- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.941
sevgili rakibeciğim ferahcığım....Eki Görüntüle 1995212
Özlemişimmmm yaaa eliptiğimi
nilsub foto bekliyorum
servey canım yürüyüş yapacaksın bugün değil mi?
sevgili rakibeciğim ferahcığım....
eliptik yapmaya başladım ama sol ayak bileğim ağrıdı çok bıraktımneden anlamadım burkmadım da zorlamadım ağrı kesici içtim geçerse yatmadan önce yapıcağım o zaman seni etiketlerim olmam mı
Napym mesela anlamadım
Kızlar günaydın, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bizim icin :)
Hepinizi çok seviyorum, insallah guzel haberlerle dönerim
cnm hayirli olsun ama hangi etapta girmidtin 8 hafta dolmadiysa izin hakki olmuyor bi bakmamiz lazimSelam kizlar umarim herkes iyidir.
esimin tayini memleketimize cikti ben de es ozrunu bekleyecegim ama bu hafta ev alacagiz ve sonrasinda tasinma falan bu ara buralara ugrayamayacagim beni izinli yazabilir misiniz sevgili kaptanlarim ne zaman yogunlugum biter bilemiyorum
Haftaya tam 8olacak kaptanım..cnm hayirli olsun ama hangi etapta girmidtin 8 hafta dolmadiysa izin hakki olmuyor bi bakmamiz lazim
Oh misfancynancy denız kenarında 45 dk yuruyus yapıldı
İyi günlerde kullan canımmmmBugun buttuuuun gunn dısardaydım ayacıklarım kaoptu kızlar.. amaaa bıssuru guzel cıcıler aldım
Canim bu hafta 8 oldu sanirimcnm hayirli olsun ama hangi etapta girmidtin 8 hafta dolmadiysa izin hakki olmuyor bi bakmamiz lazim
Insallah saglikla dogmustur kuzucukKızlarmorordek ten haber alan yok mu hiç? Whatsapp falan görüşen var mı aramızda acaba? Bende çok merak etmeye başladım.
Tamam o zaman canim bu haftada elimden geldigince aktif olurumHaftaya tam 8olacak kaptanım..
24 mart 510.etapta lısteye almısızaytozuvegece yi.. haftaya 518.etap sonucu verıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?