçışı yok artık
Ama ben mi fenayım hedefcim baksana halime
Haklısın canım belki dediğin gibi hemen yapamam ama bi ara şaplağı yiyecek kaçışı yok
İnsallah hedefcimgayretim o yönde
Ne güzel dua bu boyle. Bütün duaların senide bulsun canım
Hosbuldum canım iyiyim. Annemde iyi sükür
eneeee kim gelmiş
Eneee asıl kim gelmiş :)
Canım ya gönülsüz olacak iş değil bu bence. Belki listesine tam uymamış olabilir, kaçamaklar yapmış olabilir. Kolay değil, onun kilo vermeyi istemesi lazım tatlım. Başkaları zorluyorsa da epey stres altındadır.Daha once de denedi, çok istikrarlı olmadığı icin veremedi. Simdi de çok istekli değil. Eşi ve çocuklarının baskısıyla başladı. 1 ayda gram vermeyince olmayan motivasyonu da yerlerde...
Süpeeerr. Bu ayki ilk yürüyüşün listede canım, bir hatam yoktur inşallah.
kilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9
fark:1,1
ayy çok mutluyum
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba
Kızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım
Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç
ben bumerang gibiyim gidip gidip geri geliyom :))) kilo hep aynı ama :))
Canım ya gönülsüz olacak iş değil bu bence. Belki listesine tam uymamış olabilir, kaçamaklar yapmış olabilir. Kolay değil, onun kilo vermeyi istemesi lazım tatlım. Başkaları zorluyorsa da epey stres altındadır.
Süpeeerr. Bu ayki ilk yürüyüşün listede canım, bir hatam yoktur inşallah.
Yok kuzu nişanlımin arkadaşının kinasiymis kadınlar arasındaymis nişanlım gelmeyince vazgeçtim ben de gitmiyorumSagol canım dusunmen yeter
Kız kendı kınan mı?? yazın degıl mıydı senın dugun??
Çok. Teşekkür ederim cnmCikilatacanavari kuzucum hemşireler günün kutlu olsun :)
bence gizli yenenler kilo yapmaz kuralını uyguluyor. ama o kural işe yaramıyor. ilk ay en azından 2.5kg kadar sudan da olsa vermesi gerekirdi. zorla başladıysa zaten bırakmak için sebep arıyordur.Daha once de denedi, çok istikrarlı olmadığı icin veremedi. Simdi de çok istekli değil. Eşi ve çocuklarının baskısıyla başladı. 1 ayda gram vermeyince olmayan motivasyonu da yerlerde...
Kilo aynıysa iyiymis bazen çığ gibi büyüyerek geliyosunben bumerang gibiyim gidip gidip geri geliyom :))) kilo hep aynı ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?