Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özgem senin vak vak bişi yapmadı mı Doğum gününe? Bi de yazdım görmedin heralde, ne zamandı sizin iddia günü? Yârini geçtin inşallah? Azıcık kilo almadı mı?
Sana cevap vermemis miyim bebeyim afedersin..
Aslinda ben kazandim da resmi olarak surenin bitmesini bekliyoruz
D.gunumde bisey yapamadik çünku 2gundur 3odevin teslimi var onlara kosturuyo.. pazar gunu cikariz belki islerini hallederse

Kızlar günaydın, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bizim icin :)
Hepinizi çok seviyorum, insallah guzel haberlerle dönerim
Gunaydın canım gormesekte bizde seni seviyoruz. Dualarımız seninle..
Saglıklı bir sekilde bebegini kucagina alacaksın insallah.

Ayyy çok heycanlandm okuyunca ellerim titriyor resmen canım benim saglikla al kucağına bir nefeste inşallah Ayy o cennet kokusundan bize de gönder ama dualarım seninle sakın habersiz bırakma bizi cnm

O biraz imkansız sanki cnm ya hadi ınsallah diyelim biz yine de

Cok sagolun destekleriniz icin guzeller, tek tek alıntılayamadım.
Surece başladık, şu an için iyiyim :) sancılar hafif hafif gelmeye başladı. Insallah duzene oturur ve saglıkla gelir. Beklerken cok sıkılıyorum tabi, sonrasında öyle bi lüksüm olmayacak ama hazır iyiyken yazayim dedim :)

Kuzucum bol bol inşirah oku bende burdan sana okuyucam, sıkıntısız al oğlunu kucağına inşallah. Dualarım seninle.

Sana cevap vermemis miyim bebeyim afedersin..
Aslinda ben kazandim da resmi olarak surenin bitmesini bekliyoruz
D.gunumde bisey yapamadik çünku 2gundur 3odevin teslimi var onlara kosturuyo.. pazar gunu cikariz belki islerini hallederse

Her türlü sen kazandın zaten özgecim :)

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle

Son düzenleme:
Son düzenleme:
canımm
bu sefer başarıcaz banum çok çok daha güzel rakamlar görücez ben bize inanıyorum
pazar günü geleneksel aile(sülale) pikniğimiz varaz ucundan kaçar belkiama tabiiki telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…