- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.921
Kesin öyle canım vucud diyet yaptığını anlamadan kaçamak yapıyorsun olmadı yine kaçamak yapBırsey diyecegım
Eskıden hatırlar mısınız haftasonları cozuturdum
Haftaıcı dengelerdım
Sporunda haftada 2-3 yapardım
Yıne de 600-700 gr verıyordum
Vucut sasırıyor muydu acaba
Bitti canım halılarım var yıkancak pazartesi başlarım galibatemizlik yapıyordum ortim. şimdi kız küvette oynuyor ve benim asıl kabusum birazdan başlayacak. sudan çıkarmak çok zor. ömrümü yiyor çıkana kadarsen boya badana işini bitirdin mi?
Dünden beri kacamak ötesındeyımKesin öyle canım vucud diyet yaptığını anlamadan kaçamak yapıyorsun olmadı yine kaçamak yap
Serveycim bozma moralini, iyi yapmışsın afiyet olsun. Belki yemeği görünce yakmaya çalışır bünyeDünden beri kacamak ötesındeyım
Enee betüşüm naber yaw
Ayy heyecanlandim allah yardım etsin
Bende eliptik yapmaya gidiyorum şimdiDün çocukları uyutayım derken ben de uyuya kalmışım menü paylaşmadım kızlar sabah öğlen sıkıntı yokta ama akşam biraz kaçırmış olabilirim. Tabii ki kayınvalidemlerdeydim o yüzden oldu, eli çok lezzetli yaaaa. Şimdi oğlanı uyuttum biraz eliptik yapacağım.
morordek Şeymacım İnşallah doğumunu kolaylıkla atlatmış, Umut'u sağlıkla kucağına almışsındır. Rabbim analı babalı büyütsün. Güzel günler versin size inşallah canımmmm
canım aslında sporu günaşırı tavsiye ediyorlar. yada 1 gun kardio 1gun ağırlık çalışması yapın diyorlar. ben kacamak ile vücudun şaşıracağına inanmıyorum. biz diyetisyen ileBırsey diyecegım
Eskıden hatırlar mısınız haftasonları cozuturdum
Haftaıcı dengelerdım
Sporunda haftada 2-3 yapardım
Yıne de 600-700 gr verıyordum
Vucut sasırıyor muydu acaba
ALLAH kolaylık versin canımBitti canım halılarım var yıkancak pazartesi başlarım galiba
nilgunum valla sehirdisi yorucu olacak gene dedim ama iyi geldiSen 3gun dinlensen anca atarsın o yoğunluğun yorgunluğunu senin yazdıklarını okurken ben yoruluyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?