- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.901
moniciğim senin listenden mi yapsam belki kilo veririmcanımm
bu sefer başarıcaz banum çok çok daha güzel rakamlar görücez ben bize inanıyorum
pazar günü geleneksel aile(sülale) pikniğimiz var az ucundan kaçar belki ama tabiiki telafi ederim
son durum ne bilemiyorum. bugün gec kaldim ama herşeyin hayırlısı inşALLAH canımKızlar günaydın, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bizim icin :)
Hepinizi çok seviyorum, insallah guzel haberlerle dönerim
ortim naber kimsecikler yok sen neler yaptınson durum ne bilemiyorum. bugün gec kaldim ama herşeyin hayırlısı inşALLAH canım
ortim naber kimsecikler yok sen neler yaptın[/QUOTE
Nilgunum moralım bozuj yaa
Gıc hevesım yok
Moralım bozuk hiç hevesim kalmadı 3 haftadır cakıldım kaldımortim naber kimsecikler yok sen neler yaptın
Enee betüşüm naber yaweneeee kim gelmiş
Ayy heyecanlandim allah yardım etsinKızlar günaydın, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bizim icin :)
Hepinizi çok seviyorum, insallah guzel haberlerle dönerim
Ben de aynı durumdayım canım o kadar spor nereye gitti nasıl dikkat ettim ama yinede +600 çıktım şaka gibi ama devam ben elimden geleni yapayımda canı isterse eksi isterse artı gelsin manyak metom..Son 3 haftadır bu kdr yuruyuse yazık
Bana da at özgeminatettimolacak canim before after yaptıysan banada atarmısin resimlerini lütfen
Sen 3gun dinlensen anca atarsın o yoğunluğun yorgunluğunu senin yazdıklarını okurken ben yoruluyordum..Kizlar slm seymacim umutunu aldi mi acaba kucagina ben kizilcahamama geldim havuz hamam keyfi yaptik odada dinlrniyoruz
Offf yaaaBen de aynı durumdayım canım o kadar spor nereye gitti nasıl dikkat ettim ama yinede +600 çıktım şaka gibi ama devam ben elimden geleni yapayımda canı isterse eksi isterse artı gelsin manyak metom..
temizlik yapıyordum ortim. şimdi kız küvette oynuyor ve benim asıl kabusum birazdan başlayacak. sudan çıkarmak çok zor. ömrümü yiyor çıkana kadarortim naber kimsecikler yok sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?